bigdaddy Postat Iulie 25, 2008 Partajează Postat Iulie 25, 2008 Dupa cum v-am spus am reusit in final sa vad Nissanu' in fata casei. Toate bune si frumoase, doar ca acu' nu gasesc nici un fel de documentatie tehnica intr-o limba inteligibila :grin: (adica Romana , Engleza, Italiana sau Maghiara). Manualul utilizatorului - original, din 1994 e in germana , la care sunt ZERO barat :ang3 . Masina este Terrano II , motorizare 2.4i - benzina, fabricatie 1994 -model R20 , SWB. Va rog daca aveti ceva documentatie si o puteti "imprumuta" - v-as fi foarte recunoscator. In prima urgenta as avea nevoie de o lista cu capacitatile si calitatea uleiurilor pentru transmisie ( diferentiale, CV, CT) si pentru motor. Multumesc anticipat! Paul Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Iulie 25, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2008 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II :pl Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator laurentiu Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II sal eu am tot nissan 2.4 si am skimbat uleiurile dupa cum urmeaza: s-a desfacut busonu, s-a golit uleiul, s-a pus ulei nou pana cand a dat pe afara, s-a montat buson la loc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II de diesel gasesti la mine www.support.gpx.ro / manuale auto /terrano mecanica este ~~ la fel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bruno Postat Noiembrie 30, 2010 Partajează Postat Noiembrie 30, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II Buna ziua, Caut documentatie Terrano II 2.7 2002. Link-urile mai vechi nu functioneaza. Mersi! Niciodata nu e prea tarziu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Decembrie 1, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II Pe CD "se exista" ceva ...sau daca-ti trebuie doar ceva "specific" trimite-mi o adresa de mail care suporta e-mailuri de cateva Mb. Toate cele bune! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II Am ceva manuale de net din 2002 si 2004 pentru R20, in total 160 mb cu pdf-uri pentru mai toate componentele ar mai fi un link de la care poti sa-ti dai jos ce trebuie: http://nissan4u.com/parts/terrano2/el_r20/2001_1/ Ia de acolo ce iti trebuie si punele de-o parte, cine stie cit mai le gasim online. Manualul mi l-am copiat de la un amic care are o masina la fel ca a mea, dar nu e mare lucrur in el, daca vrei pot sa-ti scanez partea care te intereseaza si o trimit pe mail. Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bruno Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II @BigDaddy & Tudor: Ceva specific ... ce sa spun? Nu imi merg luminile pe bord, nu merge vitezometru. Ideea era ca vreau sa stiu macar teoretic ce si cum pentru ca mecanicii se cam contrazic intre ei, pe de o parte, si apoi vreau sa am unde sa ma uit la o adica. Orice documentatie legata de Terrano II 2.7, 2002 este binevenita. Atat cea gen owner's manual cat si repair manual. Adresa este catalin.ambrono@gmail.com Mersi mult! Niciodata nu e prea tarziu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
camsonat Postat Decembrie 1, 2010 Partajează Postat Decembrie 1, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II Da' p'aci http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=551443&postcount=4 v-ati uitat? Poate il gasiti la Pathfinder 2002. '89 Terrano 3.0L V6 VG30I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II Incearca si aici : http://forum.club4x4.ro/showpost.php?p=545641&postcount=8 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tudor Vreme Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II Am pus aici documentatia pe care a gasit-o eu de pe net http://dl.transfer.ro/transfer_ro-02dec-3dd24164636.zip Terrano2 - 2.7 TDi/2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bruno Postat Decembrie 2, 2010 Partajează Postat Decembrie 2, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II @Camsonat, Astral, Tudor: Mersi mult baieti! :tk:tk:tk Niciodata nu e prea tarziu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geoapis Postat Decembrie 4, 2010 Partajează Postat Decembrie 4, 2010 Re: Caut documentatie Nissan Terrano II Multumesc si eu ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate