kmkm Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Dupa lungi lupte seculare si un consiliu de familie sa luat decizia cumpararii unui 4x4( nu a unui SUV) cu conditia sa indeplineasca si sarcini familiale inafara celor off road. Ce parere aveti?Ce poate fi si of road si masina de famile????? DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: AJUTOR! Dupa lungi lupte seculare si un consiliu de familie sa luat decizia cumpararii unui 4x4( nu a unui SUV) cu conditia sa indeplineasca si sarcini familiale inafara celor off road. Ce parere aveti?Ce poate fi si of road si masina de famile????? Ce suma ai alocat pt asta? Doresti o masina mare? Ai vreo preferinta legat de anul de fabricatie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: AJUTOR! Salut, Nu ca sunt vreun meserias da e clar ca iti trebuie musai un ' autobuz ' adica uita de Samuraie, Wranglere, Nive..... si altele asemanatoare din punct de vedere volum interior. Ce mai ramane: Mercedes G, Land Cruiser, Land Rover, Patrol, Cheroke.... da mai multe o sa-ti spuna ' batranii ' in ale meseriei de offroader ! Succes ! Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
knut Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: AJUTOR! Salut, Nu ca sunt vreun meserias da e clar ca iti trebuie musai un ' autobuz ' adica uita de Samuraie, Wranglere, Nive..... si altele asemanatoare din punct de vedere volum interior. Ce mai ramane: Mercedes G, Land Cruiser, Land Rover, Patrol, Cheroke.... da mai multe o sa-ti spuna ' batranii ' in ale meseriei de offroader ! Succes ! Aouleuuu ma injura Vitalies, am uitat sa-ti pomenesc de un autobuz fain, Galloper...... :) Ce ar fi viata daca nu am avea curajul sa riscam ceva ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: AJUTOR! un autobuz bun si confortabil e Discovery si sta bine la raport calitate pret. p-ta pt produse aftermarket e uriasa si preturile sint mai mici decat la Toyota sau Mert. e 4x4 permanent, dif lock central, e confortabila pe sosea si in teren eu am avut 2 buc in 7 ani si am fost foarte multumit, ultima arata cam asa : DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Iulie 23, 2008 Partajează Postat Iulie 23, 2008 Re: AJUTOR! :g ...cred ca este exact masina cu care sa faci si offroad si sa multumesti si familia,+ ca se descurca bine si in trafic urban... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Iulie 24, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 24, 2008 Re: AJUTOR! In jur de 10.000eur sunt alocati de la buget..... DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Re: AJUTOR! pai iti prisosesc :grin: poti chiar sa-i pui OME si troliu in banii astia . DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat Iulie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2008 Re: AJUTOR! stii vreo una de maritat??? DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Re: AJUTOR! da, la Leo. e vorba de Constantinescu care avea una din 96 cred insa nu am tel lui . are un service de scutere si ITP pe linga Dimitrie Cantemir/Poterasi , se intra pe linga o spalatorie auto. da-mi nr tau de tel si cand mai trec pe acolo ii zic. DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 12, 2008 Partajează Postat August 12, 2008 Re: AJUTOR! eu unu as opta pt un patrol gr y60 il iei la pretul de mai sus, nu e mare consumator si e f fiabil este mai "autobuz" decat disoveriul si pe mine ma bate gandul sa iau unu in 5 usi, pe la 4000 euro si daca e pana in `93 este 1000 euro taxa de mediu forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kmkm Postat August 12, 2008 Autor Partajează Postat August 12, 2008 Re: AJUTOR! 0742.121263 DUMNEZEU A CREEAT BINELE SI FRUMOSUL SI PE NOI PENTRU A-I CONTINUA OPERA! -DACIA 1307 DOUBLE CAB 1,9 D 4X4 :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate