yknot Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Astazi am putut vedea un unicat in Romania daca nu cumva si in Europa... Un Shelby, insa nu oricare..... clatiti-va ochii: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... Din principiu , nu-i trebuie numar de inmatriculare ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... In Europa, mai sunt cel putin 5 la vanzare acum, noi. Unicat va fi muzica din difuzoare. Pariem...? Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... sa pui difuzoare pe o masina ca asta e lipsa de respect :grin: oare o fi trecut la RAR din prima sau a beneficiat de o rechemare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... Am condus un Shelby in State o jumate de ora..dezastru pe roti,iti trebuie 2 picioare sa calci ambreiajul, vireaza ca dracu(putin) si e grea mai ales pe fata si usoara pe spate..cred ca in 20m dacia ii da clasa! viseaza la un subaru de 2.5 ca nu este termen de comaparatie..ani lumina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
focusufd Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... Hai mai,chiar asa ?eu traiam cu impresia ca e o super masina.poate era defect ambreiajul .da macar e frumoasa .oricum e putin probabil sa apas eu ambreiajul ala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... In Europa, mai sunt cel putin 5 la vanzare acum, noi. Unicat va fi muzica din difuzoare. Pariem...? Mai verifica... super snake ultima varianta de 850hp... am discutat cu proprietarul si nimeni din europa care s-a laudat ca o poate vinde nu s-a putut tine de cuvant. Cele noi sunt doar 75 de bucati .... worldwide... parte din cele 500 de bucati "sh" . 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 (editat) Re: shelby.... masina asta nu e ptr oricine....trebuie sa fi un pic macho....Subaru....calculator pe roti ...si cam atat sau strugurii sunt un pic acrii?:grin: motor de 2.5????....ce-i ala? Editat Mai 16, 2014 de Marius C alias Turagmes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... Subaru Impreza 2,5 sti model dupa 2005 adus la 5oohp condus de mine...tun! masina care mi-a ramas la suflet:4x4,controlabila, franeaza, accelereaza, jar manaca.. Shelby(500hp), Viper(900hp) conduse de mine...bani aruncati! cu Viperul nu am putut lua o curba de 90* numai cu gaz sa fuga de spate. Mustangul: rigid, greu si degeaba.. mi-a dat clasa colegul cu o Mazda 3 2,3cc!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 (editat) Re: shelby.... Nu ma pot lauda ca am pus labele pe cine stie ce super caruri...dar totusi...Viper = bulshit ? Hm.....si daca Dacia da clasa Shelby-ului..deja...nu mai vreau Shelby... Oricum...o premiera....Dacia in aceeasi propozitie cu Shelby... Editat Mai 16, 2014 de Big.Ursu NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: shelby.... Dacia si Shelby ...sa zicem ca ar avea ceva in comun ...ar avea cate 4 roti ... alte asemanari ar fi pur si simplu intamplatoare! :wink: Unicat, neunicat ...arata bine ... sa spui ca e nasoala ...e tot aia cu un homosexual care s-ar chinui sa f**a o lesbiana ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: shelby.... motorul ala de Subau urcat la 500 hp va fi de mult reciclat in timp ce ala de la mizeriile de Selby ....Corvette sau altele se va invarti la fel fara probleme dar no fiecare cu parerile lui...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: shelby.... Mai verifica... super snake ultima varianta de 850hp... am discutat cu proprietarul si nimeni din europa care s-a laudat ca o poate vinde nu s-a putut tine de cuvant. Cele noi sunt doar 75 de bucati .... worldwide... parte din cele 500 de bucati "sh" . Ia vezi tu pe mobile. Nici eu nu as cumpara asa ceva din Romania. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 17, 2014 Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: shelby.... Faci o mare confuzie. Shelby gt500 supersnake sunt mai multe editii, insa varianta aniversara de 50 de ani lansata in decembrie 2013 sunt raritati. ce vezi pe mobile sunt cu motor de 5.4L si 662hp, nu cu 5.8 si 850hp. Asta e cea mai performanta varianta scoasa de ei pana acum. In fine, nu conteaza, postul meu initial este pentru delectarea simturilor noastre mecanice si estetice. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat Mai 17, 2014 Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: shelby.... Comfuzii eu fac putine. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searchresults.html?lang=en&pageNumber=12&__lp=12&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=9000&makeModelVariant1.modelId=30&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minFirstRegistrationDate=2014-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&isSearchRequest=true Ia vezi ultimele 5 masini. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 17, 2014 Autor Partajează Postat Mai 17, 2014 Re: shelby.... Nici una prezentata la vanzare in europa nu este "pe stock". Dealerii vand pielea ursului din padure, daca te uiti la poze, o sa vezi ca sunt cele de prezentare din state. Dupa cum am mai spus, proprietarul masinii din pozele puse de mine a incercat intai sa o cumpere din europa. Pana la urma ce dezbatem aici?.... am zic ca este POSIBIL sa fie unicat si in europa, nu avem nici unul certitudini. Ca fapt divers, in Romania mai sunt doua gt500. Oricum nu conteaza, ai dreptate. :wink: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: shelby.... Si eu posed o masinica americana si sunt adeptul unor masini americane dar niciuna supersportiva. Americanii de mult au incetat sa mai fie capabili in supersportive,sunt atragatoare datorita stilului de muscle car dar ata si nimic mai mult,atrag si pentru faptul ca sunt oarecum unicate sau putine exemplare in Europa,cine vrea o masina mai aparte isi cumpara asa ceva,dar nicicum pentru performantele sportive. Cand vorbim de supersportive atunci europenii la acest moment sunt pe val,au fost si japonezii acum ceva decenii si inca mai scot cate un model demn de o masina sportiva. La aceatsa ora in Europa sunt multe masini sportive net superioare acestui model,Mercedes,BMW,Maseratti,Porche sunt doar cele mai banale dar care sunt cel putin atat de capabile ca acest Mustang,pe urma vine herghelia pur sange Ferrari,Lamborghini,Aston Martin,dupa care trecem la ozn-uri precun Pagani,Bugatti,McLaren,Koenigsegg la care americanii nu vor ajunge sa miroasa asa ceva cel putin inca cateva decenii de acum incolo. Acest Mustmag este particular doar prin numarul de exemplare fabricate,atata tot,o cumperi ca pe o investitie sperand ca valoarea ei sa creasca in timp. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
focusufd Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: shelby.... Dar americanii sunt mult in fata la masinile normale prin respectul fata de sofer pasageri oferind un confort care la masinile europene se gaseste doar la masinile foarte scumpe . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: shelby.... Dar americanii sunt mult in fata la masinile normale prin respectul fata de sofer pasageri oferind un confort care la masinile europene se gaseste doar la masinile foarte scumpe . In principiu ai dreptate dar de cand cu criza si ei au incepuit sa scoata niste petarde de masini,am vazut saptamana trecuta mai indeaproape un Dodge Avanger,este de toata jena la orice capitol,orice marca populara economica europeana este peste din orice punct de vedere,marci precum Opel,Skoda,Seat,Fiat sunt mai calitative. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: shelby.... stiti ce ma gandesc eu? oare cum ar arata si ar merge o tubulara cu un astfel de motor :):):) oricum in ciuda supersportivelor si eu sunt fanul americancelor cu cilindree nesimtita si cuplu/forta bruta motoare de la V8 in sus desi viperul cu v10 suna superb:) oricum motoare linistite nestresate si nu cu turbo:) aspirate natural :) e drept ca nu au aspirate natural 800 de cai dar cu un compresor mecanic :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: shelby.... Misto dar as visa in continuare la un european 6.3 AMG :D sau un asiatic cu ochii oblici Nissan GTR.Le putem avea cu totii daca ne instalam NFS :)) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: shelby.... Poate in timp va avea succesul bunicului. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 18, 2014 Autor Partajează Postat Mai 18, 2014 Re: shelby.... Le putem avea cu totii daca ne instalam NFS :)) ... sau daca facem afaceri in agricultura.... :wink: 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 27, 2014 Partajează Postat Mai 27, 2014 Re: shelby.... E cumva tipul de la Glutenomar? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 28, 2014 Autor Partajează Postat Mai 28, 2014 Re: shelby.... E cumva tipul de la Glutenomar? Nu, asta produce seminte pe 3000Ha. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate