ady_petre Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 (editat) Va salut. Maine plec spre tara din Corfu si marea dilema ar fi daca sa ma intorc in Petrosani prin Serbia sau prin Bulgaria. Precizez ca la dus am ales varianta Serbia dar am facut aproape 20 de ore. Cum sta Bulgaria cu autostrazile? Editat Iunie 28, 2014 de ady_petre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
frmoett Postat Iunie 28, 2014 Partajează Postat Iunie 28, 2014 Re: Drum spre Grecia -varianta traseu Va salut. Maine plec spre tara din Corfu si marea dilema ar fi daca sa ma intorc in Petrosani prin Serbia sau prin Bulgaria. Precizez ca la dus am ales varianta Serbia dar am facut aproape 20 de ore. Cum sta Bulgaria cu autostrazile? Chiar in seara asta zicea ceva la stiri ca nu stiu ce varianta noua care nu mai trece prin Sofia tocmai a fost data in folosinta si in noile conditii deja se scutesc 4 ore de mers. http://stirileprotv.ro/stiri/travel/s-a-redeschis-dupa-70-de-ani-cel-mai-scurt-drum-spre-grecia-traseul-poate-fi-parcurs-acum-in-7-ore-in-loc-de-aproape-11.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Iunie 29, 2014 Partajează Postat Iunie 29, 2014 Re: Drum spre Grecia -varianta traseu Chiar in seara asta zicea ceva la stiri ca nu stiu ce varianta noua care nu mai trece prin Sofia tocmai a fost data in folosinta si in noile conditii deja se scutesc 4 ore de mers. http://stirileprotv.ro/stiri/travel/s-a-redeschis-dupa-70-de-ani-cel-mai-scurt-drum-spre-grecia-traseul-poate-fi-parcurs-acum-in-7-ore-in-loc-de-aproape-11.html Varianta noua foloseste un punct de frontiera recent deschis intre BG si GR pe la Makaza. Este utila celor care calatoresc spre Thassos intr-adevar drumul se scurteaza simtitor, eu am facut traseul Buc Thassos in 9 ore. Pt Corfu cel mai indicat ar fi pe la Sofia, autostrazile si drumurile nationale la bulgari sunt ok. Atentie la radare ca bulgarii cam "abuzeaza" de ele, daca mergi cu viteza legala nu vei avea probleme cu ei. Drum bun, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Iunie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iunie 30, 2014 Re: Drum spre Grecia -varianta traseu Pana la urma am ales iar Serbia, dar de aceasta data am plecat pe zi din Igoumenitsa si la 20.30 am fost in Orsova. Ce pot recomanda avand in vedere experienta traversarii Serbiei, este ca traversarea sa se faca pe zi. Noi noaptea am avut un incident neplacut pe autostrada de dupa Nis, in sensul ca amicul care mergea in fata a lovit un obstacol metalic care a indoit si decapsat intercolerul. Am avut inspiratia sa ne oprim abia dupa vreo 5 km si nu am avut ocazia sa vedem cine l-a plantat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 1, 2014 Partajează Postat Iulie 1, 2014 Re: Drum spre Grecia -varianta traseu Te poti intoarce fara probleme prin Bulgaria au ceva portiuni de autostrada, singura problema adica ceva aglomeratie este pe centura Sofiei si depinde de ora la care ajungi in zona.In rest atentie la militieni postati la iesirile din tuneluri sau intrari in localitati dar daca chiar esti oprit rezolvi frumos cu 10-15 euro. Eu am fost 5 ani la rand prin Bulgaria spre Grecia am trecut si noaptea si ziua si nu am avut niciodata probleme ( de 3 ori am fost singur doar o masina).Daca ai noroc si prinzi ceva ''iepuri'' in fata adica 2-3 masini care merg cu viteza este perfect mergi dupa ele, radarele bulgaroilor nu sunt asa destepte :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate