christi Postat Aprilie 23, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Re: Inchidere usi freelander 1 ^^ acum e premiera. voi pune motoras nou...cumparat acu' 4 ani :) am luat 5 si n-am mai facut nimic cu ele...pana acum cand a cazut iar o broasca. incerc sa le pun la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 23, 2018 Partajează Postat Aprilie 23, 2018 Re: Inchidere usi freelander 1 Cumva, magic, am trecut prin asta (broasca defecta, motoras neascultator pe deschidere) dar la...un Mini Cooper, proaspat intrat in familie (vezi topicul cu farmlanderul, d'aia m-am bagat in seama):wink: Desi sunt dibac la prostii d'astea si am mai toate sculele necesare, dupa o scurta analiza am decis inlocuirea cu o broasca noua via BMW. Nu de alta, dar scosul broastei a fost un cosmar, bagatul asemenea si nu mi-am permis sa stau cu chilotii infipti in cour "oare cand o sa crape mestereala mea". Plus ca de pe broasca trebuie sa decapsezi niste nituri pe care nu le mai poti refolosi, trebuie sa faci niste suruburi sau nituri asemenea la strung, au cote de strangere etc. altfel nu functioneste cotzcaria. Pt. cine doreste, donez broasca de masina englezeasca dar pt. sofer european (stanga bre:ha:) care nu se deschide electric, doar se inchide, dar doar din telecomanda cheii, nu si din butonul din interior sau din comanda vitezometrului (pe scurt). Mai am p'aici o broasca usa spate de Crafter, nou noutza, dar nu mai merge deloc, i-am f@^ut io' o gaura fix in mufa:ha::ha: Spor la bricolat. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
christi Postat Aprilie 24, 2018 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Re: Inchidere usi freelander 1 mda, se pare ca m-am inselat. cred ca este de vina un fir rupt prin portiera. asta vara am dus-o la refacut pragurile si mesterii au demontat usile. cred ca atunci au tras de fire si mai mult ca sigur sunt rupte. atunci parca dupa ce am luat masina de la ei am constatat ca nu se mai deschidea la telecomanda. broasca de la dezmembrari functioneaza. la fel si cea refacuta de mine acum 4 ani. nu am putut sa le testez decat azi, la 12V din alta sursa pe fire separate. oricum am inlocuit improvizatia de acum 4 ani, motorasul de superlock cu unul nou. din CCU pleaca un singur fir pentru motorasele de lock la toate cele 3 usi. doar usa soferului are fir separat. cum celelalte 2 usi merg..inseamna ca e ori firul ori mufa, pentru ca din CCU pleaca semnal si deschide/inchide celelalte usi. boltul cu siguranta din mijlocul fetei cu motorase l-am inlocuit cu un surub cu cap ingropat M5..de 30mm + o piulita cu autoblocare luate din bricodepot. (merge fest) a trebuit sa o retez, si am folosit o piesa din aceea de taiat tevi de cupru care a taiat brici si surubul... la nevoile mele :grin: cineva mai spunea ca s-a rezolvat dandu-i filet boltului original. merge si asa, daca ai filetiera...si menghina sa prinzi ca e plat capul. eu zic ca e mai frumos cu surub M5. Editat Aprilie 24, 2018 de christi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate