grinch Postat Iulie 20, 2008 Partajează Postat Iulie 20, 2008 http://uk.youtube.com/watch?v=MXJbLawPa9Y Funny little monster!!! Just 4 Fun!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Toyota 80 Hardcore cu cata dusmanie putea sa dea in ea.... :P Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Re: Toyota 80 Hardcore A meritat rasturnarea.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Toyota 80 Hardcore Poate era concurs si trebuia sa scoata timp bun. Oricum nu s-a rasturnat rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat August 3, 2008 Partajează Postat August 3, 2008 Re: Toyota 80 Hardcore Eu mă întreb cum de mai vedea cum ÅŸi pe unde să meargă la toată zgâlţâiala aceea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Toyota 80 Hardcore Interesant... Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Toyota 80 Hardcore foarte tare .vezi de asta mi doresc eu o toyota 80. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Toyota 80 Hardcore Este intr-adevar o super masina, mai ales varianta turbo-diesel cu blocantele de fabrica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Toyota 80 Hardcore Meserias pilot, foarte frumos si masina ..........! TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Ianuarie 3, 2009 Partajează Postat Ianuarie 3, 2009 Re: Toyota 80 Hardcore jmekerita masina. ii lucreaza suspensia intr-un mare fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: Toyota 80 Hardcore omu' a cam dat clasa pina sa se rastoarne.. oricum nu a comis-o rau :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
J.T Postat Ianuarie 17, 2009 Partajează Postat Ianuarie 17, 2009 Re: Toyota 80 Hardcore a dreacu, piesa aia dintre volan si scaun , ce conteza sa fie de calitate :grin: ,,=====,o00o //__l_l_,\____\,__ l_J.T\_l__l---[]lllllll[] (o)))____(o)))-o-))) Niciodata nu te certa cu un idiot. Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate