Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toba / evacuare pe Pajero MK2, 3.0

koais

Postări Recomandate

Salutare!

E a 4-a oara cand agat toba si de data asta temeinic, trebuie sa schimb intermediara si finala.

Pentru ca, pe viitor o voi mai agata daca merg pe varianta originala, tind sa ii iascult sfatul lui Cobrra si sa pun toba de tractor.

Intrebarea mea este: A mai pus cineva toba de tractor pe 3.0? Daca da, cum a montat-o si ce tip ar fi potrivit?

O toba de U 445 ar fi ok in loc de intermediara si finala?

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Toba / evacuare pe Pajero MK2, 3.0

daca masina de care vorbesti e benzina nu iti recomand

se oxideaza si rugineste destul de rapid si nici sunetul scos nu e prea frumos.

daca vrei sa pui toba asta pe langa un prag/sasiu e o idee ca e ingusta si lunga dar tot asa sunt si alte optiuni de la alti producatori.

pentru astfel de treburi daca vrei neaparat sa le ai pe amandoua atunci eu as merge pe unele mai de calitate de inox si cu traseul adaptat aferent

daca nu prea te intereseaza de masina si o folosesti doar in aratura atunci pui o intermediara in loc de finala si atat dar pastreaza catalizatorul.

ca marci cu diversitate mare de modele cauta borla,walker, sau Bosal .

recomandare personala ca si eu in mai putin de un an am schimbat traseul de 3 ori pana am facut unul cum am vrut si pe unde am vrut ,daca vrei doar sa nu iti urle creierii pui o toba ieftina si care daca o pierzi sau rupi nu te deranjeaza prea tare:) daca vrei ceva calumea sa te tina si sa sune frumos si sa fie si eficient,fa-ti traseul cap coada inox cu tobele aferente si gata :)

Link spre comentariu

Re: Toba / evacuare pe Pajero MK2, 3.0

Nu vreau sa le am pe amandoua, ideea sa stea pe langa sasiu mi se pare mai buna decat cea actuala.

AS renunta la finala si sa am doar o intermediara, dupa catalizator pe care sigur il pastrez, dar sa nu imi bubuie creierii. Acum testez toate alarmele pe 2km raza. Cand am alimentat ultima data am facut un biciclist sa cada de pe vehicul din cauza sperieturii. :uameni

O toba de tractor e 75 de lei, crezi ca se gaureste intr-un an/2? Pentru ca un traseu de inox sigur il agat/indoi pe undeva si e pacat de bani.

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare