blade Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Am inceput proiectul de restaurare la samuraiul meu si am ajuns la achizitionarea cauciucurilor si nu stiu ce marime sa imi iau deoarece vreau sa-l inalt prin trecerea arcurilor deasupra puntilor, 195/ 70 R15 isa turbo totusi as vrea dar nu stiu cum o sa arate pe masina nu sunt prea mici pentru body liftul pe care vreau sa-l fac? Va rog sa aveti rabdare cu mine sunt incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina nu stiu ce marime sa imi iau deoarece vreau sa-l inalt prin trecerea arcurilor deasupra puntilor, 195/ 70 R15 isa turbo totusi as vrea dar nu stiu cum o sa arate pe masina Pentru 195/80R15 chiar si profil Simex (Special Track), nu ai nevoie de SPOA (spring over axle). Incap doar cu ajustari minore la bara fata. nu sunt prea mici pentru body liftul pe care vreau sa-l fac? Body Lift nu este ce vrei tu sa faci, ci plasarea unor distantieri intre caroserie si sasiu. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blade Postat Mai 12, 2014 Autor Partajează Postat Mai 12, 2014 (editat) Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina Cum sa procedez ca in capul meu s-au adunat o gramada de informatii si nu stiu cum sa o fac sa arate bine am facut comanda la un strungar de flanse cardane si roti Editat Iunie 17, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 12, 2014 Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina fac o mare prostie cu SPOA la Samurai.....dar ma rog...e alegerea ta daca inalti masina si pui anvelope de dimensiuni mai mari ia in calcul si modificarea rapoartelor din cutia de transfer sau din punti Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blade Postat Mai 12, 2014 Autor Partajează Postat Mai 12, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina Nu neaparat spoa sau daca nu atunci cum ar fi cel mai bine si mai eficient Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 13, 2014 Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina Cel mai bine ar fi un suspension lift. Ori gasesti niste arcuri profi cu o inaltare de vreo 5 cm, ori springuiesti sau roluiesti arcurile tale. Body lift si SPOA pe samurai nu e OK... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blade Postat Mai 13, 2014 Autor Partajează Postat Mai 13, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina Lamurit VA MULTUMESC:tk Tuturor Am sa vin cu poze cand ma apuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petrica_N Postat Iunie 14, 2014 Partajează Postat Iunie 14, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina Lamurit VA MULTUMESC:tk Tuturor Am sa vin cu poze cand ma apuc Pune pozele, sa vada lumea ce ai facut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blade Postat Iunie 16, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina Pune pozele, sa vada lumea ce ai facut! Nu reusesc sa le pun nu stiu cum :hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: nu stiu ce cauciucuri sa pun pun pe masina Nu reusesc sa le pun nu stiu cum :hl Pozele se pot posta asa cum scrie aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StanPatzitW Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 (editat) Re: Sfat anvelope Samurai Salut Si eu intentionez sa fac apelez la modificarea asta 'SPOA' pe langa inaltarea din arcuri ( nu stiu cum se numeste cand modifici foile de arc ) Nu inteleg de ce SPOA nu este ok la samurai asa ca va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine ( poate informatia asta este utila si pentru Blade ). Cat de mult poti sa inalti masina fara sa trebuiasca sa montezi flanse la cardan? PS. mentionez faptul ca am un LJ80 Editat Iunie 17, 2014 de StanPatzitW adaugare de informatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petrica_N Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Re: Sfat anvelope Samurai Salut Si eu intentionez sa fac apelez la modificarea asta 'SPOA' pe langa inaltarea din arcuri ( nu stiu cum se numeste cand modifici foile de arc ) Nu inteleg de ce SPOA nu este ok la samurai asa ca va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine ( poate informatia asta este utila si pentru Blade ). Cat de mult poti sa inalti masina fara sa trebuiasca sa montezi flanse la cardan? PS. mentionez faptul ca am un LJ80 Nu stiu amanunte despre LJ,dar Sj 413 este o masina ce se rastoarna foarte usor,datorita latimii puntilor. Asa ca orice ridicare a centrului de greutate duce inevitabil la o rasturnare mai usoara. La SPOA, obligatoriu trebuie montate distantiere, la cardane, de 20 mm. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Re: Sfat anvelope Samurai Salut Si eu intentionez sa fac apelez la modificarea asta 'SPOA' pe langa inaltarea din arcuri ( nu stiu cum se numeste cand modifici foile de arc ) Nu inteleg de ce SPOA nu este ok la samurai asa ca va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mine ( poate informatia asta este utila si pentru Blade ). Cat de mult poti sa inalti masina fara sa trebuiasca sa montezi flanse la cardan? PS. mentionez faptul ca am un LJ80 Pentru ca o sa fie prea inalt si creste pericolul sa te rastorni si pentru ca nu o sa mai mergi niciodata pe unde mergi cu el stock. LJ e si mai ingust decat un SJ sau Samurai, deci pericolul sa te rastorni e si mai mare. Eu zic sa te duci odata cu el pe teren sa te dai si o sa vezi ca nu ii trebuie nimic inafara de cauciucuri si poate arcurile putin aranjate sa nu fie chiar stock. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
StanPatzitW Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Re: Sfat anvelope Samurai modificat SPOA Multumesc de pont. Nu stiam ca este o masina care se rastoarna usor. Am tot auzit de punti mai late si ma gandesc ca asta ar fi o solutie pentru a rezolva problema cu stabilitatea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iunie 21, 2014 Partajează Postat Iunie 21, 2014 Re: Sfat anvelope Samurai modificat SPOA Da pai, dupa `92 au pus punti mai late cu 6cm. Alea de LJ nu stiu sigur cat au dar aflu. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate