Vizitator reallifehunter Postat Iulie 26, 2008 Partajează Postat Iulie 26, 2008 Am cumparat din intamplare din Franta un jimny 1.5 ddis carsoerie hard top. Iesiri spectaculoase,urca orice panta,etc,nu mai intram in detalii,eram f multumit de masina. pana ce...mi s-a spart geamul fix de pe caroserie spate.Ei aici incepe surpriza...in primul rand geamul este INEXISTENT la orice firma de geamuri si parbrize,de la turcesti la italiene,de la nemtesti la spaniole. La Suzuki mi se spune ca dureaza comanda cam o luna si jumatate si ca costa...16MILIOANE!!!!saisprezece da milioane.Crezand ca este vorba de o gluma,continui furibund cautarea...il gasesc la Augsburg cu "numai"...9milioane dureaza 2 saptamani. Ma intreb cat o fi luneta...sau parbrizul?Am mai cautat mecanism geam electric,costa numai 14 milioane!dar nu exista pe stoc! In aceasta situatie,ma vad clar fortat sa renunt la masina.Cred ca asemenea costuri raportate la calibrul masinii sunt opera unei gestionari de aprovizionare si productie dezastruoase din care clientul iese jupuit de viu. intentionez sa vand aceasta masina,cu parere de rau,pt ca imi placea mult si era un off roader serios din punctul meu de vedere.Dar ma ia groaza daca imi va cadea ceva pana il vand,cam cat va costa...nu vreau sa ma gandesc la asta.Sincer asemenea preturi fac masina non-viabila economic de pastrat. Am sa fac o cautare daca si la Toyota e aceeasi poveste.Nu prea cred.la Suzuki Samurai sau Vitara nu este,am vazut o groaza de repere in cataloage(le) diversilor producatori after-market din care Jimny lipsea cu desavarsire! pacat.mare pacat.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Inainte sa decizi sa vinzi masina ar trebui sa cauti un alt distribuitor de piese. Reprezentantele in general si firme precum Augsburg ar trebui sa se numeasca " La Tilharul" S.R.L. avind in vedere preturile pe care le practica. Sint o gramada de firme specializate pe geamuri (A.G.E.R., Autoglass, etc.) unde sint convins ca poti gasi geamul la preturi mult mai mici. Acum vreo doi ani am gasit in Pitesti doua variante de parbriz la 3 si 5 milioane ( ultimul cu protectie termica), ambele cu chitul de instalare si montaj inclus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! La elemente de caroserie este o mare problema cu Jimny!! Pe langa ca au niste preturi incredibil de mari mai vin si numai pe comanda in 2-4-6...saptamani. In schimb la capitolul consumabile sa stii ca-ti scoti parleala cu Jimny,gasesti peste tot piesele si sunt preturi normale ba chiar mici la anumite repere. Daca nu gasesti ceva in viitor mai fa cate o intrebare pe forum si pote te putem ajuta :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! plus ca poti merge muuulti kilometri fara reparatii!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 27, 2008 Partajează Postat Iulie 27, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Am cumparat din intamplare din Franta un jimny 1.5 ddis carsoerie hard top. Iesiri spectaculoase,urca orice panta,etc,nu mai intram in detalii,eram f multumit de masina. pana ce...mi s-a spart geamul fix de pe caroserie spate.Ei aici incepe surpriza...in primul rand geamul este INEXISTENT la orice firma de geamuri si parbrize,de la turcesti la italiene,de la nemtesti la spaniole. La Suzuki mi se spune ca dureaza comanda cam o luna si jumatate si ca costa...16MILIOANE!!!!saisprezece da milioane.Crezand ca este vorba de o gluma,continui furibund cautarea...il gasesc la Augsburg cu "numai"...9milioane dureaza 2 saptamani. Ma intreb cat o fi luneta...sau parbrizul?Am mai cautat mecanism geam electric,costa numai 14 milioane!dar nu exista pe stoc! In aceasta situatie,ma vad clar fortat sa renunt la masina.Cred ca asemenea costuri raportate la calibrul masinii sunt opera unei gestionari de aprovizionare si productie dezastruoase din care clientul iese jupuit de viu. intentionez sa vand aceasta masina,cu parere de rau,pt ca imi placea mult si era un off roader serios din punctul meu de vedere.Dar ma ia groaza daca imi va cadea ceva pana il vand,cam cat va costa...nu vreau sa ma gandesc la asta.Sincer asemenea preturi fac masina non-viabila economic de pastrat. Am sa fac o cautare daca si la Toyota e aceeasi poveste.Nu prea cred.la Suzuki Samurai sau Vitara nu este,am vazut o groaza de repere in cataloage(le) diversilor producatori after-market din care Jimny lipsea cu desavarsire! pacat.mare pacat.... da masina.......cat costa masina domnu',daca tot e de vanzare??? o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! masina este hard top am specificat,japoneza cu caroseria inchisa deci imi trebuie geam...sau era o gluma faza cu Grecia. Doi la mana...si iar cred ca am specificat,Ager Service,Olimpia Glass,etc,bla bla bla,,nu exista nici macar in baza de date elemnte gen Geamuri,lunete etc...nici macar la comanda.PRODUS INEXISTENT. La fel la orice firma de geamuri din tara,de pe net,de pe anunturi etc.JIMNY NU FIGUREAZA pt geamuri Acum cu greu am reusit sa gesesc ceva la o firma din Austria pe la 130euro,dar va dura,comanda,livrare din japonia,plus ca ei nu asigura expeditia geamului,deci va trebui sa treaca cineva pe acolo sa mi-l aduca. referitor la pret nu m-am gandit inca,pana ce nu gasesc un inlocuitor,nu vreau sa raman fara masina. Si da,stiu ca la consumabile e mai ok,are motor de la Renault ,ala de 1.5 dci,superfiabil si economic si gasesc orice. cam asta e... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! ma refer la geamul lateral cel lipit pe caroserie.poate ca parbrizul s-o fi gasind,ca e la fel ca la modelul spaniol,cabrio...oricum 15milioane un geam lipit de kk...sa fim seriosi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! masina este hard top am specificat,japoneza cu caroseria inchisa deci imi trebuie geam...sau era o gluma faza cu Grecia. .. Cabrio cu hard/soft top sau inchisa - metal top ?!? Daca ai drum in Bucuresti exista pe Str. Agricultori o firma care facea 'la comanda' pe masina! Am patit la un Ford LX de SUA si nu gaseam neam ... m-au rezolvat in 2 h! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! masina este hard top am specificat,japoneza cu caroseria inchisa deci imi trebuie geam...sau era o gluma faza cu Grecia. .. Cabrio cu hard/soft top sau inchisa - metal top ?!? domnu sunteti interesat de veveritzele astea cu facultate? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! masina este hard top am specificat,japoneza cu caroseria inchisa deci imi trebuie geam...sau era o gluma faza cu Grecia. .. Cabrio cu hard/soft top sau inchisa - metal top ?!? domnu sunteti interesat de veveritzele astea cu facultate? :grin: :hi tot ce e posibil, sau mai bine zis, tot ce e suzuki ... da in cazul de fata cred ca e o exprimare eronata! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! ok ok revin..contemporane? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellob Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 (editat) Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Am cumparat din intamplare din Franta un jimny 1.5 ddis carsoerie hard top. Iesiri spectaculoase,urca orice panta,etc,nu mai intram in detalii,eram f multumit de masina. pana ce...mi s-a spart geamul fix de pe caroserie spate.Ei aici incepe surpriza...in primul rand geamul este INEXISTENT la orice firma de geamuri si parbrize,de la turcesti la italiene,de la nemtesti la spaniole. La Suzuki mi se spune ca dureaza comanda cam o luna si jumatate si ca costa...16MILIOANE!!!!saisprezece da milioane.Crezand ca este vorba de o gluma,continui furibund cautarea...il gasesc la Augsburg cu "numai"...9milioane dureaza 2 saptamani. Ma intreb cat o fi luneta...sau parbrizul?Am mai cautat mecanism geam electric,costa numai 14 milioane!dar nu exista pe stoc! In aceasta situatie,ma vad clar fortat sa renunt la masina.Cred ca asemenea costuri raportate la calibrul masinii sunt opera unei gestionari de aprovizionare si productie dezastruoase din care clientul iese jupuit de viu. intentionez sa vand aceasta masina,cu parere de rau,pt ca imi placea mult si era un off roader serios din punctul meu de vedere.Dar ma ia groaza daca imi va cadea ceva pana il vand,cam cat va costa...nu vreau sa ma gandesc la asta.Sincer asemenea preturi fac masina non-viabila economic de pastrat. Am sa fac o cautare daca si la Toyota e aceeasi poveste.Nu prea cred.la Suzuki Samurai sau Vitara nu este,am vazut o groaza de repere in cataloage(le) diversilor producatori after-market din care Jimny lipsea cu desavarsire! pacat.mare pacat.... Am cam ajuns si eu la aceasi concluzie. Foarte mari pretul la piese. Am dat recent 1400 ron pe o valva EGR si 1200 ron pe o oglinda. Am cautat pe la dezmembrari si Ebay si nu am gasit. A trebuit sa comand pe original. Curios faptul ca desi sunt multe masini Jimny nimeni nu tine pe stoc piese. Editat Februarie 8, 2012 de nellob Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Eu cum am dat 100ron pe o oglinda?:grin: Nu mai spuneti ca nu gasiti piese la dezmembrari sau ebay, ca nu e asa. Vorbiti in numele vostru,va rog. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! chesia asta cu geamurile fixe de pe masina ca sunt f scumpe e valabil la orice masina, inclusiv cele partiale de pe portierele din spate sau fata, deci daca se inchide masina cu cheile inauntru sa nu le spargeti doar ca sunt mai mici , preturile sunt mai mari decat chiar si parbrizul:grin: Bafta, domnu si nu cred ca tre sa vinzi o masina pt un geam, poti pune plexic daca chiar nu gasesti varianta 1 :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Confirm. Geamul soferului e de regula cel mai accesibil ca pret. Intr-adevar la Jimny sint multe repere care se gasesc doar pe original si preturile nu sint mici deloc. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmhoria Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Ar fi util ca cei care au gasit diverse piese la terti furnizori sa puna un link sau ceva numar de contact. Asa toata lumea ar avea de castigat :) Si vanzatorii .. si potentialii cumparatori. RAV4 2L VVTi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Februarie 8, 2012 Partajează Postat Februarie 8, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Salut! Jimny ... o alegere gresită... Pentru unii da, pentru altii nu. Am Jimny, am luat cumpărat piese şi vorbesc din propriul buzunar. PLanetară spate (lungă) 1.300 lei - original; rulment la planetara 250 lei, semering palier 30 lei, dar pe original era 52 EURO, parbriz cu manoperă 650 lei, soft top second hand 300 EURO (cu tot chitul de prindere), termostat 45 lei. Pentru unii este scump, pentru altii acceptabil iar piese se găsesc foarte usor din dezmembari. Singura problemă adevărată este timpul de livrare de pe original. Urmează să găsesc o oglindă dreapta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Voi ati auzit de "google" ?:ha: De ce cumparati de la noi unde toate piesele sunt scumpe? Nu puteti sa asteptati 3-4zile pana sosesc din Anglia?? Adevaru e ca si eu mi-as deschide un magazin de piese.cu asa cumparatori ,doamne ajuta:banana . In loc sa cautati pe aici acele site-uri cu piese pt jimny voi le cumparati din romania pe original sau aftermarket apoi intrati pe forum si va plangeti ca vai doamne ce scumpe sunt piesele,vai doamne ce naspa e jimny. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Ar fi util ca cei care au gasit diverse piese la terti furnizori sa puna un link sau ceva numar de contact. Asa toata lumea ar avea de castigat :) Si vanzatorii .. si potentialii cumparatori. Exista topic pentru asa ceva. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Am cumparat din intamplare din Franta un jimny 1.5 ddis carsoerie hard top. Iesiri spectaculoase,urca orice panta,etc,nu mai intram in detalii,eram f multumit de masina. pana ce...mi s-a spart geamul fix de pe caroserie spate.Ei aici incepe surpriza...in primul rand geamul este INEXISTENT la orice firma de geamuri si parbrize,de la turcesti la italiene,de la nemtesti la spaniole. La Suzuki mi se spune ca dureaza comanda cam o luna si jumatate si ca costa...16MILIOANE!!!!saisprezece da milioane.Crezand ca este vorba de o gluma,continui furibund cautarea...il gasesc la Augsburg cu "numai"...9milioane dureaza 2 saptamani. Ma intreb cat o fi luneta...sau parbrizul?Am mai cautat mecanism geam electric,costa numai 14 milioane!dar nu exista pe stoc! In aceasta situatie,ma vad clar fortat sa renunt la masina.Cred ca asemenea costuri raportate la calibrul masinii sunt opera unei gestionari de aprovizionare si productie dezastruoase din care clientul iese jupuit de viu. intentionez sa vand aceasta masina,cu parere de rau,pt ca imi placea mult si era un off roader serios din punctul meu de vedere.Dar ma ia groaza daca imi va cadea ceva pana il vand,cam cat va costa...nu vreau sa ma gandesc la asta.Sincer asemenea preturi fac masina non-viabila economic de pastrat. Am sa fac o cautare daca si la Toyota e aceeasi poveste.Nu prea cred.la Suzuki Samurai sau Vitara nu este,am vazut o groaza de repere in cataloage(le) diversilor producatori after-market din care Jimny lipsea cu desavarsire! pacat.mare pacat.... lasa Toyota, cumpara-ti Patrol ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marius nasa Postat Februarie 9, 2012 Partajează Postat Februarie 9, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Mi se pare un pret exorbitant pt un (amarat ) de gemulet....eu am inlocuit un parbriz la un suzuki vitara din 1996 si am platit 350 ron si 50 lei manopera totul rezolvat in 30 min .....o cunostinta a avut o problema asemanatoare (nu de pret ) pur si simplu nu gasea si in final stoiu ca a apelet la o firma care taie geamuri si monteaza pe masina la fata locului....era un model toyota 4 runner de prin 1996 cred. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Voi ati auzit de "google" ?:ha: De ce cumparati de la noi unde toate piesele sunt scumpe? Nu puteti sa asteptati 3-4zile pana sosesc din Anglia?? Adevaru e ca si eu mi-as deschide un magazin de piese.cu asa cumparatori ' date='doamne ajuta:banana . In loc sa cautati pe aici acele site-uri cu piese pt jimny voi le cumparati din romania pe original sau aftermarket apoi intrati pe forum si va plangeti ca vai doamne ce scumpe sunt piesele,vai doamne ce naspa e jimny.[/quote'] recunosc ca sunt tranta in materie piese de Jimny dar cum ma mananca blana sa mi cumpar unul de cateva zile cam pierd vremea pe ''goagle'' cautand piese si accesorii am gasit ceva pe la englezoi ceva pe la americani la niste preturi relativ decente ...de piese originale nu mi bat capul ca am reprezentanta la 5 minute de mine .... sa ma bata vantul in comparatie cu Discoul meu la Jimny vorbesti singur ...exemplu: kit complet bucsi poliuretan pt disco aprox 60 de lire versus 240 de lire pt jimny si nu era chiar complet.... poate cineva sa puna niste link uri sau sa ma indrume catre niste furnizori? :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nae rx 4 Postat Martie 2, 2012 Partajează Postat Martie 2, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Mi se pare un pret exorbitant pt un (amarat ) de gemulet....eu am inlocuit un parbriz la un suzuki vitara din 1996 si am platit 350 ron si 50 lei manopera totul rezolvat in 30 min .....o cunostinta a avut o problema asemanatoare (nu de pret ) pur si simplu nu gasea si in final stoiu ca a apelet la o firma care taie geamuri si monteaza pe masina la fata locului....era un model toyota 4 runner de prin 1996 cred. in toata industria auto geamurile fixe costa de dai in balbaiala si nu prea sunt pe stoc ....daca nu cumva geamul e bombat rotund sau mai stiu eu ce forma idioata si se poate decupa dintr o foaie de sticla plana... in BV exista un atelier de geamuri care poate face asta din ''duplex''...ultima oara cand am fost pe la ei am vazut cum au taiat un geam lateral de la JCB (colturi rotunjite forma mai ciudata decat fereastra la jimny) a iesit foarte bine ....singura problema e dunga aia neagra de pe marginea geamului pe care trebuie sa o faci cu primmer inainte de lipirea geamului:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
workaholic_ro Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! recunosc ca sunt tranta in materie piese de Jimny dar cum ma mananca blana sa mi cumpar unul de cateva zile cam pierd vremea pe ''goagle'' cautand piese si accesorii am gasit ceva pe la englezoi ceva pe la americani la niste preturi relativ decente ...de piese originale nu mi bat capul ca am reprezentanta la 5 minute de mine .... sa ma bata vantul in comparatie cu Discoul meu la Jimny vorbesti singur ...exemplu: kit complet bucsi poliuretan pt disco aprox 60 de lire versus 240 de lire pt jimny si nu era chiar complet.... poate cineva sa puna niste link uri sau sa ma indrume catre niste furnizori? :tk Bucse am, da' te unde stii ca-ti trebuie daca n-ai inca masina ? Poate o cumperi cu bucse noi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Predan Postat Noiembrie 24, 2015 Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 (editat) Re: JIMNY preturi exorbitant-aberante piese...o alegere gresita! Părerea mea este ca multe piese nu merita sa fie cumpărate de noi. Se găsesc la dezmembrari la preturi foarte bune. Trebuie doar sa cauți. Editat Noiembrie 24, 2015 de Astral MERITA, nu "se merita" ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate