Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

aeroterma

balea george

Postări Recomandate

Re: aeroterma

Se paote remedia foarte usor si la costuri mici(moca):ha:.Bagi capul sub torpedo si ai sa gasesti cacasa la aeroterma si pe ea vine o rezistenta in care intra o mufa cu 4 fire.Rezistenta aia este prinsa in 2 suruburi de corpul aeroterme si ai sa gasesti pe ea niste rezistente serpuite.Fiecare treapta are un circuit si la tine este intrerupt un unul-se vede de obicei unde este intrerupt.Iei o bucata de zmirghel si curati zona unde se vede intrerupta rezistenta si cu o lita mai groasa faci o punte cositorind-o cu pistolul de lipit.Si eu era cat pe ce sa cumpar o rezistenta dar am remediat-o si vad ca merge.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: aeroterma

Se paote remedia foarte usor si la costuri mici(moca):ha:.Bagi capul sub torpedo si ai sa gasesti cacasa la aeroterma si pe ea vine o rezistenta in care intra o mufa cu 4 fire.Rezistenta aia este prinsa in 2 suruburi de corpul aeroterme si ai sa gasesti pe ea niste rezistente serpuite.Fiecare treapta are un circuit si la tine este intrerupt un unul-se vede de obicei unde este intrerupt.Iei o bucata de zmirghel si curati zona unde se vede intrerupta rezistenta si cu o lita mai groasa faci o punte cositorind-o cu pistolul de lipit.Si eu era cat pe ce sa cumpar o rezistenta dar am remediat-o si vad ca merge.

merci mult de tot de sfat.

maine o sa incerc sa efectuez aceasta oepratiune :)

rezolvat. multumesc mult !

Editat de balea george
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 9 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare