Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BJ-ul de la "vanzari" - nedumerire...

trooper

Postări Recomandate

ce s-a intamplat cu anuntul de la rubrica "vanzari" cu BJ-ul de la Deva, care de fapt era FJ40 si care fratii tzuparu au fost sa-l vada?

Daca cineva cu "putere" la sters pentru un interes este foarte grav!

vad ca nu s-a inteles ca un forum este al membrilor si nu al celor care-l pastoresc.

Consider o jignire ca cineva sa stearga un anunt sau un topic ( oricare ar fi el) ce nu a incalcat regulile forumului.

Sa nu o mai lungesc, am cautat acel anunt acum fro' trei zile ca m-am hotarat sa cumpar eu FJ-ul ( daca nu s-o fi vandut), ... SURPRIZA!

Nu mai era!

Dau de vanzator, dupa multe telefoane si aflu... ca cineva din Baia Mare este foarte interesat de FJ.

"OK", zic : il cumpara?

"vrea da' nu acum", zice

"bine cat vrei pe el", zic

"......" zice

"maine ai banii" zic

"OK" zice

Acum nu ma mai intereseaza de s-or supara unii cum ca as fi fost fara fairplay ca nu am facu nici-o-magariie fara sa mi-se fi facut alta inainte.

Ca si concluzie: am mai stat pe acest forum din respect pt membrii acestui forum, mai stau tot din respect pt voi, dar nu mai pot tolera BADARANIA si DICTATURA celor care sunt in cauza si - zic ei- ca sustin financiar acest forum.

Si findca nu mai p[ot tolera, voi posta despre toate mojiciile pana voi fi banat sau mi-se va interzice accesul pe acest forum.

PS: maine a fost ieri deci azi FJ-ul este al meu, pe platforma in drum spre Bucuresti.

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BJ-ul de la "vanzari" - nedumerire...

ceea ce spui este f f grav

te cunosc, il cunosc si pe max, nu pun la indoiala ceea ce spui ci modul in care ai perceput o situatie

cred ca e o neintelegere la mijloc, nu pot sa cred ca ce ai scris sa intamplat ASA cum spui

cred ca asa privesti tu evenimentul, poate ca ar fi bine sa se spuna de ce sa intamplat asa, poate ca (sper) este altceva si nu un act premeditat

oricum, daca este asa cum spui tu, probabil ca se va sparge o noua gasca care era in plina crestere...ar fi pacat

sper sa fie doar o neintelegere

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

ce draq de neintelegere?

Cauta postul; cu pricina, zi-mi ca mai este , vorbeste cu vanzatorul, zi-mi ca nu stie ce vorbeste.

pune-le cap la cap si zi-mi ce-ti da.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Cred ca exagerezi..

A fost destul timp la vanzare, i-mi aduc si eu aminte de topic..si de toata povestea.

Si de ultimele postari in care Max isi aratase interesul pt el si achizitionare.

De aici pana la "BADARANIA si DICTATURA" e un pic cam mult. Parerea mea.'ot intelege nedumerirea ta si supararea.. dar ...crezi ca a avut ceva personal cu tine? A si vorbit cu omul de acolo, . ca ai fost tu mai rapid, bravo tie.

Insa din punctul meu de vedere , ca outsider,nu-si are rost. este gratuit.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Mai oameni buni......stati un pic sa ne calmam si sa o gandim mai la rece.

Partenere.....vorbeste intai cu Max......vezi ce are si el de zis.

Folosesc si eu limbajul de lemn........si fac un apel la calm si ratiune.

Zic sa vb voi doi intai.....el sa-ti asculte acuzele......tu sa-i asculti argumentele......

Eu cred ca in problema asta ar putea fi gasite multe circumstante atenuante.......dupa cum la fel de bine s-ar putea gasi si circumstante agravante...(daca Max a retras anuntul ca sa-si pastreze masina pt el?.........dar daca vanzatorul a fost de acord sa-si retraga anuntul ca sa tina masina pt Max in baza unui gentleman-agreement? )

Doar discutati calm voi doi

Zic ca nu e deloc constructiv sa ne impartim in tabere.

p.s. Stiu partenere.......o sa-mi spui ca suna ironic ca tocmai eu sa fac apel la calm :ha:

Link spre comentariu

Aztec- gratuita-i replica ta.

Cu mine personal nu a avut nimic deoarece nu mi-am aratat interesul pt ea.

D.P.D.V. principial nu sunt de acord si asta m-a deranjat.

Daca cineva-si arata interesul pt ceva nu este indreptatit sa stearga topicul, vanzatorul roaga admin-ul sa INCHIDA topicul, sa-l inchida nu sa-l stearga!

Intelegi acum?!

Bogdan, vanzatorul (hai sa fim seriosi) si-ar fi dat acordul , POATE, dac-ar fi primit un avans ceva, ori omul chiar dorea s-o vanda si mai mult el credea ca topicul inca exista - nu se da pe net-

Calm sunt, nu scriu la nervi, nu ma poate acuza nimeni de asta.

Hai sa fim iar seriosi, Max nu e la prima "abatere". El chiar crede ca forumul e un fel de SRL cu el "asociat unic".

Sunt foarte curios cat o costa sa faci si sa tii un forum? Ma voi interesa si va voi comunica stimati colegi.

Asa ca "partenere"... lasa-ma!

Si partenere, problema nu este intre mine si Max, este intre noi toti si Max. Ceea ce s-a intamplat acum se poate sa se mai fi intamplat si poate sa se mai intample.

asa ca ...ATENTIE!

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Domnule mare campion Trooper.

Anuntul cu pricina, in momentul in care m-am hotarat sa iau masina, nu l-am mai considerat de actualitate si L-AM MUTAT (nu sters) in zona PARTENERI FORUM unde aveai si matale acces pana la un moment dat.

Ok. Chiar eram hotarat sa cumpar masina asa cum am scris si in posturle cu prezentarea mea. Din pacate nu am reusit pana acum sa o iau. Lucrurile erau pregatite pentru saptamana viitoare. Am discutat de mai multe ori cu Ovidiu , proprietarul masinii.

Ca ai fost tu mai rapid cu banii si ai luat-o, sa iti fie de bine. Felicitari pentru achizitie.

Dar la chestia cu BADARANIA si cu DICTATURA esti chiar jenant si penibil.

Ai stiut de masina, ai stiut ca a vrut sa o cumpere Tuparu si nu a mai luat-o, si stiut si de unde sa afli numarul proprietarului ca doar esti prieten cu Tzuparu si el il avea, dar tu, culmea, te revolti pentru ca nu mai e postul pe forum..

Uite care e treaba, daca ai ceva personal cu mine te rog sa imi trimiti un mesaj privat, email, sa ma suni si discutam.

Daca nu iti convine linia forumului sau cum este condus de ce nu iti faci tu un alt forum? Nu ar fi mai simplu?

Sau cumva consideri ca ar trebui sa ma retrag eu? Fa-ma sa inteleg te rog. :grin:

Link spre comentariu

1. Forumul functioneaza pe un server de-al meu, pt care am platit ceva banuti, pt care platesc lunar peste 8 milioane de lei internetul, Plus consumul de curent al echipamentelor necesare care este de vreo 80-90 KW/ luna (aproximativ) , plus banii platiti programatorilor care au lucrat (vStef_is stie pt ca e unul dintre ei)

2. Eu si Mugur am initiat acest forum.

3. Eu si Mugur platim toate cheltuielile acestui forum (Mugur poate sa iti zica care sunt cheltuielile lui). Cheltuieli inseamna si banii consumati din diverse intalniri, materiale publicitare etc...

Tu ce ai facut pentru acest forum?

Ai chiar pozitie de moderator dar nu ai moderat NICIODATA nimic.

Asa ca scuteste-ma...

Link spre comentariu

nu cred, daca imi dati voie,ca trebuie facut istorie din cauza" bj "atata timp cat a stat pe autovit la indemana tuturor fara ca nimeni sa l ia acasa la el.concluzia este ca aceasta masina a prezentat interes pt un singur om" troper" motiv pt care trebuie sa i uram succes in reconditionarea ei :hi

0741140440-Robert
Link spre comentariu

dle MARE max, ca sunt jenant pt tine, ma bucur, penibil....hhm ... aici gresesti: tu esti.

celelalte anunturi de ce nu le muti la parteneri forum?

pana la agnita nu ma gandeam sa cumpar masina in discutie.

De "scutit", eu te-am scutit de mult.

Toata discutia si topicul respectiv nu a fost deschis pt tine ci pt informarea utilizatorilor acestui forum.

Mai mult ca sigur ca atat subiectul cat si tonul acestei discutii te obosesc....

Singurul lucru rezonabil ce l-ai putea face este sa-ti ceri scuze catre toti membri acestui forum, nu catre mine caci nu eu am fost lezat.

Si inca odata pentru toti ceilalti: nu am facut aceasta discutie pentru mine ci pt noi toti, este aberant sa credem ca a fost mutat un topic ( nu cred ca-i adevarat) dintre alte sute sau zeci care nu mai prezinta "interes", este aberant sa credem multe alte "gogosi" si este jenant sa continuam asa.

jenant mai este ca unul dintre "finantatorii" acestui forum nu poate spune deschis ( de jena cred) ca a fost la Agnita si ca s-a simtit foarte bine.

ce naiba suntem asa prosti!?

nu avem "voie" sa vorbim e ceea ce ne place! _asta-i penibil_ domnilor!

Da, daca este asa cum spune Max, toata stima pentru ceea ce a facut dar acum de-i este greu sa lase treaba altora.

Multi nu stiu ca dupa Fundatica s-au spus vb grele si urate si... cele mai multe de la Max si de cele mai multe ori asta a fost lait-motivul: "eu platesc, face-ti ca mine"

Ei bine : nu-i asa!

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

Nu vreau sa ma bag in aceasta cearta dar era normal sa stearga anuntul daca Max vorbise cu vanzatorul sa cumpere masina. Eu am vazut de exemplu pe vwforum un Golf5 busit rau de tot si un topic despre asta cu poze etc, ulterior a fost reparat si a disparut si topicul cu totul. Probabil masina a fost scoasa la vanzare. Ce s-a intamplat aici nu mi se pare chiar atat de grav (din punctul meu de vedere).

Link spre comentariu

mai Georgenis, sunt multe masini vandute chiar si topicul nu e sters.

Ideea e ca pe un forum poti acccesa informatii si mai din urma.

Ce daca s-a vandut sau urmeaza sa se vanda? peste un an iti aduci aminte ca afost la vanzare ceva, te uiti, GASESTI si te informezi : cat afost, ce a fost, care, etc.

Intelegi?

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

.........

Sunt foarte curios cat o costa sa faci si sa tii un forum? Ma voi interesa si va voi comunica stimati colegi.

.........

ptr ca un forum sa aiba succes nu e nevoie strict de bani

ba mi-as permite sa afirm ca banii sunt pe ultimul loc in aceasta afacere

referitor la problema in discutie - parerea mea ca asemenea "dispute" ar trebuii sa ajunga publice numai in cazul in care s-au epuizat toate celelalte modalitati de rezolvare

Link spre comentariu

Trooper

Poti sa-ti inteleg nedumerirea si nemultumirea...

Poate ai dreptate.

dar.. Poti fi "nedumerit" si sa expui asta in PM direct adresantului, poti face asta in aria spciala destinata moderatorilor,.. si o poti face public in vazul tuturor.

Poti cere lamuriri suplimentare in acelasi sistem.

Insa daca ceva pare suspect, nu trece direct la atac si acuzati ce poate sunt putin prea dure in situatia data.

PS.De la lipsa de comunicare si intelegere s-a ajuns aici.. la atatea forumuri si tabere.. mai are sens inca una?

Nu ma intelege gresit, nu ii iau apararea lui Max, incerc sa moderez discutia si sa fac in asa fel incat sa nu escaladeze. Bine.. ce se poate modera intre un admin si alt moderator...

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Salutare Oameni Buni,

dau si eu cu parerea fiind "oarecum" in cunostinta de cauza :

1.-partea cu Toyota, e o problema personala intre voi; trooper puteai cere lamuriri suplimentare pe PM, iar daca nu erai multumit de raspunsurile primite, puteai face discutia publica-oricum eu sunt dezamagit de faptul ca intre 2 fani TOYOTA exista genul acesta de atacuri virulente...

2.-m-am implicat in acest forum de la inceput din tot sufletul, sperand ca putem ajuta toata comunitatea 4x4 din Romania - reiau aici ce am scris in mesajul de intampinare de la "nasterea forumului" - viewtopic.php?f=1&t=1

-------------------------------------------------------------------------------------------

Mugur

Membru club

Locaţie: Bucuresti

Salut,

Etimologic cuvantul forum inseamna un loc public de discutii, unde au loc dezbateri libere de idei.Forumul nu apartine unei anumite persoane sau "grup de interese", ci membrilor sai mai mult sau mai putin activi care ii dau viata prin dezbaterile lor, prin materialele introduse, prin informatiile vehiculate.

Rolul moderatorilor si administratorilor ar trebui sa fie unul pur tehnic si nu unul de cenzura sau coercitie.

Daca se aplica in tot ceea ce scrie fiecare LEGEA BUNULUI SIMT, lucrurile vor merge bine in mod natural.

Deasemeni, daca exista un respect reciproc, dincolo de marca masinii, accesorizare, nivelul de experienta etc., va exista un climat agreabil in care toti vom putea conlucra, ca o mare echipa, in care fiecare sa simta apartenenta la grup.

Cam astea sunt opiniile si sperantele mele, in rest totul depinde numai de noi si de cat suntem dispusi sa facem ca lucrurile sa mearga din pasiune si voluntariat...Parerea mea...

S-auzim numai de bine,

Mugur

Mie Mai 16, 2007 5:57 pm

------------------------------------------------------------------------------------

"

3.-dupa intalnirea de la Agnita, eu i-am propus lui G a b i B a d e a, sa deschid un topic pe forum CLUB 4X4, in care sa punem impresii si poze despre aceasta intalnire, pe considerentul ca acest forum, este forumul de 4x4 cu cel mai mare trafic + faptul ca aproape toti participantii sunt membrii pe acest forum + multe alte motive.

Gabi nu a fost deacord, mi-a explicat motivele sale; eu sunt prieten bun cu Gabi, am organizat intalniri impreuna, asa ca i-am inteles si ii respect motivele.

4.-sa nu uitam ca in timp ce se organiza intalnirea de la Agnita, forumul "de teren" a cazut, iar Max a deschis un topic aici pe CLUB 4X4, in care a propus ca oamenii sa discute aici despre intalnire, chiar daca exista niste animozitati intre el si G a b i B a d e a...

5.-parerea mea despre intalnirea de la Agnita o puteti citi aici http://www.dtrn.ro/forum/viewtopic.php? ... &start=255

6.-"mi-e prieten Platon, dar mai prieten mie Adevarul..."

7.-Fratilor, lasati orgoliile personale, ca nu aduc nimic constructiv...

Toata Stima Domnilor,

Mugur... :grin: :h5 :cl

Link spre comentariu

Ceea ce s-a intamplat acum se poate sa se mai fi intamplat si poate sa se mai intample.

asa ca ...ATENTIE!

S-ar putea ca in mod cert sa ai dreptate!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

100% de acord cu Mugur.

Dar as vrea sa asist la o intalnire intre toti combatantii ,,cu moderator Koala,Mugur,Io,,si toti cei care se cred implicati in fenomenul off-road.

oricat te ai chinui si orice ai face nu o sa poti multumi pe toata lumea.

"divide et impera" din gandirea ilustrilor predecesori!!

toti cei implicati aici sunt oameni despre care eu personal am respect deosebit,,,!!

repet ,,,respect pentru toti ce care stiu sa isi noroiasca masina si sa respecte natura tot o data!!

respect pentru cei care fura din tipul lor ca sa ne faca pe toti multumiti

respect pentru cei care o competitie de off road este sare si piperul vietii

respect pentru cei care invata incet incet ABC ul acestui frumos Hobby

respect pentru toata miscarea noastra romaneasca 4x4 originala(nu ne-a invatat nimeni cum sa ne organizam si multumesc cerului pentru asta)

respect pentru toti cei are au avut rabdare sa citeasca.

Cu multa stima DOMNILOR

Pajero
Link spre comentariu

dle MARE max, ca sunt jenant pt tine, ma bucur, penibil....hhm ... aici gresesti: tu esti.

celelalte anunturi de ce nu le muti la parteneri forum?

pana la agnita nu ma gandeam sa cumpar masina in discutie.

De "scutit", eu te-am scutit de mult.

Toata discutia si topicul respectiv nu a fost deschis pt tine ci pt informarea utilizatorilor acestui forum.

Mai mult ca sigur ca atat subiectul cat si tonul acestei discutii te obosesc....

Singurul lucru rezonabil ce l-ai putea face este sa-ti ceri scuze catre toti membri acestui forum, nu catre mine caci nu eu am fost lezat.

Si inca odata pentru toti ceilalti: nu am facut aceasta discutie pentru mine ci pt noi toti, este aberant sa credem ca a fost mutat un topic ( nu cred ca-i adevarat) dintre alte sute sau zeci care nu mai prezinta "interes", este aberant sa credem multe alte "gogosi" si este jenant sa continuam asa.

jenant mai este ca unul dintre "finantatorii" acestui forum nu poate spune deschis ( de jena cred) ca a fost la Agnita si ca s-a simtit foarte bine.

ce naiba suntem asa prosti!?

nu avem "voie" sa vorbim e ceea ce ne place! _asta-i penibil_ domnilor!

Da, daca este asa cum spune Max, toata stima pentru ceea ce a facut dar acum de-i este greu sa lase treaba altora.

Multi nu stiu ca dupa Fundatica s-au spus vb grele si urate si... cele mai multe de la Max si de cele mai multe ori asta a fost lait-motivul: "eu platesc, face-ti ca mine"

Ei bine : nu-i asa!

Stimabile, nu esti decat un penibil pus pe cearta.

1. Stiai foarte bine ca am hotarat sa iau masina respectiva. Am anuntat asta si in topicul meu de prezentare. Daca erai om cu bun simt, ma contactati si ma intrebai: "Ai luat pana la urma masina aia? Ca daca nu as vrea sa o iau eu". Exact cum am facut eu cu Tzuparu cand i-am spus ca daca nu cumpara el masina, as vrea sa o cumpar eu. . Si nu am contactat vanzatorul NUMAI dupa ce Tzuparu a spus ca nu o ia pt ca nu poate sa o inmatriculeze.

2. Nu incerca sa arunci problema asupra celorlati membri cand spui ca nu pentru tine ai deschis topicul asta. Nu te-a interesat niciodata ceilalti membri ai forumului. Ca dovada vie este activitatea ta de moderator care este INEXISTENTA. Topicul nu a fost sters, poti sa il vezi cu ochii tai la sectiunea de vanzari.

3. Nu ma intereseaza cum v-ati distrat la Agnita. Felicitari organizatorilor care au facut posibila treaba asta. Anul trecut la Baia Mare toti v-ati distrat si nu au fost comentarii despre ce am facut. Dar sa nu facem comparatii ca nu e cazul. Daca eram chiar asa ranchiunos, nu ma ofeream sa deschid eu un topic cu Agnita ca sa aveti unde sa va organizati. Sau uiti ca tot eu sunt administrator si pe forumul DeTeren pe care muncesc sa il tin curat ca sa aveti voi unde sa va jucati.

4. Episodul de la Fundatica. Te rog sa imi arati undeva scris chestia "eu platesc, face-ti ca mine" sau ceva de genul asta. Neajunsurile de la Fundatica nu au fost datorita mie. Eu sunt cel care am condus toata noaptea din Baia Mare, cu masina plina de tzarusi de lemn pentru trial, cu copilul meu dormind cu capul pe tzarusii aceia pentru ca sa fiu dimineata acolo ca sa fac impreuna cu Mugur si Cornel , traseul de trial in timp ce tu stateai dimineata la masa cu laptop-ul in fata si faceai pe prostul fara sa ne intrebi daca ne poti ajuta cu ceva. Iar dupa aceea sa faci pe miratul si sa spui ca de ce nu te-am chemat in ajutor. Te-a chemat Mugur inainte ca sa il ajuti la trasee. Nu ai facut-o. Ai zis ca nu ai timp, ca ai probleme la firma sau ceva de genul asta. Ei afla ca si noi avem probleme la firme, avem de lucru si totusi ne-am facut timp sa facem ceva. Sunt multe de spus despre comportamentul tau de la Fundatica dar nu are rost sa scormonim rahatul.

5. Daca mi-ar fi atat de greu incat sa vreau sa renunt la munca mea de pana acum (si asta e cea mi importanta, mai importanta decat cheltuielile pe care le am) , in nici un caz nu ai fi tu persoana in favoarea careia sa renunt.

6. In afara de cei carora le-am sters anunturile cu vanzari pentru ca nu indeplineau criteriile de postare in sectiunea respectiva, vreau sa imi mai spuna cineva de aici de pe forum daca i-a disparut vreun anunt.

Deci, Trooper...nu are sens sa continui cu atacurile acestea pt ca o faci degeaba.

Eu stiu care e scopul tau asa ca iti repet... scuteste-ma...

Dupa episodul de la Fundatica, ai zis ca iti bagi ceva in Club4x4 si ca tu te retragi. De ce esti inca aici?

De ce incerci sa iti promovezi imaginea aici?

Te-ai dat si tu in 3 concursuri si te crezi mare vedeta?

Inainte de ati promova aici pe forum, Asociatia Sportiva facuta de tine, ai intrebat pe cineva daca e ok? Ti-a spus cineva ceva legat de asta?

Faptul ca ti-am inghitit marlaniile pana acum nu inseamna sunt mai fraier.

Noi am demonstrat ceva. Intr-un an , acest forum a ajuns cel mai utilizat forum cu specific offroad din Romania.

In mai putin de un an Club4x4 a ajuns membru cu drepturi depline in Conventia Nationala a Cluburilor de Offroad.

Am organizat evenimente, mai reusite sau mai putin reusite, evenimente la care noi si adevaratii parteneri ai nostri au pus mult suflet ca sa iasa totul bine.

Acesti oameni sunt Ligia, Dana si Valentin Rosanu, Cornelia, dl. Popescu, Dl. Bizo, Landy si sotia lui Loredana, Cornel si Denisa, Vstef, si multi altii care nu imi vin in minte acum. Oameni cate total dezinteresati au pus umarul si ne-au ajutat si au avut in credere in noi.

Cu asta am incheiat polemica si nu o sa iti dau socoteala tie pentru actiunile mele. Daca e sa dau socoteala cuiva , aceia sunt cei enumerati mai sus si membrilor care iti dai interesul pt ca acest forum sa functioneze.

Link spre comentariu

Anuntul cu pricina, in momentul in care m-am hotarat sa iau masina, nu l-am mai considerat de actualitate si L-AM MUTAT (nu sters) in zona PARTENERI FORUM unde aveai si matale acces pana la un moment dat.

pai daca asta e singura explicatie, atunci problema de fond ridicata de trooper ramane - informatia din acest forum (informatia decenta si corecta, care nu cere moderare) ar trebui sa fie la dispozitia oricarui user.

Link spre comentariu

pai daca asta e singura explicatie, atunci problema de fond ridicata de trooper ramane - informatia din acest forum (informatia decenta si corecta, care nu cere moderare) ar trebui sa fie la dispozitia oricarui user.

Ai dreptate. Am crezut ca, din ce se vedea, nu mai exista interes pt masina aceea, nu ar fi o problema deosebita legata de lipsa acestei informatii. Mai ales ca hotarasem sa iau eu masina. Si chiar am anuntat asta aici: viewtopic.php?f=4&t=19&start=75

Nimeni nu a zis nimic. Nici macar cel care a pus anuntul respectiv @night bird.

Problema de fond a lui Trooper nu e chestia cu anuntul asta. E alta dar asa a considerat el sa ma atace.

Link spre comentariu

Ai dreptate. Am crezut ca, din ce se vedea, nu mai exista interes pt masina aceea, nu ar fi o problema deosebita legata de lipsa acestei informatii. Mai ales ca hotarasem sa iau eu masina. Si chiar am anuntat asta aici: viewtopic.php?f=4&t=19&start=75

Nimeni nu a zis nimic. Nici macar cel care a pus anuntul respectiv @night bird.

Problema de fond a lui Trooper nu e chestia cu anuntul asta. E alta dar asa a considerat el sa ma atace.

Bai Max, ai probleme mari daca tu crezi ca am zis ceva ca de fapt sa zic altceva... :ha:

Tot e bine ca incepi sa-mi dai dreptate si mie cand ii spui lui "ionut73" ca are dreptate. :banana

in legatura cu cele ce am spus dupa Fundatica, era vorba de Club 4x4, nu de forum.

Despre activitatea mea de moderator... ce probleme au fost in sectiunile ce ar fi trebuit sa le moderez si nu le-am rezolvat?

despre celelalte... vom trai si vom vedea, cred ca esti suparat si nu-ti dai seama ce vorbesti.

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

iar mi-ai luat calitatea de moderator? :ha: :ha: :ha:

crezi ca nu mai pot dormii de suparare?

nu mai pot conduce un 4x4? ... pardon mai multe

nu mai pot participa la concursuri?

sau ce?

esti limitat rau dle max, sti cum e asta?

fara useri esti NIMIC!

Oricum n-ai cuvant, coloana vetebrala, tinuta morala ... adica : NIMIC.

mai du-te ma, de-a ..... duraaaaaa

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

www.orr.ro

Link spre comentariu

@ trooper : vezi ca la urmatoarea masina nu mai ai loc semnatura

@ max : eu zic sa-i limitezi nr de caractere in semnatura

domnilor in astfel de 'conflicte' nu exista circumstante atenuante lucrurile se rezolva barbateste; eu zic sa va luati la trinta :P

trooper se incinge rpd insa are dreptate . indiferent cine finanteaza acest forum principiile trebuie respectate altfel nu mai e forum ci blog.

DEFENDER 110 Pickup

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

iar mi-ai luat calitatea de moderator? :ha: :ha: :ha:

crezi ca nu mai pot dormii de suparare?

nu mai pot conduce un 4x4? ... pardon mai multe

nu mai pot participa la concursuri?

sau ce?

esti limitat rau dle max, sti cum e asta?

fara useri esti NIMIC!

Oricum n-ai cuvant, coloana vetebrala, tinuta morala ... adica : NIMIC.

mai du-te ma, de-a ..... duraaaaaa

Maestre,

Calitatea de moderator ai avut-o mai mult cu titlu onorific. Daca nu cunosti notiunea de moderator si ce ar fi trebuit sa faci atunci mai pune mana si citeste sau intreaba.

Erau destule de facut pe partea de moderare si pe sectiunea unde ai fost tu. Daca bine retin ai fost moderator la sectiunea Competitii. Arata-mi ceva in care ai prezentat o competitie, ai pus niste poze, ai pus clasamente etc... A trebuit sa ne rugam noi pentru ca sa puna cineva clasamente sau am postat eu clasamentele asa cum le-am aflat din diverse surse. Daca tu spui ca ti-ai facut treaba de moderator , atunci consider ca iti bati joc de noi.

Dupa atacul la persoana pe care l-ai facut asupra mea, ai impresia ca mai am incredre ca sa te las ca si moderator? In nici un caz.

Sunt DICTATOR ai spus. Daca era chiar asa DICTATOR mai aveai tu acces la forum la ora asta ca sa iti spui parerile? Sa ma injuri si sa imi insulti munca mea de atat timp?

Daca eram dictator, mai vedea lumea discutia asta? Hai sa fim seriosi...

Ok.

Ti-ai facut numarul. Lumea a vazut. Nu am sters nimic din ce ai zis.

Am incheiat discutia.

Daca mai ai ceva de obiectat, te rog sa o faci in privat sau cand ne vom intalni la Cluj.

Numai bine,

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare