Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

huruit in partea din spate

iacob11

Postări Recomandate

Re: huruit in partea din spate

Rulmentii abia I.am schimbat au 2 saptamani,uleiul in grup l.am schimbat de cateva zile....mai am o bucsa la grup pe care o astept sa vina, dar nu cred ca e de la aia. Am fost la service si o dau la ghicite mecanicii....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rulmentii abia I.am schimbat au 2 saptamani,uleiul in grup l.am schimbat de cateva zile....mai am o bucsa la grup pe care o astept sa vina, dar nu cred ca e de la aia. Am fost la service si o dau la ghicite mecanicii....

Si cum era uleiul cel vechi? poate sa fie de la bucsa ca se balangane acolo si huruie! mai ales daca e vb de tamponul central!

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

Tamponul central de la diff spate sau toba deplasata.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

acum serios limbajul de facebook sau messenger nu este acelasi cu cel de pe forum! Nu ma intelege gresit!

Normal ar fi sa fie de la tamponul acela pentru ca in momentul in care este uzat acesta va permite miscari de lateralizare cardanului si atunci poate aparea o huruitura mai ales in viraje deoarece cardanul este impins de o anumita forta G!

De asemenea verifica si prinderile tobei! Dupa ce schimbi si verifici ai sa vezi daca e de acolo sau nu !

Fi atent si la presiunea in pneuri ! aceasi toate in toate 4

Land Rover freelander td4 2001 :n1 " I've rather push my Landy ,than drive your cruiser ":old
Link spre comentariu

De obicei nu folosesc limbajul asta, dar incerc sa fiu cat mai explicit. Multumesc de sfaturi. O sa schimb tamponul si daca tot se mai aude continui cu toba si restul. Multumesc frumos!

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

Re: huruit in partea din fata

Salutare.sunt de curand posesorul unui landrover freelander 2.0d din 2001 si am unele mici proble.in mers daca virez dreapta cat de usor se aude din partea stanga fata niste batai/trepidati.am verificat planetarele bucse si toate cele si singura chestie care are joc este un tampon de la motor.este posibil sa fie din acea cauza sau ar putea fi alte probleme mult mai complicate.Va multumesc anticipat celor care ma vor sfatui in rezolvarea problemei.o zi buna

Editat de Ovidiu87
Link spre comentariu

Re: huruit in partea din fata

Salutare.sunt de curand posesorul unui landrover freelander 2.0d din 2001 si am unele mici proble.in mers daca virez dreapta cat de usor se aude din partea stanga fata niste batai/trepidati.am verificat planetarele bucse si toate cele si singura chestie care are joc este un tampon de la motor.este posibil sa fie din acea cauza sau ar putea fi alte probleme mult mai complicate.Va multumesc anticipat celor care ma vor sfatui in rezolvarea problemei.o zi buna

E una din planetare cu siguranta. Nu ai cum sa le verifici pentru ca nu au joc. Roaga pe cineva sa asculte din afara care planetara bate, cateodata sunetul te pacaleste in cabina.

Link spre comentariu

Oare nu influenteaza si acel tampon de la motor ?! Multumesc

Ba da, ar trebui sa-l schimbi.

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare