diverOne Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 (editat) M-am apucat deocamdata de masuratori, vreau sa-mi fac singur schnorchelul si suportul troliu din inox. Suportul troliu vreau sa-l atasez intre lonjeroane decupand bara de protectie cam 700 mm. Latimea suportului as lasa-o de cca 300 mm ,tabla inox 6 mm grosime.Deoarece inca nu ma omor dupa troliu inca nu mi-am comandat unul asa ca nu stiu exact dimensiunile lui.Doar din ochiometru aruncat in fuga pe un troliu de pe o platforma cred ca ar fi suficiente dimensiunile. Cand cred eu ca.mi trebuie doar dau gaurile si gata. Suportul ar fi mai bine sudat pe lonjeroane sau prins cu suruburi ? Mersi anticipat! Editat Iulie 20, 2014 de Astral Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Schnorchel inox si suport troliu home made Cel mai corect ar fi sa prinzi placa de troliu de sasiu in suruburi. Minim 3 pe fiecare parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Schnorchel inox si suport troliu home made Cel mai corect ar fi sa prinzi placa de troliu de sasiu in suruburi. Minim 3 pe fiecare parte. Nu afecteaza cu nimic la rezistenta sasiului cele 3 gauri ? Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Suport troliu home made Ceva da cu virgula.... Despre ce masina discutati aici ?!? Vad ca ai un Cherokee, deci poti sa dai cate gauri vrei tu in sasiu ca nu va pati nimic din moment ce....nu are sasiu ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 20, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Suport troliu home made Ceva da cu virgula.... Despre ce masina discutati aici ?!? Vad ca ai un Cherokee, deci poti sa dai cate gauri vrei tu in sasiu ca nu va pati nimic din moment ce....nu are sasiu ! Cand am luat cherokee.ul am auzit prima data de caroserii autoportante.... deci ar trebui sa ma prind cu suportul troliu de caroserie si suportii de bara sau? Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Re: Suport troliu home made Cand am luat otzarica de gust de offroad cu un cotet dasta am inceput ... toate bune si frumoase ...pana nu se mai deschideau usile, nu ca ar fi lovita ...ambele lonjeroane aplaudau ca laudatorii lu elena ceausescu ... Concluzia ...a fost ca ...nu e buna asta ...trebuie alta ... La Cherokee daca tot mesteresti placa de troliu fa-o cu tot cu bara ...ca e mai fair asa ...modele gasesti atat aici cat si aia de peste garla ca la aia le plac cotoarbele astea ...cauta "front bumper XJ" ...ptr inspiratie ...si ulterior ptr transpiratie ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Suport troliu home made Cand am luat otzarica de gust de offroad cu un cotet dasta am inceput ... toate bune si frumoase ...pana nu se mai deschideau usile, nu ca ar fi lovita ...ambele lonjeroane aplaudau ca laudatorii lu elena ceausescu ... Concluzia ...a fost ca ...nu e buna asta ...trebuie alta ... La Cherokee daca tot mesteresti placa de troliu fa-o cu tot cu bara ...ca e mai fair asa ...modele gasesti atat aici cat si aia de peste garla ca la aia le plac cotoarbele astea ...cauta "front bumper XJ" ...ptr inspiratie ...si ulterior ptr transpiratie ... :grin: Cum e prima masina de genu' nu am prea mult interes sa pun fandoseli de firma pe ea. Acum cat o tzine si cand nu s_or mai inchide usile.....d_zeu cu mila........am nepoti pescari:wink:.....aseara ma batea un gand sa vand toate cascarabetele din dotare si sa sa iau un patrol mai acatarii da m.a trezit cucoana cu o palma dupa ceafa, ca nu gaseste ea loc destul ptr o parcare laterala exemplara cu ditamai dihania:grin:...... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Suport troliu home made in primul rand tabla de 6mm e prea putin,nu punem ca e inox sau ce e dar e prea subtire si va flamba iti trebuie o tabla de minim 8 otel calitate superioara sau de preferat 10mm legat de design si de alte rahaturi nu ma pronunt ca e chestie de gust si de preferinta daca vrei sa ai ceva frumos asta nu inseamna ca e si ceva util si desigur invers e valabil ca poate fi util si sa fie urat dar poate fi util si sa fie si frumos... ai grija ca cele 3 suruburi minim sa fie 2 verticale si unul orizontal sau invers si sa fie de minim 12mm diametrul de preferinta la trecerea prin lonjeroane sa o faci cu bucsa sau teava de trecere ca taota tensiunea sa treaca si sa se disctibuie de la placa prin toata bucsa nu prin doua zone de contact pe surub de grosimea tablei. ar fi de preferat sa ii faci si o intarire pe interior a lonjeroanelor cu bara sau teava rectangulara dar asta depinde de tine si de ce vrei sa faci. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Suport troliu home made in primul rand tabla de 6mm e prea putin,nu punem ca e inox sau ce e dar e prea subtire si va flamba iti trebuie o tabla de minim 8 otel calitate superioara sau de preferat 10mm legat de design si de alte rahaturi nu ma pronunt ca e chestie de gust si de preferinta daca vrei sa ai ceva frumos asta nu inseamna ca e si ceva util si desigur invers e valabil ca poate fi util si sa fie urat dar poate fi util si sa fie si frumos... ai grija ca cele 3 suruburi minim sa fie 2 verticale si unul orizontal sau invers si sa fie de minim 12mm diametrul de preferinta la trecerea prin lonjeroane sa o faci cu bucsa sau teava de trecere ca taota tensiunea sa treaca si sa se disctibuie de la placa prin toata bucsa nu prin doua zone de contact pe surub de grosimea tablei. ar fi de preferat sa ii faci si o intarire pe interior a lonjeroanelor cu bara sau teava rectangulara dar asta depinde de tine si de ce vrei sa faci. inoxul ESTE un otel de calitate. Grosimea nu e batuta in cuie, lucrez in domeniu si materialui nu-i problema. Vineri dau bara jos si ma orientez la fata locului.Multam ptr tip-ul cu suruburile.... Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Suport troliu home made aseara ma batea un gand sa vand toate cascarabetele din dotare si sa sa iau un patrol mai acatarii da m.a trezit cucoana cu o palma dupa ceafa, ca nu gaseste ea loc destul ptr o parcare laterala exemplara cu ditamai dihania:grin:...... Acum ceva timp ... "eu nu ma urc in cotetul tau nici moarta" ...pana a venit iarna ...si eu ca omu muncitor ...vara cotet ...iarna ...pieton! Motive ar fi multe... "dau semnal si ma bag, cine se risca e problema lui, am bari de fier" :ha: Cotetul a capatat sens ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat Iulie 21, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2014 Re: Suport troliu home made Acum ceva timp ... "eu nu ma urc in cotetul tau nici moarta" ...pana a venit iarna ...si eu ca omu muncitor ...vara cotet ...iarna ...pieton! Motive ar fi multe... "dau semnal si ma bag, cine se risca e problema lui, am bari de fier" :ha: Cotetul a capatat sens ... :grin: Totul capata sens incet -incet:wink:....Ma uitam pe filmuletele lui Big Ursu pe vimeo de la NAD-ul vostru, si undeva pare un Feroza, ...si aud in spatele meu: -EEeee dar nu-s asa mari...........candva la filmarea pe spate apare un GR aranjat in urma lui Ursu... Asta DA!.....Numa buna ptr burtocu tau zice ea...............Pai asta e Patrolul draga! zic io... Daca vrei sa-l bagi padure si noroaie nu te las,ptr asta pastrezi Jeepu:ha::ha: Acu vreo 10 ani pe la Predeal era o reclama ptr Patroale.....,, Masini mari......ptr oameni mari´´ pe atunci nu era asa mare ......aveam numai vreo 80 de kg:grin: Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate