Liviu-San Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Diagnoza Td4 Liviu-San Asta-i tare ...s-ar putea daca mai mergi cu ea asa ...sa o faci ori breloc la chei ori bradut la oglinda ... :ha: Afara de uleiul aferent care mai curge de prin furtune,cum imi dau seama daca turbina e pe duca.Fum negru nu prea scoate,iar uleiul din motor nu scade(il verific periodic). Ce simptome prezinta o turbina care e pe "ultima suta"? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 5, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Diagnoza Td4 Liviu-San uleiul poate fi de la gaze de carter nu din turbina... dar aici deja sunt depasit din nou...nu ma fa sa studiez si problema asta ca "hardul" meu din creier nu poate duce si un Td4 pe langa Td5-ul deja salvat:grin: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Diagnoza Td4 Liviu-San uleiul poate fi de la gaze de carter nu din turbina... dar aici deja sunt depasit din nou...nu ma fa sa studiez si problema asta ca "hardul" meu din creier nu poate duce si un Td4 pe langa Td5-ul deja salvat:grin: :ha: trebuia sa incepi cu TD4,ca e inainte de TD5:ha: Oricum,in ceea ce priveste "problema" mea,ati fost la inaltime! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iunie 5, 2014 Partajează Postat Iunie 5, 2014 Re: Diagnoza Td4 Liviu-San :grin: S-a dea dreaq daca nu-mi fac una deasta si o pun la gat ca aia de la fortele speciale,daca ma gaseste cineva macar sa stie de ce am dat coltu:ha::ha: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 (editat) Re: Diagnoza Td4 Liviu-San Afara de uleiul aferent care mai curge de prin furtune,cum imi dau seama daca turbina e pe duca.Fum negru nu prea scoate,iar uleiul din motor nu scade(il verific periodic). Ce simptome prezinta o turbina care e pe "ultima suta"? Dupa cum zice si @sieraferry: uleiul poate fi de la gaze de carter nu din turbina... Pentru ca ai cutie manuala si mergi cu el mai turat procentul gazelor de carter care trec de filtrul epurator este mai mare. Primul simptom al turbinei pe duca il auzi cand opresti motorul, turbina se mai invarte cateva secunde bune cu un zgomot specific ca de fier pe fier. Daca tot traseul de admisie si intercooler este ok, alimentarea ok dar masina fumega zdravan cand o talparesti poate fi tot turbina care pierde ulei pe la ax si il baga in admisie. Liviule, data viitoare te pun sa-ti iei notite, ti-am mai zis candva (la tine la magazin) pe unde este turbina aia si ce sa verifici, da' cred ca erai sub efectul noului snorkel...:ha: Editat Iunie 6, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iunie 6, 2014 Partajează Postat Iunie 6, 2014 Re: Diagnoza Td4 Liviu-San Precizare: - daca are manuala nu neaparat merge mai turat, din contra exista tendinta fix inversa (bazat pe experienta proprie) - cantitatea de gaze de carter nu depinde neaparat de RPM ci este o masura directa a ....boost-ului care-l furnizeaza turbina (bazat pe experienta proprie). La Patrol, pot merge cu 100km/h, cu un boost de 5 PSI (reglabil dintr-o valva) sau...100km/h cu 10-12 PSI (cam cat ar fi sa zicem corect). Si in ultimul caz separatorul colecteaza mai mult decat in primul. Pe de alta parte, cele 3 masini pe care am instalat ceas de boost, toate generatii diferite - nici macar una nu a avut o "diagrama" liniara (sau cat de cat liniara) a boost-ului furnizat. Varfuri, urcari si coborari bruste - asta o sa vezi atunci cand computerul este cel care dirijeaza orchestra. Si este stiut ca regimurile tranzitorii sunt cele care pun crucea oricarui sistem (oricare ar fi natura acestuia). Pont: dupa o cursa cu masina (fie ea in forja sau doar o plimbare), nu opri masina imediat ce ai ajuns la destinatie. Unii ii zic pauza de tigara, altii o fac din auzite dar ratiunea din spatele acestui gest este urmatoarea: turbina se lubrefiaza/raceste (si) cu ulei....daca opresti motorul....uleiul nu mai circula...turbina fiarta...se face jeg si incet incet...moare turbina. 2 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate