budai_i Postat Iulie 19, 2014 Partajează Postat Iulie 19, 2014 Salut, Sunt fericitul posesor al unui Pajero MK2 scurt din 95. Masina a fost cumparata acum doi ani si am folosit-o destul de des in offroad. Anul trecut in vara am reusit performanta de a sparge motorul, de aici incepand epopeea micului meu prieten... La acel moment aveam varianta sa incerc sa reconditionez motorul praf, sa cumpar un motor sh din dezmembrari sau, varianta aleasa de mine, sa aduc din afara inca o epava care spre deosebire de a mea sa fie functionala si sa fac din doua una. Cu rabdare, tutun si un tovaras mecanic entuziast ne-am apuc de operatiile de transplant de pe o masina pe alta. Si daca tot ne-am apucat cu ocazia asta am reconditionat si sasiul care in partea din spate era varza ca bagai pumnul prin el, am peticit cu fibra de sticla tablaria, mai ici un chit mai pe dincolo o bucata de tabla, la urma o vopsea fistichie, un troliu, un snorkel si am crezut ca gata... Pun mai jos cateva poze ca sa va dati seama de unde s-a plecat, unde am ajuns si mai apoi sa vedem unde putem ajunge... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
budai_i Postat Iulie 19, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2014 Re: Sfaturi upgrade-uri Pajero MK2 scurt Asa ca in momentul de fata avem un Pajero MK 2, cutie normala, fara super select, fara diferential blocabil, fara suspensii HD, cu ambreiaj normal din comert, pe scurt... destul de chel... La ultima iesire in offroad am constatat cu neplacere ca printesa a inceput sa sara si din reductor... Am o cutie de rezerva pe care o voi folosi si daca tot o sa le schimb intre ele ma gandesc ca ar fi o idee sa ii pun si un kit de ambreaj HD. Ma gandesc sa ii pun un Xtreme Outback... O fi bine? Tre' sa am grija la anumite lucruri? Sunt colegi care folosesc deja si care pot sa-mi impartaseasca impresii? Tare m-as bucura sa aud parerile voastre... Urmatoarele in plan dupa ambreiaj sunt un kit de suspensii HD si schimbarea bucsilor cu bucsi din poliuretan... Aici chiar sunt in ceata si din nou sper sa primesc de pe forum cateva informatii utile... Astept cu interes parerile si raspunsurile voastre Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat August 1, 2014 Partajează Postat August 1, 2014 Re: Sfaturi upgrade-uri Pajero MK2 scurt salutare ,felicitatari pentru masinuta .si munca depuasa . da Xtreme Outback este un kit de ambreaj foarte bun si durabil ,iar suspensie este foarte buna iroman foam cell +5 este foarte buna . KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibora Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Sfaturi upgrade-uri Pajero MK2 scurt Frumoasa masina,incearca sa i ridici si caroseria de pe sasiu cam 5 cm nu mai ai surpriza de a freca in aripi daca folosesti cauciucuri mai agresive . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Re: Sfaturi upgrade-uri Pajero MK2 scurt felicitari pentru munca depusa. de cat e motorul printesei? daca nu ma insel pe masina intra 31 fara nici o modificare daca ai gentile care trebuie, cu un kit de suspensie merge si 33 ma gandesc , de asta zic ca nu stiu daca merita body lift sa faci. Ma gandesc ca mai mult de 33 nu prea place la puntea fata independenta. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate