air_wolf Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: shelby.... stiti ce ma gandesc eu? oare cum ar arata si ar merge o tubulara cu un astfel de motor :):):) oricum in ciuda supersportivelor si eu sunt fanul americancelor cu cilindree nesimtita si cuplu/forta bruta motoare de la V8 in sus desi viperul cu v10 suna superb:) oricum motoare linistite nestresate si nu cu turbo:) aspirate natural :) e drept ca nu au aspirate natural 800 de cai dar cu un compresor mecanic :):):) cauta MADRAM pe youtube si vezi cum merge tim cameron cu 1000+ HP :mrgreen: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: shelby.... Nu, asta produce seminte pe 3000Ha. Taratza :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Mai 29, 2014 Autor Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: shelby.... Taratza :D Nu, Taratza nici nu cred ca a auzit vreodata de Shelby.... Oricum, dupa ce a fost achizitionat exemplarul asta, Shelby a mai facut o "aroganta"... a mai lansat inca un model si mai exclusivist, de...1100hp! 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Mai 29, 2014 Partajează Postat Mai 29, 2014 Re: shelby.... Masini ce am vazut in Romania, nu prea am intalnit prin tarile prin care am trecut... 1100 cp, nebunie... :care 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Mai 31, 2014 Partajează Postat Mai 31, 2014 Re: shelby.... Nu, Taratza nici nu cred ca a auzit vreodata de Shelby.... Oricum, dupa ce a fost achizitionat exemplarul asta, Shelby a mai facut o "aroganta"... a mai lansat inca un model si mai exclusivist, de...1100hp! Asta ca sa dea peste bot celor care le-a cumparat cu o carca de bani pe cele actuale. Frumos mod de a-ti proteja cliantii,scoti serii limitate pe banda rulanta,cat cred ca le va merge,vor prostii pe cativa dupa care nu se mai inhama nimeni sa cumpere cu bani grei o masina de la ei de frica de altfel indreptatita ca la scurt timp va aparea o alt devalorizandu-se muuuult mai rapid,si cu sanse minime sa ajunga o masina cotata peste ani. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Iunie 1, 2014 Partajează Postat Iunie 1, 2014 (editat) Re: shelby.... Nu, Taratza nici nu cred ca a auzit vreodata de Shelby.... Oricum, dupa ce a fost achizitionat exemplarul asta, Shelby a mai facut o "aroganta"... a mai lansat inca un model si mai exclusivist, de...1100hp! Modelul Shelby1000 de 1100CP se produce in paralel cu SuperSnake. Nu a fost produs dupa sau a inlocit un model pe altul Asta ca sa dea peste bot celor care le-a cumparat cu o carca de bani pe cele actuale. Frumos mod de a-ti proteja cliantii,scoti serii limitate pe banda rulanta,cat cred ca le va merge,vor prostii pe cativa dupa care nu se mai inhama nimeni sa cumpere cu bani grei o masina de la ei de frica de altfel indreptatita ca la scurt timp va aparea o alt devalorizandu-se muuuult mai rapid,si cu sanse minime sa ajunga o masina cotata peste ani. Nu este deloc asa Dragos. Americanii stiu si cu masinile si cu comertul. Mustang nu este o simpla masina. Este o legenda care a dezvoltat o industrie in jurul ei. In Braila a aparut un Super Snake. S-a produs si se produce in continuare. Nu e o editie limitata, ci exclusivista. E o diferenta. Editiile limitate se produc intr-un numar limitat artificial de exemplare, numarul lor fiind dictat de ratiuni de imagine. Modelele exclusiviste se produc anual, dar si numarul lor este limitat, insa numai de capacitatile de productie. Mai exact, Mustang se produce in variante V6, GT(V8) si variantele Shelby. La randul lor, modelele Shelby se impart in GT si GT/SC Shelby, Shelby GTS, GT500 Shelby, Shelby GT500 SuperSnake si Shelby 1000. Astea au motoare de la 430 la 1.100CP standard. Toate astea sunt masini care se produc/modifica pe comanda in paralel. Pentru informare: http://www.shelbyamerican.com/vehicles.asp si http://www.ford.com/cars/mustang/ Stiu cine a luat masina asta in Braila, iar omul si-ar fi permis si diferenta pentru un Shelby 1000, dar numai el stie de ce a ales modelul asta si nu un 1000 sau un simplu GT. Sau de ce nu a vrut sa astepte cateva luni sa aiba un 1000. Editat Iunie 1, 2014 de atar "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Iunie 1, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2014 (editat) Re: shelby.... Masina în discuție este ediție aniversara a 50 ani de existenta a mărcii. Editat Iunie 1, 2014 de yknot 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate