Selejan Raul Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Am dat jos rezervorul pentru indepartare rugina si vopsire, dar in interior am gasit o perna de plastic care nu stiu ce este si la ce foloseste, mai ales ca se plimba libera prin rezervor, si un cauciuc mic. Ma ajuta careva cu o indicatie. P.S. marimea plasticului e mai mare decat gaura mare a rezervorului, deci e pusa acolo dinainte de sudarea lui. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marx5 Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: rezervor Y60 Se afla in partea superioara a rezervorului si in el intra printr o conducta furtunul de aerisire sau supraplin cum vrei sa ai zici Transsylvania Off Road Club "ELEFANTUL" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 9, 2014 Partajează Postat Iunie 9, 2014 Re: rezervor Y60 Corect Baga in rezervor un bec si cerceteaza atent cu ajutorul unei oglinzi . Vei reusi sa o pui la loc , fara probleme deosebite. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Iunie 10, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2014 Re: rezervor Y60 Multumesc de ajutor, rezolvat. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate