revo Postat Iulie 21, 2008 Partajează Postat Iulie 21, 2008 Bine v-am gasit! Sunt proaspatul posesor al unui Samurai, 1987. Deocamdata cateva poze.... Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Iulie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Va saluta un "nou" Samurai! scuze de intarziere,a trebuit sa micsorez pozele. aceasta este veverita: 110.000 km/1997/ nefolosit la off-road(pana acum :bannana ) Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Berti Postat August 11, 2008 Partajează Postat August 11, 2008 Re: Va saluta un "nou" Samurai! Bine v-am gasit colegi! Revo, esti cam zgarcit la detalii :wink: Si eu studiez piata si mi-ar fi de mare folos daca ne-ai da mai multe detalii: - de unde l-ai luat? - cat a costat? - ce norma de poluare are? Cat te costa taxa de poluare, daca ti-o calculat-o deja. - cum ai trecut de RAR, etc... Orice informatie/tip/pont referitor la achizitia unui samurai imi poate fi de real folos. Multam. Daihatsu Feroza Blueprint Project Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat August 11, 2008 Autor Partajează Postat August 11, 2008 Re: Va saluta un "nou" Samurai! a luat-o de la niste baieti din Tg secuiesc,adusa proaspat din Austria, 2300 euro + 2333 ron taxa mediu,non euro,carte facuta,ramane s-o inmatriculez definitiv Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate