machine Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 (editat) Salutare, in momentul merg inainte si care iau de volan strans stanga sau dreapta masina merge sacadat, fo greu, masina este fabricatie 98, cutie automata, aveti vreo idee ce ar putea fi, mentionez ca si in marsarier face la fel, dc merge inainte cu ea nu e nici o pb, ms frumos Editat Iulie 17, 2014 de Astral VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: probleme viraj P38 Esti in 4hlc. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
machine Postat Iulie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: probleme viraj P38 Este cutie automata, nu mi dau seama de unde se activeaza sau dezactiveaza aceasta functie, poti sa fii mai specific te rog? , ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: probleme viraj P38 Salut. Nu exista 4hlc la Range Rover p38. Probabil este o problema a diferentialului central. Masina face asa in ambele pozitii ale manetei cutiei de viteze, respectiv High/Low? De cand a inceput sa faca aceste probleme? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
machine Postat Iulie 17, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: probleme viraj P38 face asa de cand am cumparat-o dar am mers fo putin cu ea si nu am dat importanta, dar acum as vrea sa o folosesc si incerc sa-mi dau seama ce are Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Iulie 17, 2014 Partajează Postat Iulie 17, 2014 Re: probleme viraj P38 ar putea fi dereglata directia, e bine de verificat pe asfalt daca lasa urme in momentul in care se deplaseaza in viraj total. Posibil ca rotile sa nu descrie acelasi arc de cerc. Si la un moment dat sa sara cea care e mai deschisa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 18, 2014 Partajează Postat Iulie 18, 2014 Re: probleme viraj P38 @cristi s.: multumesc, n-am stiut. Masina are simptom de diff central blocat, intr-un fel sau altul. Am avut un caz cu un Disco 1, tot asa facea. Diferentialul central era spart si blocat, nu-si mai facea treaba. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Re: probleme viraj P38 Masina ta are vasco-cuplajul blocat. Practic ai diferntialul central blocat in permanenta. http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/viscous-couplings/range-rover-viscous-coupling.html Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
machine Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 Re: probleme viraj P38 Cred ca ai dreptate, asta trebuie sa fie, ms mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
machine Postat Iulie 31, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 31, 2014 Re: probleme viraj P38 Salut, am rezolvat cazul, vasco-cuplajul a fost de vina, l-am inlocuit cu unul sh si acum masina merge perfect, ms de ajutor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
deadnoise Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Re: probleme viraj P38 de unde si cu cati bani ai luat VC? Land Rover Discovery 2 TD5 '99 Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate