balea george Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 am o problema cu aeroterma in sensul ca functioneaza doar daca dau pe treapta 4 de viteza, in rest nu se invarte deloc. se poate remedia aeroterma sau mai bine cumpar alta ? multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 16, 2014 Partajează Postat Mai 16, 2014 Re: aeroterma Se paote remedia foarte usor si la costuri mici(moca):ha:.Bagi capul sub torpedo si ai sa gasesti cacasa la aeroterma si pe ea vine o rezistenta in care intra o mufa cu 4 fire.Rezistenta aia este prinsa in 2 suruburi de corpul aeroterme si ai sa gasesti pe ea niste rezistente serpuite.Fiecare treapta are un circuit si la tine este intrerupt un unul-se vede de obicei unde este intrerupt.Iei o bucata de zmirghel si curati zona unde se vede intrerupta rezistenta si cu o lita mai groasa faci o punte cositorind-o cu pistolul de lipit.Si eu era cat pe ce sa cumpar o rezistenta dar am remediat-o si vad ca merge. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
balea george Postat Mai 16, 2014 Autor Partajează Postat Mai 16, 2014 (editat) Re: aeroterma Se paote remedia foarte usor si la costuri mici(moca):ha:.Bagi capul sub torpedo si ai sa gasesti cacasa la aeroterma si pe ea vine o rezistenta in care intra o mufa cu 4 fire.Rezistenta aia este prinsa in 2 suruburi de corpul aeroterme si ai sa gasesti pe ea niste rezistente serpuite.Fiecare treapta are un circuit si la tine este intrerupt un unul-se vede de obicei unde este intrerupt.Iei o bucata de zmirghel si curati zona unde se vede intrerupta rezistenta si cu o lita mai groasa faci o punte cositorind-o cu pistolul de lipit.Si eu era cat pe ce sa cumpar o rezistenta dar am remediat-o si vad ca merge. merci mult de tot de sfat. maine o sa incerc sa efectuez aceasta oepratiune :) rezolvat. multumesc mult ! Editat Mai 17, 2014 de balea george Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dulceanu ionel Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Re: aeroterma Ma bucur ca ai rezolvat problema.Simplu si eficient,poate fi util si la alte masini care intampina aceasta problema. Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima.. Off-road Alyon Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lupu Lorimer Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Re: aeroterma Multumesc,aceeasi problema am avut si eu.Rezolvat cu 0 lei,schimband-o ar fi fost in jur de 300 lei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate