Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Norok si bine v-am gasit!

prudom

Postări Recomandate

Sunt din Suceava,pasionat de mercedes,intentionez sa-mi schimb actuala masina(E-classe) cu un 4x4.Cum de G-classe nu am bani,poate ma ajutati sa ma orientez catre altceva(nu pt competitii dar nici sa ma fac de ras pe la munte)

multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Norok si bine v-am gasit!

Primul pas a fost facut,deocamdata am achizitionat o japoneza menita sa duca cam tot greul(masina de familie,de zi cu zi,oras,concedii,etc)aceasta in cauza fiind o Honda CRV,o bijuterie ....mai incolo urmeaza monstrul pt distractii...

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...
  • 6 luni mai târziu...

Bogdane, felicitari pentru G-u`, super tare... :h5 Poate ne dai mai multe informatii despre "wagon" :grin:

Link spre comentariu

Salutare Sucevene :W :banana :banana :banana :grin:

Poate curand ne repezim pe munte...cam in ce stadiu esti cu pregatirile? Daca esti ca mine..adik mai la inceput ne bagam si noi cu Klez si madiorsv care sunt mai vechi si din Suceava si facem niste intalniri ceva...mici, bericica..apoi la ars calorii cu acareturile :banana :banana

Bafta si sa auzim de bine

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu

Bogdane, felicitari pentru G-u`, super tare... :h5 Poate ne dai mai multe informatii despre "wagon" :grin:

Multumesc Maestre,G-u' este un 300 GD din 1991,motor diesel clasic aspirat,6 cilindri,113 CP,3 diferentiale...in rest

este prea ingrijita!! mi-e mila sa o bag la treaba,are doar 112000 km rulati si dupa cum arata sunt reali,interiorul zici ca este nou...cred ca va fi un fel de NEASSAN,adica mai mult d'oras.

http://i498.photobucket.com/albums/rr345/prudom/h035.jpg

http://i498.photobucket.com/albums/rr345/prudom/h023.jpg

Salutare Sucevene :W :banana :banana :banana :grin:

Poate curand ne repezim pe munte...cam in ce stadiu esti cu pregatirile? Daca esti ca mine..adik mai la inceput ne bagam si noi cu Klez si madiorsv care sunt mai vechi si din Suceava si facem niste intalniri ceva...mici, bericica..apoi la ars calorii cu acareturile :banana :banana

Bafta si sa auzim de bine

Cu cea mai mare placere!

Felicitari pentru noua achizitie,e marfa G-u ,cu Patrolu ce-ai facut,l-ai trecut in rezerva?

Multumesc Radu,poate ne vedem la vreo intalnire cu Mercedesurile,cat despre Patrol-il cheama Neassan si este pe maini bune!

Link spre comentariu

Pt. rudy

Vezi, nu stiai ca Neassan al meu vine de la Ipotesti (de Suceava) :grin: :ha: :h5

Pt. prudom

"Neassan d`oras" e numai UNU si acum e la mine in batatura! :grin: :P :ha:

Al tau poate sa se numeasca "G de Burg"! :ha: :happy :h5

Link spre comentariu

Pt. rudy

Vezi, nu stiai ca Neassan al meu vine de la Ipotesti (de Suceava) :grin: :ha: :h5

Pt. prudom

"Neassan d`oras" e numai UNU si acum e la mine in batatura! :grin: :P :ha:

Al tau poate sa se numeasca "G de Burg"! :ha: :happy :h5

Gata,i-am gasit nume,patratelul se va numi oficial: G-Offizier!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare