Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

diferenta intre santana si sj413

Vizitator dacian1381

Postări Recomandate

Vizitator dacian1381

buna,

acum scriu pentru prima data pe acest forum.

mi-am cumparat un sj413 jx(adica sj500) iar frate-le meu un sj413 dar in brief scrie ca e santana,fabricat in spania.

din nefericire am avut ghinion cu al meu,pana acum am schimbat carburator,azi ii schimb ambreiajul,am mai cumparat capac delcou.buji,filtre ulei motor + diferential,etc.

ma gandeam si sa o ridic un pic ca sa pot pune gume mai mari,dar o sa mai astept entru ca bugetul alocat pentru asta nu este foarte mare.am norocul cu un viitor socru care e mecanic,tinichigiu,etc

care credeti ca este varianta cea mai ieftina si mai potrivita pentru a inalta buzuka?calitate-pret?

sa ii pun punte de 410?stiu una de vanzare si poate o scot mai ieftin,dar cum nu ma prea pricep la mecanica nu stiu care este starea ei. :cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator Light

Re: diferenta intre santana si sj413

Puntea de Sj410 este mai ingusta decat cea de samurai..dar poti utiliza cutia de transfer

Link spre comentariu

Cele mai ieftine metode sunt urmatoarele:

Springuit arcuri (se bat pe o nicola evantual le mai pune si o foaie in plus) si castigi cativa centimetrii.

Cercei mai lungi la arcuri. (e bine sa pui si bucse de poliuretan daca faci manevra asta)

Body lift-se ridica caroseria de pe sasiu cu 3-8 cm in functie de cat vrea beneficiarul :grin:

Iar solutia profi e un kit de suspensie.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator dacian1381

multumesc nenea,asa o sa fac dar cred ca este mai indicat sa o inmatriculez prima data.nu?

faza cu springuitul nu am prea inteles-o,dar mai intreb. :g .un pret pentru bucse sti sa-mi spui,am vazut pentru arcuri cu 100 euroci cred si 120 pentru caroserie.

Link spre comentariu

multumesc nenea,asa o sa fac dar cred ca este mai indicat sa o inmatriculez prima data.nu?

faza cu springuitul nu am prea inteles-o,dar mai intreb. :g .un pret pentru bucse sti sa-mi spui,am vazut pentru arcuri cu 100 euroci cred si 120 pentru caroserie.

a le springui- a la bate cu ciocanul(fiecare foaie individual) pe o nicovala pana curbura lor devine mai mare.

Link spre comentariu

Vizitator dacian1381

am masurat astazi distanta intre tamburi la mine si la frate-mio ca mi s-a parut ca a lui este mai lata.

concluzia : a lui are 120 cm si a mea 110 :roll: a mea este din 86 si a lui din 90.

stiti cumva daca este diferenta intre puntile de samurai din 86-87 si cele din 90?

Link spre comentariu

Deci cele fabricate pana in 88 (in 06.88) adica SJ-urile au puntile cu 6cm mai mici decat cele du 06.88 adica SJ Samurai.

Daca o sa va uitati o sa vedeti ca si prinderile de pe sasiu (urechile in care se prind arcurile si cerceii de arcuri) difera de la un model la altul.

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

si care este mai bun?

Pai in primul rand Samuraiul e mai stabil decat SJ-ul (motivul pentru care au latit masina e faptul ca SJ-ul se rasturna destul de usor)

Iar pe urma Samuraiul a evoluat,a primit motor pe injectie,in ultimii ani de fabricatie a primit si servodirectie......

Oricum SJ-urile au avut niste caroserii pe cinste,vezi si acum masini fabricate 85-87 care nu au gram de rugina :grin:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

multumesc pentru raspuns.cu flanse rezolv si treaba asta :grin: .

Exact,cu niste flanse distantiere de 30mm rezolvi problema :grin:

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

Vizitator dacian1381

parca as lua unul mai noutz ca al meu totusi dar mi-e frica ca nu o sa mai am curajul sa trag asa de el. :F .nu prea reusim sa reglam carburatorul.i-am cerut la ionutz un pret pt weber.motorul meu sta ba la 1500,ba la 500.de tras trage de nu-i adevarat,sap transee daca e un pic moale,sau mai mult :banana .

deocamdata sunt la inceput si am mult de unvestit dar in 6 luni cred ca o sa am masina care mi-o doresc si seamana bine cu veveritza ta :grin: .

acum o sa vand asta si o sa imi iau una cu motor pe injectie. :P

Link spre comentariu

Injectia iti da mult mai putine batai de cap.Parca nu creste ea asa in ture cum creste un Weber dar nu ai nici cea mai mica problema cu udat bujii,inecat....

Ce sa mai ,merita :banana

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare