diverOne Postat Iunie 17, 2014 Partajează Postat Iunie 17, 2014 Cum protejez motorul benzina cand intru in balti/ apa? Ma refer la electrice bineinteles..... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: benzinarul si baltile Daca discutam doar de aventuri usoare si de masuri mai mult profilactiec , sunt cateva solutii/spray , mai mult aplicate pe la moto ... mai ajuta . Daca trecem la apa pana la buric ... la benzinare numeri pe degete ( si mai trebuie taiate cateva ) care pot face asta ... In rest , la obiectu' preocuparilor tale nu ai nevoie decat de scuturi si sorturi cat mai complete , sa limiteze stopirea cat mai mult posibil ( si difuzorul de la radiator sa fie bine prins la locul lui ) . Si , multa intelepciune in abordarea naturii . Mai departe de atat e multa munca cu rezultate nesigure . Culmea , un benzinar ar avea mai putin de suferit decat un diesel in caz ca ia putina apa ( putina , adica putina ) . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 18, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: benzinarul si baltile Daca discutam doar de aventuri usoare si de masuri mai mult profilactiec , sunt cateva solutii/spray , mai mult aplicate pe la moto ... mai ajuta . Daca trecem la apa pana la buric ... la benzinare numeri pe degete ( si mai trebuie taiate cateva ) care pot face asta ... In rest , la obiectu' preocuparilor tale nu ai nevoie decat de scuturi si sorturi cat mai complete , sa limiteze stopirea cat mai mult posibil ( si difuzorul de la radiator sa fie bine prins la locul lui ) . Si , multa intelepciune in abordarea naturii . Mai departe de atat e multa munca cu rezultate nesigure . Culmea , un benzinar ar avea mai putin de suferit decat un diesel in caz ca ia putina apa ( putina , adica putina ) . E clar ca nu o sa vreau sa fentez bacul jos la faleza :))) dar la o adica si si dieselurile au diferite electronice deci nici alea nu ar fi prea ferite. Am citit eu ceva de spray-uri numa ca nu spuneau baietii cum se numesc :)) Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 (editat) Re: benzinarul si baltile Nici eu nu stiu exact care sunt , dar stiu ca sunt unele specific pentru aceasta problema . In aceasi idee , conteaza care benzinar e mai putin sensibil , si de asemenea si care diesel . In unele cazuri ce implica diesel ( nu dau nume ca s-ar zice ca sunt partinitor ) electronica se ocupa doar de deschisul geamurilor si de radioul din bord , ... si alte chestii din umbra puse pe masina pentru a crea iluzia de modernism ( si merg imersate pana se termina motorina cu singura problema a supraciri motorului in sine - inconjurat de apa - dar functioneaza si mai rece ) . La benzinare chiar si fara electronica daca sare furtunul de la spalatoarele de parbriz si uda pe la bujie s-a terminat piesa cu mersu ... ( experienta proprie ) . Editat Iunie 18, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Iunie 18, 2014 Partajează Postat Iunie 18, 2014 Re: benzinarul si baltile Cum protejez motorul benzina cand intru in balti/ apa? Ma refer la electrice bineinteles..... OCOLESTI BALTILE :ha: ca sa fii sigur ca nu se intampla nimic :old P.S. nimic din cauza baltilor :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iunie 19, 2014 Partajează Postat Iunie 19, 2014 Re: benzinarul si baltile ... Am citit eu ceva de spray-uri numa ca nu spuneau baietii cum se numesc :)) ca să nu facem reclamă (sic!) caută și tu pe google "Spray Izolator Motor" http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iunie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: benzinarul si baltile Urmez sfatul lui alin- jeep :))) , dar o sa iau si spray-ul cu pricina plus strans din buci ,ochi inchisi si tinut aerul in piept in caz ca........ Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate