valpetcu Postat Iulie 29, 2014 Partajează Postat Iulie 29, 2014 Buna, trebuie sa-i schimb soft topul Jimny-ului meu si as avea nevoie de cateva sfaturi. As opta pentru un hard top din fibra de sticla bricolat ca sa iasa mai ieftin dar nu stiu unde as putea gasi. Credeti ca se poate monta hard top daca masina a avut initial soft top? Ar trebui facute modificari pentru asta? As avea nevoie de un sfat legat de aceasta problema mai ales privind aspectul de pret si performanta. Hard top sau soft top? Si unde as putea cumpara si monta unul ieftin in Bucuresti? Multumesc anticipat. Numai bine! iubeste natura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 29, 2014 Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: Jimny hard top sau soft top Buna, trebuie sa-i schimb soft topul Jimny-ului meu si as avea nevoie de cateva sfaturi. As opta pentru un hard top din fibra de sticla bricolat ca sa iasa mai ieftin dar nu stiu unde as putea gasi. Credeti ca se poate monta hard top daca masina a avut initial soft top? Ar trebui facute modificari pentru asta? As avea nevoie de un sfat legat de aceasta problema mai ales privind aspectul de pret si performanta. Hard top sau soft top? Si unde as putea cumpara si monta unul ieftin in Bucuresti? Multumesc anticipat. Numai bine! Merge fără nicio problemă hard-top în locul soft-top-ului fără nicio modificare. Mașina poate veni din fabrică cu oricare dintre cele 2 variante sau cu ambele, opțional. Se poate face, există cineva care confecționează unele din fibră cu geamuri din plexiglass/policarbonat aspect general foarte ok, aproape că nici nu se deosebesc la ochi de cele originale, au matrițe foarte bune. Domnul este din Bucuresti și atelierul era pe langă Glina - telefonul lui 0722472094. Hard-top-uri pt. Suzuki Vitara și Jimny. Costă 400 eur, față de unul nou original care e 1000-1200 eur, eu zic că merită. Cred că 400 eur este preț de soft-top ... iar ca și diferențe .. nici nu există termen de comparație. Asta o pot confirma mulți. Cu soft-top vâjâie, mai picură ... etc. Cu hard-top nu mai ai nicio treabă. Toate cele bune! :h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valpetcu Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: Jimny hard top sau soft top Merge fără nicio problemă hard-top în locul soft-top-ului fără nicio modificare. Mașina poate veni din fabrică cu oricare dintre cele 2 variante sau cu ambele, opțional. Se poate face, există cineva care confecționează unele din fibră cu geamuri din plexiglass/policarbonat aspect general foarte ok, aproape că nici nu se deosebesc la ochi de cele originale, au matrițe foarte bune. Domnul este din Bucuresti și atelierul era pe langă Glina - telefonul lui 0722472094. Hard-top-uri pt. Suzuki Vitara și Jimny. Costă 400 eur, față de unul nou original care e 1000-1200 eur, eu zic că merită. Cred că 400 eur este preț de soft-top ... iar ca și diferențe .. nici nu există termen de comparație. Asta o pot confirma mulți. Cu soft-top vâjâie, mai picură ... etc. Cu hard-top nu mai ai nicio treabă. Toate cele bune! :h5 multumesc Mita, am si sunat la dansul pt detalii. Toate bune! iubeste natura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Iulie 29, 2014 Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: Jimny hard top sau soft top multumesc Mita, am si sunat la dansul pt detalii. Toate bune! Cu plăcere! Ține-ne la curent. :h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
valpetcu Postat Iulie 29, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2014 Re: Jimny hard top sau soft top Cu plăcere! Ține-ne la curent. :h5 Sigur, cu placere! iubeste natura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate