xnx Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Am de ceva ani o pompa de apa si nu mai stiu de la ce masina este,banuiam ca de la samurai dar nu prea seamana cu ce am gasit pe net,asadar care o recunoasteti bagati un raspuns,multumesc Scrie doar atat pe ea--Japan GMB--si in interior o serie --T-49N-11 si sub asta un 2 -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Samurai Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Am avut un samurai din 89 si ce am gasit pe site la GMB arata altfel,motorul de 1,3 http://www.showmetheparts.com/gmbmobile/ -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Nu arata ca aia de Samurai. In partea de jos, ar trebui sa aiba parte aia rotunda, cu canalul acela in semicerc :ang3 Mai cautam :grin: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 (editat) Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Da aia de pe site are ceva in plus, ideea este ca am avut multe masini dar ma duce gandul ca este de la un 4x4 pt ca scrie Japan...poate o recunoaste vreunul din colegii de forum mai mecanicos sau care a tinut vreuna in mana Poate daca enumar masinile 4x4 care l-am avut dau vreun indiciu: aro 10-- samurai--pattfinder 1 v6--terrano 1 -2,7 tdi--frontera v6--monterey 3,1 tdi--cherokee 4 L--discovery v8 4L--acum pajero v6 dar nu e de la asta( cred) Editat Mai 14, 2014 de xnx -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 14, 2014 Partajează Postat Mai 14, 2014 Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Ai avut si o Corolla, la un moment dat? Seamana izbitor cu asta http://www.carid.com/1987-toyota-corolla-engine-cooling-parts/item-7891550.html Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Mai 14, 2014 Autor Partajează Postat Mai 14, 2014 (editat) Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Ai avut si o Corolla, la un moment dat? Seamana izbitor cu asta http://www.carid.com/1987-toyota-corolla-engine-cooling-parts/item-7891550.html Nu,aia mi-a scapat :)) Am pus poza langa pompa si par identice dar cum nu am avut toyota cred ca merge si pe alta masina,mersi,cautam Editat Mai 14, 2014 de xnx -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Mai 15, 2014 Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Sigur nu e de Vitara... aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xnx Postat Mai 15, 2014 Autor Partajează Postat Mai 15, 2014 Re: Pompa apa-nu stiu de la ce masina este....help Sigur nu e de Vitara... Mersi,e bine si asa prin eliminare poate aflu de la ce este ca e noua si o tin aruncata prin garaj -Fără un 4x4 ,,viața e pustiu” Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate