Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dn 7a

diverOne

Postări Recomandate

Re: Dn 7a

Dupa ce am intrebat aici m_am uitat si eu pe net.....intr.adevar e cu probleme, sper ca o sa_l refaca curand.....mersi!

Daca nu stiu ceva......nu stiu inca.....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca e la fel de impracticabil ca Transalpina...

Vineri pe bucata Strategica-Transalpina-Petrosani am fost eu in zona si se circula fara probleme.

Intradevar sunt zone unde malul este erodat dar se trece lejer.

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Daca e la fel de impracticabil ca Transalpina...

Vineri pe bucata Strategica-Transalpina-Petrosani am fost eu in zona si se circula fara probleme.

Intradevar sunt zone unde malul este erodat dar se trece lejer.

Pana la urma e inchis transalpina sau se circula? In planul de concediu intra Transalpina sau Fagarasanu.....O sa fie o alegere de moment.....

Link spre comentariu

Paraul Jiet a spalat in cateva locuri drumul si, din cate stiu eu, pe moment autoritatile au suspendat accesul catre cheile Jietului. Viiturile au fost fara precedent de puternice(deh, taierile de lemn sunt tot fara precedent) si undeva in dreptul pescariei si al captarii de apa a ramas mai putin decat un sens. Pot incerca maine sa vad daca e libera trecerea, dar pana la un raspuns sigur nu recomand riscul de a ajunge pana aici si de a face stanga imprejur.

Legat de Transalpina, daca s-a rupt digul microhidrocentralei, e posibil sa fie probleme la Novaci.

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Paraul Jiet a spalat in cateva locuri drumul si, din cate stiu eu, pe moment autoritatile au suspendat accesul catre cheile Jietului. Viiturile au fost fara precedent de puternice(deh, taierile de lemn sunt tot fara precedent) si undeva in dreptul pescariei si al captarii de apa a ramas mai putin decat un sens. Pot incerca maine sa vad daca e libera trecerea, dar pana la un raspuns sigur nu recomand riscul de a ajunge pana aici si de a face stanga imprejur.

Legat de Transalpina, daca s-a rupt digul microhidrocentralei, e posibil sa fie probleme la Novaci.

Multam ptr raspunsuri! Oricum concediul e planificat ptr jumatea lui sept..deci mai mult ca sigur 7a va fi ok cat de cat. In leg cu transalpina sau trasfag. ma hotarasc eu atunci dupa situatie.

Editat de diverOne
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare