simson Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 salutari, stie cineva sa-mi spuna daca pot schimba bilele homocineticii de pe punte de y60 cu unele de pe punte de k160? ...in ideea k se taie cele existente si se sudeaza celelalte. Va fi la fel de rezistenta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: homocinetica patrol Cam nu merge.... Intrebarea este de ce doresti sa schimbi???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: homocinetica patrol Daca semisferele sunt uzate (au santuri de la rugina mari) se recomanda schimbarea corpului de punte. Sa le tai si sa sudezi altele ...gandeste-te cam ce forta se exercita pe imbinarea dintre semisfera si corpul puntii? Daca prezinta uzuri mari pe zona unde exista rulmentii pivoti de asemenea s-ar recomanda schimbarea corpului de punte. Nu incerca improvizatii sau "suduri perfecte" executate de "meseriasi" ...ptr ca la un moment dat s-ar putea sa te ia baubaul si sa te trezesti (sau nu) cu bidonul la pascut vazand lumea cu picioarele in sus, asta bineinteles daca esti un tip norocos si ...scapi! Puntea de Y60 este diferita fata de cea de K160 sau K260 (prima are arcuri elicoidale, a doua lamelara + ca mai exista niste diferente majore). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: homocinetica patrol apropo de curiozitate unde gasesc un corp de punte nou?:) sau macar unul in stare foarte buna ?:) sau e de preferat sa iau o punte fata second completa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 27, 2014 Partajează Postat Iunie 27, 2014 Re: homocinetica patrol apropo de curiozitate unde gasesc un corp de punte nou?:) sau macar unul in stare foarte buna ?:) sau e de preferat sa iau o punte fata second completa? La cei care dezmembreaza ...:grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: homocinetica patrol Prima intrebare : de ce ? Daca rugina e o mare problema , reconditionarea se poate face fara decapitare . Primul raspuns : da , se poate . Bilele sunt asemenea , dar doar bilele ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simson Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: homocinetica patrol treba la mine este ca am o punte de k160 cu bilele extrem de aratoase, iar pe y60-ul meu sunt destul de uzate. Am schimbat semeringurile de la homocinetica dar mi se pare ca nu etanseaza bine. Ma intereseaza daca a mai facut cineva aceasta "operatie" si la ce ar trebui sa fiu atent. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simson Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: homocinetica patrol recinditionarea bilelor in ce consta? sablare sau alt procedeu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: homocinetica patrol de treaba cu taiatul si sudatul...e bine sa uiti reconditionarea consta in munca de chinez batran....cureti bine de tot semisfera pana o aduci cat mai aproape de adevar...daca este posibil...daca nu...schimbi puntea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: homocinetica patrol De ce sunteti asa impotriva taiatului si sudatului de alte bile? La americani se practica treaba asta pentru tot felul de conversii sau pentru prelungirea puntilor si nu am vazut sa fie probleme. Se taie teava, se baga o alta teava de diametru mai mic in interior pentru ranforsare si alinierea corecta si se sudeaza teava cu bila noua. Aici e o operatiune de taiere si de rasucire prin sudare in alta pozitie a capului puntii: http://www.off-road.com/aimages/articlestandard/toyota/532005/274534/005.jpg http://www.off-road.com/aimages/articlestandard/toyota/532005/274534/004.jpg http://www.off-road.com/aimages/articlestandard/toyota/532005/274534/015.jpg Aici e o operatiune de conversie a unei punti spate la care s-au sudat bile pentru a o face punte spate viratoare: http://forum.ih8mud.com/threads/my-answer-to-the-80-series-weak-link-all-toyota-hd-front-axle.496561/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 (editat) Re: homocinetica patrol Sablare ingrijita , acoperirea suprafetelor uzate cu rasina epoxi de reparatie ( Loctite 7117 - pensulabila la grosime minima de 0,5 mm , , Loctite 7227 - pensulabila la grosime minima de 0,5 mm , Loctite 7266 - pulverizabila , la grosime minima de 0,5 mm ) , slefuire minima , eventual reaplicare si slefuire minima . Dezavantaje - trebuie sa cumperi la cutie de 1kg , suficienta pentru trei punti in aceasi stare ca si Titanicu' azi , deci bani investiti nejustificat daca nu e si alta treaba similara implicata in combinatie , ceva ... Avantaje - se rezolva problema mult mai cuminte si cu minte , fara sacrificarea puntii de K ( la care oricum trebuiau facute ceva artificii la gaturile sferelor sa se pupe cu puntea de Y ) si fara emotii ulterioare . O punte sectionata nu se face pe genunchi , ci trebuie neaparat un banc plan care sa asigure pastrarea unghiurilor la remontare , altfel iese o punte care nu va mai putea fi folosita decat la 30 km/h ... punte la care indiferent de reglarea convergentei ( singura posibila la acest tip de punti rigide ) rotile vor vira pe unghiuri kingpin diferite si adio stabilitate in viraj cu aderenta . Sunt posibile si artificii ulterioare , exista rulmenti excentrici care pot rezolva cumva diferentele unghiulare stg/dr - dar sunt fragili datorita inelului exterior excentric , cu grosime inegala . Am facut acesta reparatie la Toyota , am si poze pe undeva ... inca merge bine , nu s-a cojit acoperirea ( nici n-ar avea motive ,rasina e pentru aplicatii industriale mult mai grele si la punte e o solicitare minima , aproape libera ) , masina e folosita numai la agricultura . Am facut si punti taiate [ATTACH=CONFIG]218798[/ATTACH] ... uite o capatana de tu-bei-or-not-tu-....bei ( si intoarse ) , nu recomand fara dotare corespunzatoare ca sansele de a pierde carcasa de punte sunt destul de reale . Editat Iunie 30, 2014 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: homocinetica patrol max...noi am spus sa uite de sudura prin prisma dificultatii operatiei.....putini sunt pe la noi cei care pot face asa ceva...corect si durabil.... ptr ce are omul nevoie o curatare temeinica a semisferelor eu cred ca e de ajuns.... dar fiecare face cu fierul lui ce crede de cuviinta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
simson Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: homocinetica patrol va multumesc tuturor pentru sfaturi. O sa demarez operatiunea de curatire si slefuire. Numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 30, 2014 Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: homocinetica patrol Cati din Romania sunt in stare sa faca asa ceva? Abia ne ies jantele ... daca ne ies... America ... huh? America are vreo suta si ceva de ani peste noi la capitolul offroad ... noi suntem in neolitic inca ... :hi consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate