Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme viraj P38

machine

Postări Recomandate

Salutare, in momentul merg inainte si care iau de volan strans stanga sau dreapta masina merge sacadat, fo greu, masina este fabricatie 98, cutie automata, aveti vreo idee ce ar putea fi, mentionez ca si in marsarier face la fel, dc merge inainte cu ea nu e nici o pb, ms frumos Editat de Astral
VREUN/VREO ...FARA CRATIMA !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme viraj P38

Esti in 4hlc.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Salut. Nu exista 4hlc la Range Rover p38. Probabil este o problema a diferentialului central. Masina face asa in ambele pozitii ale manetei cutiei de viteze, respectiv High/Low? De cand a inceput sa faca aceste probleme?

Link spre comentariu

face asa de cand am cumparat-o dar am mers fo putin cu ea si nu am dat importanta, dar acum as vrea sa o folosesc si incerc sa-mi dau seama ce are

Link spre comentariu

ar putea fi dereglata directia, e bine de verificat pe asfalt daca lasa urme in momentul in care se deplaseaza in viraj total. Posibil ca rotile sa nu descrie acelasi arc de cerc. Si la un moment dat sa sara cea care e mai deschisa.

Link spre comentariu

@cristi s.: multumesc, n-am stiut.

Masina are simptom de diff central blocat, intr-un fel sau altul.

Am avut un caz cu un Disco 1, tot asa facea.

Diferentialul central era spart si blocat, nu-si mai facea treaba.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Masina ta are vasco-cuplajul blocat. Practic ai diferntialul central blocat in permanenta.

http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/viscous-couplings/range-rover-viscous-coupling.html

Land Rover Discovery 2 TD5 '99

Land Rover Discovery 2 V8 2002 - In curs de dezmembrare

Range Rover p38 2,5 - 1995 - Nume de cod: Game Over

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare