marcel Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Am scotocit aseara pe net si am dat de site-ul asta: http://www.pal-guide.com/search.php?lc=global&tl=2&mq= Util, daca nu mai aveti cartea tehnica a masinii si vreti sa aflati cu ce tip de becuri este echipata. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Ce fel de becuri avem in faruri Am scotocit aseara pe net si am dat de site-ul asta: http://www.pal-guide.com/search.php?lc=global&tl=2&mq= Util, daca nu mai aveti cartea tehnica a masinii si vreti sa aflati cu ce tip de becuri este echipata. Bre 34672974900474747343002827 ,mai sa dau mielu', noroc ca-s perspicac:ha: Linkul merge dar nu peste tot..daca philips nu produce becul,te-ai ars....nu apare modelul :grin: Asta de pe vremea cind eu cautam bece pt Unchiul Sam,corcit cu Mercedesa .....:grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Iulie 3, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2014 (editat) Re: Ce fel de becuri avem in faruri tu si unchiul sam ... se vede ca esti nedormit de o vreme ... ca daca erai in parametri vedeai si mentiunea asta pe site> The lighting reference guide for automobiles in Europe ps: pe discovery esti tu batran? Robson-ule ce esti :grin: Editat Iulie 3, 2014 de Astral AL DOILEA "I" DE LA "parametri" ACUM NU-SI MAI AVEA ROSTUL..... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Ce fel de becuri avem in faruri tu si unchiul sam ... se vede ca esti nedormit de o vreme ... ca daca erai in parametri vedeai si mentiunea asta pe site> The lighting reference guide for automobiles in Europe ps: pe discovery esti tu batran? Robson-ule ce esti :grin: Se stie...2,7CRD este made in DE stii tu,EU...intr-un oras de la tara :ha1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Iulie 9, 2014 Partajează Postat Iulie 9, 2014 Re: Ce fel de becuri avem in faruri Aseara mi s-a ars un bec de pozitie, decat sa mai stau sa il scot sa vad de care e, am intrat aici si am gasit. E util. Multumesc! :be - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate