Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Caut documentatie Nissan Terrano II

bigdaddy

Postări Recomandate

Dupa cum v-am spus am reusit in final sa vad Nissanu' in fata casei. Toate bune si frumoase, doar ca acu' nu gasesc nici un fel de documentatie tehnica intr-o limba inteligibila :grin: (adica Romana , Engleza, Italiana sau Maghiara). Manualul utilizatorului - original, din 1994 e in germana , la care sunt ZERO barat :ang3 .

Masina este Terrano II , motorizare 2.4i - benzina, fabricatie 1994 -model R20 , SWB. Va rog daca aveti ceva documentatie si o puteti "imprumuta" - v-as fi foarte recunoscator.

In prima urgenta as avea nevoie de o lista cu capacitatile si calitatea uleiurilor pentru transmisie ( diferentiale, CV, CT) si pentru motor.

Multumesc anticipat!

Paul

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator laurentiu

Re: Caut documentatie Nissan Terrano II

sal

eu am tot nissan 2.4 si am skimbat uleiurile dupa cum urmeaza: s-a desfacut busonu, s-a golit uleiul, s-a pus ulei nou pana cand a dat pe afara, s-a montat buson la loc

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Pe CD "se exista" ceva ...sau daca-ti trebuie doar ceva "specific" trimite-mi o adresa de mail care suporta e-mailuri de cateva Mb.

Toate cele bune!

Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul

NISSAN DRIVER

Link spre comentariu

Am ceva manuale de net din 2002 si 2004 pentru R20,

in total 160 mb cu pdf-uri pentru mai toate componentele

ar mai fi un link de la care poti sa-ti dai jos ce trebuie:

http://nissan4u.com/parts/terrano2/el_r20/2001_1/

Ia de acolo ce iti trebuie si punele de-o parte, cine stie cit mai le gasim online.

Manualul mi l-am copiat de la un amic care are o masina la fel ca a mea, dar nu e mare lucrur in el, daca vrei pot sa-ti scanez partea care te intereseaza si o trimit pe mail.

Terrano2 - 2.7 TDi/2000
Link spre comentariu

@BigDaddy & Tudor:

Ceva specific ... ce sa spun? Nu imi merg luminile pe bord, nu merge vitezometru.

Ideea era ca vreau sa stiu macar teoretic ce si cum pentru ca mecanicii se cam contrazic intre ei, pe de o parte, si apoi vreau sa am unde sa ma uit la o adica.

Orice documentatie legata de Terrano II 2.7, 2002 este binevenita. Atat cea gen owner's manual cat si repair manual.

Adresa este catalin.ambrono@gmail.com

Mersi mult!

Niciodata nu e prea tarziu!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare