Florin Bogdan Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Donez obiectele din poze. Cine are nevoie de ele sa imi transmita datele de contact. "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DXX Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Re: Donatie: stop spate Frontera si semnal fata dreapta Jeep Grand stopul de frontera l-as vrea eu cum facem ? multumesc DXX Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: Donatie: stop spate Frontera si semnal fata dreapta Jeep Grand Salut, Imi dai un telefon 0744 44 0418 Florin si pentru ca esti din Bucuresti imi poti face o vizita la firma in Str Dudului 12 , ( Calea Giulesti 333 ) pentru preluarea stopului. Ms Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 23, 2014 Partajează Postat Iunie 23, 2014 Re: Donatie: stop spate Frontera si semnal fata dreapta Jeep Grand Semnalizatorul de Jeep il vreau eu . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Iunie 24, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2014 Re: Donatie: stop spate Frontera si semnal fata dreapta Jeep Grand Semnalizatorul de Jeep il vreau eu . Da-mi pe PM, adresa de livrare sau daca ai pe cineva in Bucuresti spune-i sa ma sune si ne vedem undeva. 0744 44 0418 "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate