Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Invazia Daihatsu

baghy

Postări Recomandate

Ca si anul trecut, la second-hand-uri inmatriculate recent sunt preferate modelele 4x4 ale japonezilor de la Daihatsu. Terios, Feroza, WildCat si Rocky sunt modelele care i-au atras pe 411 soferi romani, cifra reprezentand o crestere cu aproape 12% a numarului de automobile japoneze achizitionate in aceste prime sase luni ale lui 2014.

Informatie gasita pe 4tuning

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Invazia Daihatsu

Foarte bine. Sunt masini excelente.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

masini bune, dar piese al dracului de scumpe :)

Hmmm...oare piesele carei masini sunt ieftine?

De fapt, ce inseamna ieftin, sau scump?

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Gasesti greu blocanti sau gasesti scump fata si spate cam la 2 miare euro.Pe fata ar merge un kit de inaltare mai profi cum gasesti pt Vitara de schimbi tot bascule etc.Daca nu te dai rau rezolvi simplu cu inaltarea clasica si ceva gume.Se mai gasesc greu sau scump elemente de directie dar astea sunt scumpe in general.

Faruri mari adica ale noastre modelul mai nou.

Editat de Caphonne

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

neata domnilor, offf si foarte valeu da eu nu stiu de ce va plangeti pt piese, pe 2 brate fata (stanga,dreapta) de origine japan parts am dat cu tot cu transport 444 ron , gata echipate( bucse si pivot suruburile cu piulite), pe placutele de frana am dat 35 de origine, saboti spate( 4 buc) tot japan parts 103 ron, capete de bara...ATENTIE 22 ron per set , rau este timpul de asteptare de la 2 zile la 10 zile am asteptat, acum cu unele din ele stau in dulap pt ca nu a fost nevoie de schimbare, filtru aer 8 ron . de ulei de la matiz 10 ron, cureaua mare 18 ron , cea mica 24 ron si lista ar putea continua desi cum am spus pt un om sarac e o masina usor de intretinut chiar de vrei sa faci offroad... un weekend placut sa aveti

Link spre comentariu

Eod,poate la terios sunt asa ieftine. La feroza crede ma ca pe original te cracaneaza. Si japanparts sunt f scumpe. da mi si mie un mesaj de unde iei tu piese sa intreb si pt feroza mea de elemente de articulatii . Desi ma.indoiesc ca e mai ieftin decat ce aduc astia in bucuresti.

Link spre comentariu

salutare omule, la Galati e firma Frontal care o poti gasi si pe net, la terios sunt mai ieftine pt ca multe din piese se potrivesc de pe suzuki ignis, sau subaru justy, motorizarea si mare parte din piese cam 98% din ele sunt la fel, cam asta e cu terios-ul

Link spre comentariu

salutare , vezi ca sunt mai multe , tot cu un brailean vrem sa punem la cale sa face un club terios si din datele ce le avem din gl-br suntem in jur de 32 ( din care 6 fete :wink:) da stii cum e, pana nu da unul la taur in coarne nu se face pasul

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare