Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

FRONTERA FEST - 15 august 2014

kriu

Postări Recomandate

Dupa cum ne-am obisnuit, de cativa ani, in luna august, avem o mica intalnire de oameni mari... :banana

Anul acesta intalnirea are loc pe 15 aug, undeva in zona Brasov, Prahova...

Cei care doresc sa participe, sunt rugati sa dea un semn, si eventual nr de telefon...

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: FRONTERA FEST - 15 august 2014

detaliez putin subiectul...

citez o parte din ceea ce scrie un coleg pe un alt forum:

Ca sa va faceti o idee despre traseu, avem cateva link-uri:

http://hikerph.blogspot.ro/...transbaiului.html

sau aici, ignorand aberatiile din filmulet cu privire la asfaltarea zonei!

http://mamsaturat.wordpress...a-muntii-baiului/

Ca punct de intalnire, vineri 15 aug, avem zona Azuga-Busteni, asta in functie de vreme! Pe Valea Azugii daca avem ploaie NU putem urca cu anvelope de strada sau masina neechipata offroad(cazul meu), si atunci o sa urcam prin Busteni(Poiana Tapului), prin spatele cartierului Zamora, drum forestier pietruit.

Vom campa/socializa intr-o zona acceptabila, cu semnal telefonic pentru a putea intra in legatura/indruma si colegii care vin sambata dimineata(16 aug).

Inca nu pot da detalii cu traseul de sambata, avem 2 variante de tranzitare TransBaiului.

1- Azuga(Busteni) - traseu munte cu campare in zona Valea Doftanei (tabara in vecinatatea civilizatiei pt a avea acces si la cazare in vile.

2- Azuga(Busteni) - traseu munte cu campare in zona Cheia, in aceleasi conditii, aproape de civilizatie!

La pct 2, inca nu stiu daca este realizabil ca timp de deplasare, dar o sa ma documentez.

Pentru duminica, 17 aug, in functie de aceste 2 trasee o sa stabilesc ceva interese turistice in zona , asa mai ...soft!

frontera A 2.0 sport - de off road :tr_____________:jp1

frontera B 2.2 16v sport - de plimbare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare