Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema la Faza scurta-lumini de drum anulate

snicolaescu

Postări Recomandate

Salut,am si eu problema cu faza scurta-luminile de drum,ieri ca din senin am simtit un miros accentuat de plastic ars si dupa verificare(tablou sigurante,firele din dreptul intrerupatorului de lumini)am ramas fara faza scurta.Era intuneric am circulat cam 4-5 ore intens cu faza scurta,ceva s-a incins,intrebarea este ce?Dupa vreo ora de chin,am hotarat ca totusi sa ajung acasa,dar cu flasul de faza lunga,apasat de la volan,deci orbind pe toti participantii la trafic.

Acum vine intrebarea mea:a patit cineva asa ceva,s-a ars la oarecine intrerupatorul de lumini cel din stg.jos?sa fie vreun releu ars?cum pot afla asta deoarece,pozitii am,faza lunga da,numai faza de drum nimic.

Multumesc!

snicolaescu

jeep cherokee xj,2,5td-1996

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Problema la Faza scurta-lumini de drum anulate

Salut,

Am patit si eu anul trecut la fel, s-a ars intrerupatorul din stanga. Nu mai mergeau decat pozitiile si faza lunga, insa tinuta cu mana. Din pacate, intrerupatorul tine si loc de releu si in timp se topeste si se duc contactele. Cel putin al meu era topit.

Ideal ar fi un releu care sa tina faza scurta, care sa scuteasca intrerupatorul de curentii pe care ii suporta.

Radu.

Radu Mitroi

Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995

Link spre comentariu

Da, problema clasica....

Trebuie alt intrerupator si apoi montarea de releu pentru faza lunga si faza scurta. Dupa ce montezi releele lumina o sa fie mai puternica. Asa cum e instalatia standard tensiunea care ajunge la faruri e foarte mica.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

da se pare ca este vorba de ceva problema clasica intr-adevar!la mine intrerupe cateva secunde faza lunga dupa ce merge mai mult timp! inca nu am avut timp si rabdare sa ma apuc sa caut "izvorul" problemei insa am o presimtire ca o voi gasi acolo...

Cand m-am trezit azi dimineata,mi-am dat seama ca sunt mai batran cu o zi!-nu e nimic,voi compensa prin comportamentul meu copilaresc:j... MASINI: Toyota Rav4 d-cat,Aro M461 '71 l27d,Jeep cherokee '94 4 l high output
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare