prudom Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Sunt din Suceava,pasionat de mercedes,intentionez sa-mi schimb actuala masina(E-classe) cu un 4x4.Cum de G-classe nu am bani,poate ma ajutati sa ma orientez catre altceva(nu pt competitii dar nici sa ma fac de ras pe la munte) multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Salut si bine ai venit. Se inmultesc 4X4-urile si la Suceava se pare :hi OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 22, 2008 Partajează Postat Iulie 22, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Bine ai venit! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Septembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Primul pas a fost facut,deocamdata am achizitionat o japoneza menita sa duca cam tot greul(masina de familie,de zi cu zi,oras,concedii,etc)aceasta in cauza fiind o Honda CRV,o bijuterie ....mai incolo urmeaza monstrul pt distractii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Septembrie 1, 2008 Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! :W :cl L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat Septembrie 6, 2008 Partajează Postat Septembrie 6, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Bun venit pe :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Octombrie 2, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Pasul doi,monstruletzu' a fost achizitionat! patrolist m-am facut... urmeaza si pasul 3(nu stiu cand)-monstruletzu' va creste mai mare :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: Norok si bine v-am gasit! Sa-l stapanesti sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Aprilie 18, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Revenit la prima dragoste,Mercedesul! http://i498.photobucket.com/albums/rr345/prudom/h013.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 18, 2009 Partajează Postat Aprilie 18, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Bogdane, felicitari pentru G-u`, super tare... :h5 Poate ne dai mai multe informatii despre "wagon" :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NeRv1 Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Salutare Sucevene :W :banana :banana :banana :grin: Poate curand ne repezim pe munte...cam in ce stadiu esti cu pregatirile? Daca esti ca mine..adik mai la inceput ne bagam si noi cu Klez si madiorsv care sunt mai vechi si din Suceava si facem niste intalniri ceva...mici, bericica..apoi la ars calorii cu acareturile :banana :banana Bafta si sa auzim de bine Mitsubishi Pajero 2.5 SWB M 461 - 1977- in constructie... Mercedes wW126 300 SEL ...alte acareturi 4x2... ex: Mitsubishi Pajero 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! :W :cl Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Aprilie 19, 2009 Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Felicitari pentru noua achizitie,e marfa G-u ,cu Patrolu ce-ai facut,l-ai trecut in rezerva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Aprilie 19, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Bogdane, felicitari pentru G-u`, super tare... :h5 Poate ne dai mai multe informatii despre "wagon" :grin: Multumesc Maestre,G-u' este un 300 GD din 1991,motor diesel clasic aspirat,6 cilindri,113 CP,3 diferentiale...in rest este prea ingrijita!! mi-e mila sa o bag la treaba,are doar 112000 km rulati si dupa cum arata sunt reali,interiorul zici ca este nou...cred ca va fi un fel de NEASSAN,adica mai mult d'oras. http://i498.photobucket.com/albums/rr345/prudom/h035.jpg http://i498.photobucket.com/albums/rr345/prudom/h023.jpg Salutare Sucevene :W :banana :banana :banana :grin: Poate curand ne repezim pe munte...cam in ce stadiu esti cu pregatirile? Daca esti ca mine..adik mai la inceput ne bagam si noi cu Klez si madiorsv care sunt mai vechi si din Suceava si facem niste intalniri ceva...mici, bericica..apoi la ars calorii cu acareturile :banana :banana Bafta si sa auzim de bine Cu cea mai mare placere! Felicitari pentru noua achizitie,e marfa G-u ,cu Patrolu ce-ai facut,l-ai trecut in rezerva? Multumesc Radu,poate ne vedem la vreo intalnire cu Mercedesurile,cat despre Patrol-il cheama Neassan si este pe maini bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Te asteptam la padure! ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator carlo 4x4 Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! :W :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian28 Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! :h5 :W :cl range rover classic range rover vogue l322 4.4 v8 Nissan skyline R33 GTR :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! :W :cl :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Pt. rudy Vezi, nu stiai ca Neassan al meu vine de la Ipotesti (de Suceava) :grin: :ha: :h5 Pt. prudom "Neassan d`oras" e numai UNU si acum e la mine in batatura! :grin: :P :ha: Al tau poate sa se numeasca "G de Burg"! :ha: :happy :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
prudom Postat Aprilie 20, 2009 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! Pt. rudy Vezi, nu stiai ca Neassan al meu vine de la Ipotesti (de Suceava) :grin: :ha: :h5 Pt. prudom "Neassan d`oras" e numai UNU si acum e la mine in batatura! :grin: :P :ha: Al tau poate sa se numeasca "G de Burg"! :ha: :happy :h5 Gata,i-am gasit nume,patratelul se va numi oficial: G-Offizier! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Aprilie 20, 2009 Partajează Postat Aprilie 20, 2009 Re: Norok si bine v-am gasit! :W :cl LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate