FordRanger Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Am cautat in ultimul timp cateva variante de buget pentru sufe de tractare . Am trecut in revista cateva variante : - Sufa de 2500 kg dintr-un material de chinga de ancorare ( 46 Ron la un hipermarket ) - Sufa de 1700 kg sintetica ( aceasta varianta este exclusa din start pentru ca am amintiri neplacute cu utilizarea ei ) - Sufa de 2000 kg de cablu de otel ( pana in 50 Ron - la orice magazin de piese auto) Toate au in comun niste carlige care par facute sa sustina un ceaun deasupra focului . Urechile sunt foarte subtiri si mie mi se par subdimensionate. Sunt confectionate din materiale speciale ? Ca si greutate nu dau impresia de otel . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Din ce sunt facute carligele de la sufele de tractare din comert ( ne cele pentru 4x4 ) ? Sunt din otel , dar ... Daca faci comparatie cu un carlig industrial ( cu SF 5/1 , nu cu SF 7/1 ... ) carligele alea cu urechea de 8 mm ar trebui sa tina la maxim 200 kg si cam gata ... M-am intrebat intodeauna daca la sufele de tractare comerciale , civile , greutatea declarata de greutatea masinii tractata sau greutatea de lucru la ridicare/tractiune directa . Inclin sa cred ca e greutatea masinii tractata , asa s-ar explica faptul ca par mici si anemice . Cel mai putin indicat pentru remorcare imi pare cablul de otel - transmite socurile si se rupe violent fara avertisment si fara nici o amortizare . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat Iulie 3, 2014 Partajează Postat Iulie 3, 2014 Re: Din ce sunt facute carligele de la sufele de tractare din comert ( ne cele pentru 4x4 ) ? O tehnica simpla si eficienta este impletirea cablului. E asa simplu....cu o surubelnita , levier etc. Mai iti trebuie niste lita si un pic de banda izolatorare. si gata ..anulezi saracia de carlig..care e buna de ceaun ,exact.Dar nici cablu de 8mm nu face fata la un suv mai greu....poate un 10-12mm. Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 4, 2014 Partajează Postat Iulie 4, 2014 Re: Din ce sunt facute carligele de la sufele de tractare din comert ( ne cele pentru 4x4 ) ? :) și acuma voi ce vreți: - să se rupă sufa - să se rupă urechea de remorcare - să se rupă cârligul de ceaun? au și lucrurile astea o logică... http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate