DNL Postat Mai 19, 2014 Partajează Postat Mai 19, 2014 Va salut! De curand am intrat in posesia unui Jimny cabrio de care sunt (la fel ca toti ceilalti proprietari de astfel de masinute) foarte incantat :) Cunosc opiniile contra despre varianta cabrio dar pe mine ma incantat acest model. Masina este fabricata in anul 2000, recent inmatriculata, are 101.000 km reali ..dovediti prin carte service si tind sa cred ca astia sunt la felul cum se comporta motorasul si in general masina. Nu are nici o scurgere de ulei pe nici un angrenaj etc. Am ramas placut surprins sa constat ca la anii ei :old nu are prea multa rugina :) doar in spate la podea unde este locasul cricului. Pentru ca va fi folosita la iesiri in natura si trasee soft-medii, urmeaza sa schimb distributia,uleiurile si sa o dotez cu anvelope MT plus scut fata. Probabil ca urmeaza sa va deranjez pentru diverse alte informatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jisu Postat Mai 20, 2014 Partajează Postat Mai 20, 2014 Re: Jimny noua achizitie Va salut! De curand am intrat in posesia unui Jimny cabrio de care sunt (la fel ca toti ceilalti proprietari de astfel de masinute) foarte incantat :) Cunosc opiniile contra despre varianta cabrio dar pe mine ma incantat acest model. Masina este fabricata in anul 2000, recent inmatriculata, are 101.000 km reali ..dovediti prin carte service si tind sa cred ca astia sunt la felul cum se comporta motorasul si in general masina. Nu are nici o scurgere de ulei pe nici un angrenaj etc. Am ramas placut surprins sa constat ca la anii ei :old nu are prea multa rugina :) doar in spate la podea unde este locasul cricului. Pentru ca va fi folosita la iesiri in natura si trasee soft-medii, urmeaza sa schimb distributia,uleiurile si sa o dotez cu anvelope MT plus scut fata. Probabil ca urmeaza sa va deranjez pentru diverse alte informatii.[ATTACH=CONFIG]215383[/ATTACH] S-o stapanesti sanatosmsi sa te bucuri de ea!Cat a fost pretul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 21, 2014 Autor Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Jimny noua achizitie @jisu, multumesc vreau sa o antifonez pe dedesupt si cu ocazia asta as demonta si protectiile de plastic care sunt pe aripi/praguri sa vad ce este sub ele:) am vazut ca sunt prinse in clipsuri de plastic si am o temere ca nu pot sa le mai pun la loc asa cum sunt acum ..ati desfacut careva aceste carene ?? se demonteaza simplu, sau sa renunt la idee?? va multumesc anticipat pentru informatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SOGO Postat Mai 21, 2014 Partajează Postat Mai 21, 2014 Re: Jimny noua achizitie Va salut! De curand am intrat in posesia unui Jimny cabrio de care sunt (la fel ca toti ceilalti proprietari de astfel de masinute) foarte incantat :) Cunosc opiniile contra despre varianta cabrio dar pe mine ma incantat acest model. Masina este fabricata in anul 2000, recent inmatriculata, are 101.000 km reali ..dovediti prin carte service si tind sa cred ca astia sunt la felul cum se comporta motorasul si in general masina. Nu are nici o scurgere de ulei pe nici un angrenaj etc. Am ramas placut surprins sa constat ca la anii ei :old nu are prea multa rugina :) doar in spate la podea unde este locasul cricului. Pentru ca va fi folosita la iesiri in natura si trasee soft-medii, urmeaza sa schimb distributia,uleiurile si sa o dotez cu anvelope MT plus scut fata. Probabil ca urmeaza sa va deranjez pentru diverse alte informatii.[ATTACH=CONFIG]215383[/ATTACH] Sa o stapanesti sanatos. Daca te intereseaza un scut fata HD pentru Jimny poti sa ma contactezi. Am unul nou de vanzare care arata cam asa [ATTACH=CONFIG]215625[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215626[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]215627[/ATTACH] Pozele sunt facute pe masina mea. Am montat unul identic de care sunt foarte multumit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rockshox Postat Mai 22, 2014 Partajează Postat Mai 22, 2014 Re: Jimny noua achizitie @jisu, multumesc vreau sa o antifonez pe dedesupt si cu ocazia asta as demonta si protectiile de plastic care sunt pe aripi/praguri sa vad ce este sub ele:) am vazut ca sunt prinse in clipsuri de plastic si am o temere ca nu pot sa le mai pun la loc asa cum sunt acum ..ati desfacut careva aceste carene ?? se demonteaza simplu, sau sa renunt la idee?? va multumesc anticipat pentru informatii Sa te poarte sanatos! Despre ornamentele de plastic, se demonteaza foarte usor si se monteaza la fel... doar sa ai grija mare la clipsuri ca se cam rup daca nu ai mare grija. Oricum, cred ca poti gasi sa le cumperi daca e nevoie. Singura problema la montaj nu este repozitionarea lor pe pozitia originala (o sa vina la loc la fix), ci ermetizarea chederului de pe overfendere, cheder ce vei fi nevoit sa-l lipesti la loc cu mastic/silicon/etc., sau inlocuirea lui cu ceva improvizat in caz de rupere la demontaj (cu grija n-o sa-l rupi). PS: samuraiul n-a "zburat", nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Mai 23, 2014 Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Re: Jimny noua achizitie @rockshox multam pentru informatii ! e clar, trebuie sa umblu cu mare atentie ca nu mi-ar place sa-l vad cu carenele atarnand.. samuraiul nu a 'zburat' inca :) de cand cu jimny, sami sta si face trotuarul..in ultima vreme nu prea am iesit cu el .. mi-a schimbat bebe stilul de viata :) tocmai asta a fost si motivul pentru care l-am luat pe jimny..nu e asa salbatic ca sami:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate