Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

JANTE de Mitsubishi pe Jimny!

antudose

Postări Recomandate

Stie cineva daca merg JANTELE de Mitsubishi pe Jimny!

Am 4 JANTE de de Mitsubishi si as vrea sa le pun pe Jimny ca sa am 2 randuri de cauciucuri, de asfalt si de offroad!

Merci,

Andrei

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Jenti de Mitsubishi pe Jimny!

JANTELE de mitsubishi le am in garaj la tara asa ca nu am cum sa fac chestia cu "prima numarare" ... deci inteleg ca nu e nici o sansa :-(

:id

Editat de Astral
Link spre comentariu

Daca jantele sunt faine si merita poti incerca cu flanse. Nu stiu cat de recomandate sunt pe off dar pe asfalt nu vad de ce sa nu fie ok.

Oau! cum adica cu flanse? imi poti explica ce inseamna si unde le gasesc?

Merci mult!

Andrei

Link spre comentariu

Se pot fabrica niste flanse dedicate cu conditia sa reusesti sa inghesui simetric 6 suruburi peste 5 gauri . Orice este posibil , chiar si niste flanse atat de groase incat sa nu ai probleme cu suprapusul . Ramane de vazut daca rotile mai stau la locul lor dupa operatiune ( in special pe viraje ). De cele mai multe ori nu merita efortul iar rezultatele nu sunt cele asteptate . Iesi mai ieftin daca vinzi jantele de Mitsu si iti cumperi dedicate de Jimny .

Cand se gasesc atatea jante pe piata si preturile sunt de mizerie , nu inteleg de ce se apeleaza la flanse.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Re: JANTE de Mitsubishi pe Jimny!

Daca vrei sa le folosesti in oras nu vad de ce sa nu reziste. daca vrei pe off nu am habar.

Eu am pe samurai jante de tabla pe care vreau sa montez cauciucuri 31/10,5 R15

Mai am un set de jante pe 19 care in momentul de fata sunt pe GTul pe care il folosesc zilnic. Din cauza faptului ca sunt destul de senzibile avand in vedere dimensiunile cauciucurilor 235/35R19 am hotarat ca de la anu sa le pun pe samurai cu flanse ( cu conditia sa ;e folosesc numa in oras ).

Un set de flanse de adaptare ii undeva la 100 Euro.

PS. Am prieteni care au flanse adaptoare si/sau flanse distantie pe masini si nu au probleme daca drumurile sunt bune.

Link spre comentariu

Impartasesc parerea lui @fordranger. Pune jante de jimny/samurai/vitara.

Jimny are tolerante mici la puntea fata. Orice modificare duce mai aproape de acea vibratie suparatoare (death wobble). Nu cred ca iti va placea cand o vei avea.

Jimnyholic inside :j

Link spre comentariu

Se pot fabrica niste flanse dedicate cu conditia sa reusesti sa inghesui simetric 6 suruburi peste 5 gauri . Orice este posibil , chiar si niste flanse atat de groase incat sa nu ai probleme cu suprapusul . Ramane de vazut daca rotile mai stau la locul lor dupa operatiune ( in special pe viraje ). De cele mai multe ori nu merita efortul iar rezultatele nu sunt cele asteptate . Iesi mai ieftin daca vinzi jantele de Mitsu si iti cumperi dedicate de Jimny .

Cand se gasesc atatea jante pe piata si preturile sunt de mizerie , nu inteleg de ce se apeleaza la flanse.

Corect !

Nu mai pierde timpul !

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

Va multumesc de sfaturi. Cand ajung la tara le fac poza si le pun la vanzare :-)

Apoi o sa incep sa caut jante de Jimny

Pe curand!

Andrei

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare