Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Conversie frane spate pe discuri...este necesar???

tonytherunner

Postări Recomandate

M-a lovit si pe mine o idee:id : sa trec de pe tamburi pe discuri franele pe spate......a facut cineva conversia ????....este necesar??? Editat de Astral
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Conversie frane spate pe discuri...este necesar???

Au mai facut unii prin UK, dar este o conversie facuta doar pentru imagine. Dpdvp nu vad rostul conversiei, decat daca te deranjeaza banii in buzunar. :grin:

Reading the Owners Manual doesn't hurt.

NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.)

KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru')

SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah)

KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix)

Link spre comentariu

Am mers pe multe turisme similare ca si model , unele echipata cu frane discuri fata/spate si altele cu discuri fata si tamburi spate. Personal nu am simtit nici o diferenta la o utilizare normala . Cunosc insa "febra" asta a "facutului " de diferite chestii la masina personala doar de moft , fara o aplicabilitatea practica . Cateodata ma mai chinuie si pe mine. In prezent , cand simt ca ma incearca dorintele prostesti , beau cateva beri reci si lumea mi se pare buna si frumoasa asa cum este. Iti sugerez sa incerci metoda . :grin:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Nu stiu cu dreaq am nimerit langa un vw tiguan si a trebuit sa astept ceva timp in (pe langa) masina mea.....ce face omul in lipsa de ocupatie ....se gogoneaza la cate o masina:grin:....o iau pe toate partile si mi-a picat pe franele spate ...ma gandesc ce bine ar da astea pe freelander-ul meu :ha::ha:

.......@FordRanger,cred ca ai dreptate m-a batut cam mult soarele-n cap:ha:..necesita o racorire:x

Editat de Astral
...sa astept...ma gandesc....FARA CRATIMA !
If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

Toti care ne iubim masinile suntem cateodata cuprinsi de febra asta a modificatului. Cateodata o facem in ciuda evidentei care ne urla in urechi ca este o idee proasta. Numai eu stiu cati bani am bagat aiurea in masini la un impuls de moment si am regretat ulterior :grin:. Toti trebuie sa ne mai racorim cateodata :old .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare