diverOne Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Bluji am....jeaca di pieli imi cumpar......nitzica bataii stiu.....asa ca schimbam macazu.... Iaca am dat peste nervu offroad....sau poate ajung la menopauza barbateasca si vreau schimbari..... Asadar si prin urmare : 1. Diploma de mecanic auto este ( conostintele nu mai sunt actuale dar nah....mai invatam) 2. Lacatus teava si confectii metalice.....brici... 3. Sudor autorizat toate felurile.........superstar... 4. Satul de vest... si de vestici pana peste urechi 5. VREAU SCHIMBARI MAJORE ( am inceput deja cu nevasta :grin: ) Planul... Vandut tot in orasu´ de bastina, Galati, vandut tot in tara de adoptie Austria..... Construit casoc cu Service ptr mecanica,confectii metalice on si mai ales OFFroad undeva intre Arad si Timisoara.Totul calitate a la Vest. Pana devin cunoscut in materie si zona dau mai departe cu tevaraia si sudurile pe plaiurile Österreich de luni pana vineri... Weekend-uri ACASA sau pe coclauri.Am io mai multe idei (idiot ?) Iata unde se ajunge de la o idee de a cumpara un 4x4 pentru pescuit :ha: P.S ETA ....1 An Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: plan di bataie :)) Bafta! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrx12345 Postat Iulie 13, 2014 Partajează Postat Iulie 13, 2014 Re: plan di bataie :)) mult succes O remorca iti schimba intotdeauna viata atat la propriu cat si la figurat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: plan di bataie :)) Mult succes moldovene! Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: plan di bataie :)) :grin:Mult succes moldovene! :grin: mersi, sper sa iasa ceva....... macar cazane ee tuica :-)) Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dracula Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: plan di bataie :)) :h5 Bafta si cand esti gata trec sa te vizitez :sp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: plan di bataie :)) :h5 Bafta si cand esti gata trec sa te vizitez :sp Cu placere! ,deja am inceput cu telefoane......ici-colo.....:-)) Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: plan di bataie :)) Citeste si asta, poate te ajuta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81847-Caut-manager-service-auto-pentru-provincie Piratu' n-a mai scris nimic despre asta din Decembrie 2013. Ai nevoie de curaj, rabdare si bani ca sa rezisti pana intri pe profit. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 14, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: plan di bataie :)) Citeste si asta, poate te ajuta: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?81847-Caut-manager-service-auto-pentru-provincie Piratu' n-a mai scris nimic despre asta din Decembrie 2013. Ai nevoie de curaj, rabdare si bani ca sa rezisti pana intri pe profit. Nu m.am gandit la un proiect prea maretz, ceva mai mult decat un hobby la preturi prietenesti....... daca nu m.am imbogatit pana acum sigur n.o s.o fac din asta........finantarea ptr traiul zilnic il castig altfel........sa vedem ce o iasa...... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 14, 2014 Partajează Postat Iulie 14, 2014 Re: plan di bataie :)) .......... 4. Satul de vest... si de vestici pana peste urechi ............... ....................Construit casoc cu Service ptr mecanica,confectii metalice on si mai ales OFFroad undeva intre Arad si Timisoara.Totul calitate a la Vest. ............. Cum le-ai impacat pe astea doua....? :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: plan di bataie :)) Cum le-ai impacat pe astea doua....? :grin: :grin: ca m.am maturizat pe aici in sensul calitatii si faptul ca.s satul de ei sunt 2 lucruri total diferite... ..Daca o femeie te freaca bine nu tre sa o si iubesti nu?:tk1 Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 15, 2014 Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: plan di bataie :)) E maret planul matali... Doar ca e ceva ce nu potriveste ... Mentalitate de "vestic" servicii "vestice" preturi de rumania... Pe partea alahalta le-o dai la papacioc la vestici ... Pari usor inadaptabil ... Sau mi se pare mie ...la noi este o vorba asa ... Vrabia malaiu gusta si-l degusta pana-l gata ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 15, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 15, 2014 Re: plan di bataie :)) E maret planul matali... Doar ca e ceva ce nu potriveste ... Mentalitate de "vestic" servicii "vestice" preturi de rumania... Pe partea alahalta le-o dai la papacioc la vestici ... Pari usor inadaptabil ... Sau mi se pare mie ...la noi este o vorba asa ... Vrabia malaiu gusta si-l degusta pana-l gata ... Ba chiar nu.i maretz de loc......daca ma gandesc mai bine il vad chiar un lucru logic......sa ma asez unde mi.e mai la indemana.....la galati e departe....la viena ma cam plictisesc mai ales la w.end........la arad mi.s neamurile (din partea nevestii) . Cred ca sunt foarte adaptabil..ptr ca lucrurile oricum se schimba in timp. Papacioc nu dau la nimeni, sunt perfect adaptat aici am o hora de prieteni si vestici si mai putin vestici dar ........mereu e un dar la mijloc. De aici nu ma deporteaza nimeni... Cand ma refeream la calitate ma ofeream tocmai la opusul lui " merge si asa".mai sus spuneam ca as face putin mai mult decat un hobby si nicidecum un service somptuos precum am vazut in pozele lui piratu' . Ma rog se poate discuta destul pe tema asta . Ce, cum, cat si dece sunt treburi subiective.... 1 Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate