Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

benzinarul si baltile

diverOne

Postări Recomandate

Re: benzinarul si baltile

Daca discutam doar de aventuri usoare si de masuri mai mult profilactiec , sunt cateva solutii/spray , mai mult aplicate pe la moto ... mai ajuta .

Daca trecem la apa pana la buric ... la benzinare numeri pe degete ( si mai trebuie taiate cateva ) care pot face asta ...

In rest , la obiectu' preocuparilor tale nu ai nevoie decat de scuturi si sorturi cat mai complete , sa limiteze stopirea cat mai mult posibil ( si difuzorul de la radiator sa fie bine prins la locul lui ) . Si , multa intelepciune in abordarea naturii . Mai departe de atat e multa munca cu rezultate nesigure .

Culmea , un benzinar ar avea mai putin de suferit decat un diesel in caz ca ia putina apa ( putina , adica putina ) .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca discutam doar de aventuri usoare si de masuri mai mult profilactiec , sunt cateva solutii/spray , mai mult aplicate pe la moto ... mai ajuta .

Daca trecem la apa pana la buric ... la benzinare numeri pe degete ( si mai trebuie taiate cateva ) care pot face asta ...

In rest , la obiectu' preocuparilor tale nu ai nevoie decat de scuturi si sorturi cat mai complete , sa limiteze stopirea cat mai mult posibil ( si difuzorul de la radiator sa fie bine prins la locul lui ) . Si , multa intelepciune in abordarea naturii . Mai departe de atat e multa munca cu rezultate nesigure .

Culmea , un benzinar ar avea mai putin de suferit decat un diesel in caz ca ia putina apa ( putina , adica putina ) .

E clar ca nu o sa vreau sa fentez bacul jos la faleza :))) dar la o adica si si dieselurile au diferite electronice deci nici alea nu ar fi prea ferite.

Am citit eu ceva de spray-uri numa ca nu spuneau baietii cum se numesc :))

Daca nu stiu ceva......nu stiu inca.....
Link spre comentariu

Nici eu nu stiu exact care sunt , dar stiu ca sunt unele specific pentru aceasta problema .

In aceasi idee , conteaza care benzinar e mai putin sensibil , si de asemenea si care diesel . In unele cazuri ce implica diesel ( nu dau nume ca s-ar zice ca sunt partinitor ) electronica se ocupa doar de deschisul geamurilor si de radioul din bord , ... si alte chestii din umbra puse pe masina pentru a crea iluzia de modernism ( si merg imersate pana se termina motorina cu singura problema a supraciri motorului in sine - inconjurat de apa - dar functioneaza si mai rece ) . La benzinare chiar si fara electronica daca sare furtunul de la spalatoarele de parbriz si uda pe la bujie s-a terminat piesa cu mersu ... ( experienta proprie ) .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Cum protejez motorul benzina cand intru in balti/ apa? Ma refer la electrice bineinteles.....

OCOLESTI BALTILE :ha: ca sa fii sigur ca nu se intampla nimic :old

P.S. nimic din cauza baltilor :h5

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Urmez sfatul lui alin- jeep :))) , dar o sa iau si spray-ul cu pricina plus strans din buci ,ochi inchisi si tinut aerul in piept in caz ca........

Daca nu stiu ceva......nu stiu inca.....
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare