Starik Postat Decembrie 31, 2015 Partajează Postat Decembrie 31, 2015 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Eu ma gandeam la echiparea unei remorci Gaz 704 cu rezervor de apa, compresor, baterii si diverse alte trebuincioase si realizarea unui habitaclu pe post de incarcatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gigipunga Postat Ianuarie 15, 2016 Partajează Postat Ianuarie 15, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road http://truckyeah.jalopnik.com/inside-the-most-technologically-extreme-adventure-vehic-1752622398 vizionare placuta! still not black enough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V.I.D. Postat Februarie 10, 2016 Partajează Postat Februarie 10, 2016 (editat) Re: cortul de portbagaj ... autocortul Bine, bine...dar despre un altfel de cort de "portbagaj" (adica un portbagaj pe roti = remorca / trailer tent) ce parere aveti? Ma gandesc ca nu ocupa spatiu (il legi dupa masina) si pare confortabil si mai poti pune bagaje, biciclete, barci pe el iar la pret (second) este cam cat un roof tent. De o vreme incoace ma tot bate gandul pt. ceva de genul: Sau: Editat Februarie 10, 2016 de V.I.D. AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road este foarte oki pentru drumuri usoare, dar aici discutam despre ceva mai "hard" capabil sa reziste si pe coclauri inaccesibile "turismelor" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road cât timp trece mașina trece și remorca ;) bine, nu vorbim aici de concursuri sau de extrem problema e că la aproape 6000 de euro sunt prea scumpe pentru a le folosi de 3-4 ori pe an Editat Februarie 11, 2016 de dacuBurebista http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Intradevar , in Europa superoccidentalizata nu prea ai nevoie de asemenea dotari. Chestia asta cu camperul sau remorca off-road , tine in anumite zone cu spatii salbatice largi , cu drumuri mai mult drepte , unde o curba in ac de par sau o panta de 45 de grade sunt un eveniment de filmat. La noi , drumurile de munte abia permit trecerea masinilor cu gabarit mai mare , daca le legam ceva in spate este totala aiureala. Realitatea este ca aceste solutii sunt pentru Australia , Africa si ceva Rusie ( dar putin ) . Pentru mine , singura solutie acceptabila ar fi camperul care se monteaza in bena unui pickup . Il pui cand pleci undeva si il dai jos cand ajungi acasa . il postezi in curte si faci casuta de joaca a copiilor pana cand ai iarasi nevoie de el. In rest , este o investitie inutila daca faci 3-4 plimbari pe an si , hai sa recunoastem , plimbari cu campat pe perioade lungi prin "salbaticie" fac foarte putini dintre noi . totusi , si camperul acesta te limiteaza pe inaltime si te pune in real periol le inclinatii laterale , in special la pickupuri . Eu am fost aproape sa ma rastorn in vreo doua situatii si mi-a "tzatzait" fundul in alte cateva nu aveam camper ci o incarcatura la nivelul plafonului cabinei . Faca pariu ca daca as cumpara sau daca as manufactura maine o remorca cu de toate , asa cum apar alea pe youtube , si daca as dori sa o vand - de nevoie - , nu as putea chiar la un pret bun. Nu ar dori-o nimeni pe bune pentru ca ocupa mult loc si este doar aducatoare de batai de cap ( taxe , intretinere , etc ) . La noi sunt drumuri pe care trebuie sa dai cu spatele 15 km prin munti si paduri pentru ca nu ia loc de intors propria masina., daramite sa mai ai si 4-5 metri de remorca dupa tine . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road cât timp trece mașina trece și remorca ;) bine, nu vorbim aici de concursuri sau de extrem problema e că la aproape 6000 de euro sunt prea scumpe pentru a le folosi de 3-4 ori pe an trece .... dar nu neaparat intr-o singura bucata :) despre pret .... noi noute sunt scumpe .... la sh insa se gasesc ptr toate buzunarele (cu dezavantajul sh-ului bineinteles, adica mai miroase a altcineva, mai trebuie bricolat, mai etc) http://www.2ememain.be/caravanes-camping/caravanes-pliantes/?sort=prijs Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road poate va vin idei totusi: o "chestie" facuta in Turcia, si destul de offroad ca sa zic asa "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road câte discuții au fost pe tema asta?... :) vise frumoase cu final la RAR :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road ideea era ca se poate cumpara din Turcia sau de la dealeri ...si atunci RAR-ul poa' sa te tina de :pt ... :grin: "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road poate va vin idei totusi: o "chestie" facuta in Turcia, si destul de offroad ca sa zic asa Rulota in genul asta, ba chiar mai frumoase,se fac si la noi la Valcea,mai mari sau mai mici si nu sunt exagerat de scumpe, depinde de optiuni. http://www.ader.ro/produse/remorci-comerciale-si-rulote/remorci-comerciale-si-rulote/rulote Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Faine dar scumpe. O Fabia din 2005 costa 1800 euro , timbru platit , nerecuperat , stare decenta . Aia are si motor , si cutie de viteze ,si AC , si directie si ABS si multe altele . Remorca aia nu are nimic . Are o punte cu doua roti , mult placaj si ceva aluminiu. As da maine 1000 de euro pe ea , noua , omologata. La pretul de 1800 fara TVA , nu ma vor avea curand de client . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road @Liviu-san: din ce stiu, era o postare mai veche a unui user, cei de la Ader nu mai fac remorci tear-drop, mai aveau 2 pe stoc de care incercau sa scape, si pretul cerut era in jurul a 3000 EUR... caut postarea "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Februarie 11, 2016 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road eu sunt cel care am vorbit cu patronul ader ce zice l-stoian e corect ford-ranger ce taxe si cheltuieli sunt mari la o remorca? in postul tau zici singura solutie ar fi o chestie pusa in pick-up iar 3 randuri mai jos zici ca te rastorni cu ea! fii consecvent sau coerent! am pretentii de la tine:wink: ps pt cei care acum descopera topicul rog sa-l parcurga si dupa aceea sa posteze contributia proprie Editat Februarie 11, 2016 de ovidiu cica sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Cred ca ar fi corect sa citim totul ca sa nu apara discrepante in ceea ce comunicam. Eu as merge pe o asemenea solutie , cu conditia sa nu intru in terenuri cu mare inclinatie laterala , unde as putea avea probleme. Imi place ideea de camper montat in bena , dar pentru un anume gen de expeditii , nu unele care sa ma bage in terenuri foarte grele ( aici apar probleme ) si nici unele prin paduri dese , ca raman intepenit in crengi cu ditamai hardughia in spate. Orice solutie are si avantaje si dezavantaje. Daca recunesc dezavantajele nu inseamna ca nu agreez ideea , doar ca imi dau seama de limitarile care se impun. Deasemenea, rulota reprezinta o problema in teren greu . Pe drumuri amenajate , forestiere circulate , etc , este OK sa mergi cu o rulota in spate. Nu ai ce cauta cu ea la Lacul Vulturilor dar sunt o multime de locuri inde este accesibil sa mergi cu rulota dupa tine. Lungimea in teren greu este un dezavantaj , chiar daca o articulez undeva ( cazul remorcii ) . In plus , hai sa fim seriosi , de multe ori abia reusesti sa treci de sleauri cu noroi avand MT-uri , cu masina preparata corect , ce te face sa crezi ca vei reusi cu o remorca in spate ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Intotdeauna ai optiunea sa campezi mai jos , nu neaparat sa pui rulota pe varful muntelui :wink: Poti opri rulota undeva mai jos, intr-o poiana, la o margine de sat, pe o margine de balta. Apoi faci o excursie de cateva ore (doar cu masina, fara rulota...sau pe jos :wink: ) pana sus pe munte, si revii seara la rulota. Ziua urmatoare, sau cand vrei, iti muti "baza" in alta locatie, de unde incepi sa faci excursii doar cu masina catre punctele de interes din jur...cam asta e ideea rulotei. Pe aci pe la noi, nu ai punctele de interes la distante de zile intregi de mers ca sa zici ca e musai sa treci cu rulota prin tot terenul, oricat de greu e. Vrei sa mergi la Tabla Butii? No problem, mergi cu rulota dupa tine pana la Cheia, sau la Slon, ma rog in imprejurimi, undeva unde iti place, sau oriunde de unde stii ca ai un traseu. Lasi rulota acolo frumos, te duci pe traseu, ajungi la Tabla Butii, iti faci selfie-ul, te intorci la rulota...te intinzi la :mici:, la :x, la babardit :as sau postat poze pe feisbuc. A2a zi faci alt traseu in zona, sau muti satra in alta parte.....sau ramai in zona si faci alt traseu fara sa muti rulota. Nu e chiar musai sa pui roata de rulota pe tabla Butii. Acuma e drept ca poate fi "un challenge" daca vrei sa demonstrezi ceva. Dar pentru cine nu vrea sa demonstreze e suficient sa aibe o rulota de asta suficient de rezistenta ( sa nu crape la incheieturi dupa 2 sezoane) sa poti circula cu ea pe niste drumuri de tara, forestiere amenajate, drum de acces catre un anume catun. La o adic amulte din drumurile "asfaltate" din tara asta sunt destul de dure ptr rulotele vestice. Ca idee DN66a, spre izvoarele Cernei, e un traseu mega soft, dar daca bagi o rulota de asta de asfalt pe acolo, e posibil sa te intorci cu ea zdrente, doar pentru simplu fapt ca nu are unghiul de degajare suficient de mare (sau garda la sol). In rest nu e nici o provocare, nu sunt urcari grave/bolovani/sleauri... niste balti cu apa in urmele de camioane ar putea fi, da' nu is sleauri... ai prins ideea :h5 Daca vrei tu musai sa sui cu masina pe ceva varf si sa dormi acolo, atunci te chinui sa urci o rulota in bena, cum ziceai, sau dormi in masina normala, sau dormi in cort (pe masina sau pus langa masina)... dar cu rulota e un pic cam ciudat sa faci offroad. Si apoi mai e un aspect, toti vrem rulote australiene cel putin, dar ne plangem ca e 1800EUR (de fapt e mai mult) un cotetz de ala de la Ader, care daca il tarai vreo 5 drumuri comunale il mai pot folosi doar pe post de cuibar ptr gaini. "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Prea adevarat . In stare stock dar cu roti mai mari si dusa cu grija nu hingherita ... o remorca-cort s-a cam dezmembrat si a trebuit carpita in traseu , ajunsa acasa carpita in continuare si mai mult decat atat ... Unele - multe , de fapt ( discutam de astea SH accesibile ) - n-au amortizoare pe punte , vin cu roti ridicol de mici care n-au ce cauta pe alt drum decat asfaltat si ala nu bombardat , pentru ca sunt facute in constructie metalica usoara si panouri din lemn/fibra , asamblate cu popnituri si risca sa se harbuiasca de la prima incursiune mai zgaltaita . Deci - de plaja , ie bune . Editat Februarie 11, 2016 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Am vb cu cei de la Ader acum un an Pe vremea aceea mai aveau 3 bucati pe stoc, un model la 2500 € si 2 modele la 3500 € bucata Acum daca or mai avea ceva pe stoc,habar n-am. Preturile nu-s chiar mici,dar hai sa zicem ca ,,mai merge'',sa presupunem doar Problema e ca dupa terminarea stocului ei vor face doar la comanda.DOAR ca la comanda pretul va fi dublu. Deci romanul daca nu-i fudul parca nu mai e roman. Eu zic ca e nesimtire curata sau poate ca nu vor sa mai aiba clienti :uameni Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Faine dar scumpe. O Fabia din 2005 costa 1800 euro , timbru platit , nerecuperat , stare decenta . Aia are si motor , si cutie de viteze ,si AC , si directie si ABS si multe altele . Remorca aia nu are nimic . Are o punte cu doua roti , mult placaj si ceva aluminiu. As da maine 1000 de euro pe ea , noua , omologata. La pretul de 1800 fara TVA , nu ma vor avea curand de client . Nu putem compara mere cu pere... Asa si rulota este scumpa si o barca este scumpa si un peridoc pe care sa-ti pui barca e scump si un atv este scump si un ski-jet este scump si exemplele pot continua. Tot ce am mentionat mai sus,sunt obiecte care pentru unii devin mofturi iar pentru altii e chestie de coNfort,in cazul rulotelor. Iar moftul si coNfortul se platesc.Daca-ti permiti cumperi,daca nu, nu.Cel mai ieftin,faci o iesire cu cortul sau dormi in Fabia:grin: La 1000 de euro iti poti cumpara un peridoc nou,omologat.Ca si materiale sunt aproximativ aceleasi ca si la rulota in cauza,fara cochilie. Astea sunt preturile in piata si depinde de fiecare daca-si permite sau nu si in ce masura merita investitia.:wink: Mie,sincer mi-au placut cum erau facute si ca cineva la noi in tara producea si asa ceva.Restul e can-can :grin: Editat Februarie 11, 2016 de Astral coNfort.....http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=871242#post871242 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Am vb cu cei de la Ader acum un an Pe vremea aceea mai aveau 3 bucati pe stoc, un model la 2500 € si 2 modele la 3500 € bucata Acum daca or mai avea ceva pe stoc,habar n-am. Preturile nu-s chiar mici,dar hai sa zicem ca ,,mai merge'',sa presupunem doar Problema e ca dupa terminarea stocului ei vor face doar la comanda.DOAR ca la comanda pretul va fi dublu. Deci romanul daca nu-i fudul parca nu mai e roman. Eu zic ca e nesimtire curata sau poate ca nu vor sa mai aiba clienti :uameni Chiar si la coamnda daca e sa ti-o faca, nu cred ca pretul ar fi dublu,pentru ca omologarea se serie deja o au iar materialele sunt aceleasi.Cred ca diferenta de bani consta in optionale,ca si la producatorii de masini. Probabil ca au avut in vizor un segment de "nisa",avand in vedere ca erau singurii pe piata interna care produceau modelele respective,de aici si pretul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Faine dar scumpe. O Fabia din 2005 costa 1800 euro , timbru platit , nerecuperat , stare decenta . Aia are si motor , si cutie de viteze ,si AC , si directie si ABS si multe altele . Remorca aia nu are nimic . Are o punte cu doua roti , mult placaj si ceva aluminiu. As da maine 1000 de euro pe ea , noua , omologata. La pretul de 1800 fara TVA , nu ma vor avea curand de client . Fa te rog o simulare din postura patronului : vezi cat te costa materialele sa fabrici o remorca , sa o utilezi sa fie camper , plateste angajatii , umbla sa ii faci omologari , trage linie si ai sa vezi ca profitul din cei 1800 euro nu este unul decent macar ;) ...eu am luat o remorca simpla cu 1500 euro noua :)..tva-ul nu il lua in calcul ca ala merge la stat nu in buzunarul patronului ,de aceea eu pe firma mea am ales sa fiu neplatitor de tva ca nu are rost sa incarc clientul cu 20% in plus Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road socotim la o bucată sau la o afacere? :grin: http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Sa-mi dau si eu cu parerea nitel..... Se doreste o rulota cu capabilitati off-road (garda la sol mare, unghiuri decente de atac si degajare), sa fie cat mai dotata (aragaz, apa, buda, eventual dus...) dar sa nu fie foarte mare, ca deh, e penalizata in off-road si toate astea ni le dorim sa fie la ce pret ?!?? Moka, eventual, nu....? Serios, mie chiar nu mi se par preturile mari de la Ader pentru ca : - o rulota decenta NE-off-road, second-hand, sa nu puta a mucegai inauntru, etc, nu o iei sub 1200-1500 euro din Germania sau de oriunde - despre ce se intampla in Australia, n-are rost sa mai adaug nimic ca acolo ramanem doar cu privitul si doritul..... - un cort de port-bagaj, decent, nu un Quechua cocotat si legat cu sarma pe doua bare de portbagaj, nu gasesti sub 700-800 euro, ca sa nu va reamintesc preturile celor noi la Maggiolina..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Eu as dori sa ne gandim si la alt aspect. Am avut o rulota si am vandut cateva S-H . Rulotele acestea , in afara de faptul ca sunt praf ca si siguranta , contin carton cat de un trabant si jumatate. Toate sunt facute cu materiale ultrausoare si sunt imbinate de toata jena . Nu ma refer la o rulota ultra-dotata cu lucruri calitative dar uitati-va mai atent la cele aratate de colegul nostru. Nu au nimic inauntru . Nu au nimic ca si dotare , doar un spatiu si trei sertare . Si acestea sunt facute din placaj ordinar. Am avut ocazia sa vand o rulota germana ( nu-i mai retin numele firmei producatoare ) si a trebuit s aii schimb podeaua . Nu am cuvinte sa descriu sperietura pe care am tras-o . Aceste rahaturi sunt facute din mucava si din carton de doi lei . Nu stiu daca podeaua originala ar fi tinut o persiana de peste 120 kg . Nu exagerez cu nimic , sunt extrem de slabe . Pe ce ar trebui sa ia constructorul banii ? Pe un cadru de aluminiu cu doua fuzete in cap ? Pe doua roti de Dacie ? Pe carton ? Pe plexicul de la geamuri ? Pe ce mii de euro ? Si facute la norma , deci cu materiale luate la cantitati mari . Toate materialele sunt chinezesti si pretul este pe masura . Hai sa nu picam in ridicol ca nu-s nescai motorhome-uri de formula 1. Sunt niste simple cotete din carton cu o folie impermeabila trasa pe deasupra . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pleampa Postat Februarie 12, 2016 Partajează Postat Februarie 12, 2016 (editat) Re: ce parere aveti ? Rulota / trailer off-road Rulota Ader model 500R = 3800 euro Rulota Gobanna 5-7000 euro Pricelist 2014 Type Gobanna Gobanna 1200 Brake €6995,00 Gobanna 1200 Basic €4950,00 Options for Gobanna 1200 Brake Two burner stove with sink € 319,00 Gas supply € 134,00 Cabinet door under the kitchen € 167,00 Board battery with battery box € 219,50 Radio preparation € 180,00 Radio / CD player Pioneer € 124,50 http://www.gobanna.nl/pages/sub/3/1/Index_2.html Rulota Knaus Tabbert OffRoad pret necunoscut dar peste 14.000 euro http://knaus.hu/lakokocsi/tab/tab-320-rs-offroad/ [video=youtube;EbW-VWuhFSE] Daca tu reusesti sa fabrici ceva asemanator si omologat gata de vanzare la jumatate de pret, adica sub 2000 Euro, atunci jos palaria, ar trebui sa te apuci de treaba. Daca aceste rulote se vand, inseamna ca au un pret corect, nu crezi ? Personal nu sunt adeptul rulotei, iti limiteaza posibilitatile de miscare, chiar si cele made in Australia. Rulotele sunt facute pentru anumite persoane care merg la locul de campare si raman cel putin 2-3 nopti pe pozitie, timp in care exploreaza zona sau pur si simplu stau la plaja sau merg pe partie la ski. Iata si cea mai mica rulota pe care o poate face oricine pe sasiul unei remorci. http://paradigma.ro/cea-mai-mica-rulota-din-lume?page=1 Editat Februarie 12, 2016 de Pleampa 2 S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate