diverOne Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Am vazut prin postarile voastre sau pe youtube masini de open , modificate dar cu nr de inmatriculare. Avand in vedere ca poti avea probleme doar si ca nu ai in talon dimensiunile rotilor cum e posibil sa fie inmatriculate? Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Masinile au fost inmatriculate in forma originala, dar au ajuns asa pe parcusul timpului.Sau mai exista undeva o bucata de sasiu cu seria care corespunde numerelor de inmatriculare.Masinile astea au numere de inmatriculare respectiv serie sasiu pentru ca proprietaul sa poata face dovada ca acea masina ii apartine.Inca un aspect destul de important, daca mergi sau traversezi un drum public cu o astfel de masina, Politia cel mult iti poate lua talonul(si amenda aferenta) pentru ca autoturismul nu corespunde specificatiilor din fabrica, nu are RCA, itp si alte alea.Daca te prinde in schimb cu o masina neinmatriculata, si sa nici nu poti face dovada proprietatii, e dosar penal. Cam asta vad eu ca motivatie, or mai fi si altele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Masinile au fost inmatriculate in forma originala, dar au ajuns asa pe parcusul timpului.Sau mai exista undeva o bucata de sasiu cu seria care corespunde numerelor de inmatriculare.Masinile astea au numere de inmatriculare respectiv serie sasiu pentru ca proprietaul sa poata face dovada ca acea masina ii apartine.Inca un aspect destul de important, daca mergi sau traversezi un drum public cu o astfel de masina, Politia cel mult iti poate lua talonul(si amenda aferenta) pentru ca autoturismul nu corespunde specificatiilor din fabrica, nu are RCA, itp si alte alea.Daca te prinde in schimb cu o masina neinmatriculata, si sa nici nu poti face dovada proprietatii, e dosar penal. Cam asta vad eu ca motivatie, or mai fi si altele. Aha m.am luminat......atunci dupa concediu voi baga fara mila flexul in jeep:bx.. o sa buggylesc. Pobabil mai tine faza cu nu am actele la mine.......desi masina e inmatriculata in austria, e asigurata probabil nu.mi pot lua nimic si da doar amenda....... Bun, bun.......pe ceva regulamente cand te dai intr.un standard de exemplu unii spun ca masina sa fie inmatriculata si asigurata, ca se face verificare tehnica inainte de cursa si etc. Te impidica cu ceva daca nu ai itp-ul? Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Probabil voi fi huiduit la scena deschisa , insa : 1 ) majoritatea celor care au masini modificate , sunt convinsi ca masinile lor sunt in regula d.p.d.v. mecanic si corespund unei utilizari dedicate in terenuri grele. Dar , daca ar fi cinstiti pana la capat , ar recunoaste ca , poate , au incredere in acareturile facute de ei , dar nu ar avea aceeasi incredere in acareturile facute de altii . Ceea ce este si corect. Sa punem problema de la coada la cap. Daca aveti o ruda apropiata , un prieten , un membru al familiei care este accidentat de o astfel de masina pentru ca un alt pasionat a marit rotile , dar a uitat sa adapteze franele ? Ar mai sustine ca orice modificare este buna ? Cred ca nu . 2 ) La noi in tara lucrurile nu se iau foarte in serios , dar corect si "safe " ar fi ca modificarile aduse unor masini sa fie supuse unor metode de omologare individuala , daca masinile acelea tot circula pe drumuri publice. 3 ) Este foarte la moda sa tai si sa sudezi , sa modifici sasiuri , sa modifici suspensii , si dupa aceea sa spui ca ai uitat actele acasa . Totusi , utilizarea acestor masini chiar si pe un km de drum public , reprezinta o infractiune si daca tot ne plangem zilnic ca suntem nedreptatiti , ar trebui sa ne asumam responsabilitatile ce decurg din posibilele efectele ale modificarilor aduse la masini . 4 ) Modificarile ar trebui sa fie facute in doar ateliere specializate , autorizate RAR , care sa isi asume integral raspunderea pentru orice problema apare in urma utilizarii unui autoturism modificat sub semnatura lor . Ma refer la acele modificari care pot afecta siguranta circulatiei pe un drum public. 5 ) daca un anume tip de suspensie nu este autorizat RAR si daca utilizarea acesteia se face fara o omologare individuala , ar trebui interzise comercializarii . Modelul balcanic de a rezolva problemele " noi suntem destepti , politaii sunt prosti si infometati , o dam noi cumva la pace sa fim toti multumiti " , este pagubos pe termen lung . :old Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Personal iti dau dreptate FordRanger, doar ca ideea nu era in a circula nestingerit pe soselele patriei, zic ca ar ar fi nebun cel ce merge la Mall :grin: ,concediu sau........ stiu eu de la Arad la Piatra Neamt la un concurs cu o masina taiata si cauciucuri de 3 x mai mari decat in talon pe rotile ei. Problema e ca nu toti locuim langa padure sau ni se termina proprietatea la buza campului si...cum ar fi cazul meu ca sa ajung in lunca muresului traversez toata comuna,mai pe principala mai pe laterale,ma rog.........roata calca drum public.Chiar daca politaiul sau primarul ,doctorul si popa stau cateodata la masa mea si toata lumea ar inchide un ochi sa trec cu masina neinmatriculata mai sunt si supracontroale care nu mi-au gustat rachiul si de aici se poate lasa cu probleme :al. Facto.........ori urc masina neimatriculata pe trailer ori merg cu ea inmatriculata si asigurata ( chiar daca modificata) pana la marginea comunei. Apoi ptr 1 km sa scot platforma din curte sa ma catar pe ea etc si apoi in ordine inversa cand ma intorc imi trece tot chefu:old Deci folosim compromisul.... Faptul ca masina e inmatriculata si asigurata nu ma costa nimic in plus decat ce platesc acum,deci o amenda nu ar fi un capat de tara.In tara de adoptie unde imi duc traiul si malaiul sistemul iti permite sa inmatriculezi 3 masini pe acelasi nr de inmatriculare si asigurare de aceea nu am costuri suplimentare. Modelul balcanic functioneaza,si asa o sa fie poate si peste 50 de ani,dc sa nu fiu balcanic? Nu pot schimba eu cu nimic daca de exemplu as da o caruta de bani sa omologez o caroserie taiata sau cauciucuri mari cu franele de rigoare ptr o masina care o folosesc sporadic si ptr agrement ( sau concurs ca nu se stie ce imi mai trece prin cap :grin:) Editat August 2, 2014 de diverOne Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. ptr cei dornici de intrare in legalitate a modificarilor facute la masini le recomand asa....de incalzire sa faca o excursie la rar sa-si omologheze o alta dimensiune a anvelopelor...si nu ma refer la roti de 37....ci la banalele roti de 31......sa vada de ce se lovesc....:gr daca nu le ajunge asta sa treaca la etapa urmatoare....omologare individuala a sist de franare.... sunt curios daca vor mai avea chf vreodata sa auda de rar.....su poate cine stie ....sunt masochisti...si le plac chinurile :ha: FordRanger....te bagi? ps....cand in tara asta aia de la rar si cei de la circulatie isi vor face treaba ...corect....pe baza si norme metodologice corecte....atunci voi intra si eu in legalitate....pana atunci voi fi un ilegalist anonim Editat August 2, 2014 de Marius C alias Turagmes 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. 1 ) majoritatea celor care au masini modificate , sunt convinsi ca masinile lor sunt in regula d.p.d.v. mecanic si corespund unei utilizari dedicate in terenuri grele. Dar , daca ar fi cinstiti pana la capat , ar recunoaste ca , poate , au incredere in acareturile facute de ei , dar nu ar avea aceeasi incredere in acareturile facute de altii . Ceea ce este si corect. Sa punem problema de la coada la cap. Daca aveti o ruda apropiata , un prieten , un membru al familiei care este accidentat de o astfel de masina pentru ca un alt pasionat a marit rotile , dar a uitat sa adapteze franele ? Ar mai sustine ca orice modificare este buna ? Cred ca nu. De ce n-ar fi in regula? Accidente nu se fac ptr ca s-au marit rotile ci din cauza elementului uman ... "prostul de la volan"! A fost caz cand a dat unul cu tirul peste un Nissan frontal si soferul a scapat. Daca era intr-o gargarita agreata de rar proabil ca acum mai era o cruce in plus pe deneu. 2 ) La noi in tara lucrurile nu se iau foarte in serios , dar corect si "safe " ar fi ca modificarile aduse unor masini sa fie supuse unor metode de omologare individuala , daca masinile acelea tot circula pe drumuri publice. Daca inginerii de la rar nu ar fi atat de optuzi atunci unele modificari s-ar putea omologa. Nu zice nimeni sa omologhezi nu stiu ce caraciumba ci una care indeplineste conditiile de circulat pe strada. 3 ) Este foarte la moda sa tai si sa sudezi , sa modifici sasiuri , sa modifici suspensii , si dupa aceea sa spui ca ai uitat actele acasa . Totusi , utilizarea acestor masini chiar si pe un km de drum public , reprezinta o infractiune si daca tot ne plangem zilnic ca suntem nedreptatiti , ar trebui sa ne asumam responsabilitatile ce decurg din posibilele efectele ale modificarilor aduse la masini. Daca masina asta taiata masiv DAR inmatriculata circula pe sosea in spatiul de desfasurare al unui concurs atunci gaina e in curtea organizatorului. Iti sugerez sa recitesti legislatia ...sa vezi ce inseamna infractiune ... :grin: 4 ) Modificarile ar trebui sa fie facute in doar ateliere specializate , autorizate RAR , care sa isi asume integral raspunderea pentru orice problema apare in urma utilizarii unui autoturism modificat sub semnatura lor . Ma refer la acele modificari care pot afecta siguranta circulatiei pe un drum public. Asta ar inseamna costuri uriase. Ptr ca statul mitic ar taxa-o si pe masa cand s-ar duce sa se cace. 5 ) daca un anume tip de suspensie nu este autorizat RAR si daca utilizarea acesteia se face fara o omologare individuala , ar trebui interzise comercializarii . Cine a zis ca suspensiile sunt vandute ca sa fie folosite pe drumurile publice? Gaura in legislatie ... reprezinta scaparea noastra. Ne f*t cu multe dar din cand in cand le mai vine si lor randul de stat "la cardan"! Si atunci stii ce se intampla ...direct ...fara vaselina. Modelul balcanic de a rezolva problemele " noi suntem destepti , politaii sunt prosti si infometati , o dam noi cumva la pace sa fim toti multumiti " , este pagubos pe termen lung . :old Pagubos este ca circuli fara acte, cu slicuri in loc de roti, cu o caruta care se rupe, cu modificari facute fara cap sa iei foc samd ... Si nu in ultimul rand ...unii struguri sunt foarte acri, intradevar ...dar pana si ptr asta exista solutie ...vinul din pastile ...ptr cine il tine ficatul ...ptr cine nu ...in continuare apa plata cu lamaie :grin: La final ...as putea ...ca masina mea modificata ilegal sa o pun pe stand la RAR alaturi de alta masina in regula omologata...sunt convins ca o va bate la toate capitolele ...si nenea inginerul va da nervos cu basca de pamant si va zice in final ..."futui"! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. ptr cei dornici de intrare in legalitate a modificarilor facute la masini le recomand asa....de incalzire sa faca o excursie la rar sa-si omologheze o alta dimensiune a anvelopelor...si nu ma refer la roti de 37....ci la banalele roti de 31......sa vada de ce se lovesc....:gr daca nu le ajunge asta sa treaca la etapa urmatoare....omologare individuala a sist de franare.... sunt curios daca vor mai avea chf vreodata sa auda de rar.....su poate cine stie ....sunt masochisti...si le plac chinurile :ha: FordRanger....te bagi? ps....cand in tara asta aia de la rar si cei de la circulatie isi vor face treaba ...corect....pe baza si norme metodologice corecte....atunci voi intra si eu in legalitate....pana atunci voi fi un ilegalist anonim Cred ca nici cel mai potent financiar forumist de aici nu s_ar incumeta la asa o actiune ...:br Si apoi: no risk-no fun! Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Cred ca nici cel mai potent financiar forumist de aici nu s_ar incumeta la asa o actiune ...:br Si apoi: no risk-no fun! Gresit! Nu sunt potent financiar si totusi de aproape 3 ani am niste dosare pe masa unor labagii care intre doua scarpinaturi la oua si vreo 3 basini care sa le maronizeze chilotul ar putea sa arunce un ochi acolosea la dosarel...Dar nu ... ei prefera sa-l vaza acolosea in continuare prafuit in timp ce eu de cate ori ma interesez le iau neamul in cardan si circul asa in continuare ...fara stres! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. 3 ani....e ceva masochist :sht cat mai astepti?:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iulian G Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. ptr cei dornici de intrare in legalitate a modificarilor facute la masini le recomand asa....de incalzire sa faca o excursie la rar sa-si omologheze o alta dimensiune a anvelopelor...si nu ma refer la roti de 37....ci la banalele roti de 31......sa vada de ce se lovesc....:gr daca nu le ajunge asta sa treaca la etapa urmatoare....omologare individuala a sist de franare.... sunt curios daca vor mai avea chf vreodata sa auda de rar.....su poate cine stie ....sunt masochisti...si le plac chinurile :ha: FordRanger....te bagi? ps....cand in tara asta aia de la rar si cei de la circulatie isi vor face treaba ...corect....pe baza si norme metodologice corecte....atunci voi intra si eu in legalitate....pana atunci voi fi un ilegalist anonim Foarte corect spus! RAR-ul a devenit un fel de stat in stat. Daca si nemtii aveau asa institutie nu mai ocupau locul care-l ocupa in lumea auto. Pe de alta parte de acord si cu cele spuse de Ford Ranger! Adevarul e undeva la mijloc... si doare. Institutiile create/abilitate sa mentina normalitatea in domeniul auto au pus placa cu ''nu se poate" sau "nu ai voie"! Degeaba incerci sa explici ca in urma modificarilor respecti parametrii dinamici ai masinii (deceleratii, etc), unii parametrii fiind poate net superiori comparativ cu originalul. Nu ai nici o sansa sa-i convingi. Si intotdeauna cand sistemul este prea restrictiv este evitat! Si pe langa cei care au modificat cu cap si responsabil se strecoara si altii! Si toti ajung in aceeasi oala! Si cate masini circula inmatriculate pe aiurea fiindca la noi acasa nu se poate... Editat August 2, 2014 de Iulian G Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. 3 ani....e ceva masochist :sht cat mai astepti?:grin: Cainii latra, ursul merge ... ca si inainte ...stii cum aia cu popa ...ce vrei sa-mi tai pielea de pe c...ie sa le fac manta de ploaie?? Ca tot sunt la moda acum lichidele in exces din cer ... :grin: Facem in continuare burta mare la gulgari ... ca ai nostri IE PROSTI in continuare ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Gresit! Nu sunt potent financiar si totusi de aproape 3 ani am niste dosare pe masa unor labagii care intre doua scarpinaturi la oua si vreo 3 basini care sa le maronizeze chilotul ar putea sa arunce un ochi acolosea la dosarel...Dar nu ... ei prefera sa-l vaza acolosea in continuare prafuit in timp ce eu de cate ori ma interesez le iau neamul in cardan si circul asa in continuare ...fara stres! :grin: Esti un poet Ioane :ha: citesc cu placere postarile tale....:off Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Probabil voi fi huiduit la scena deschisa , insa : 1 ) majoritatea celor care au masini modificate , sunt convinsi ca masinile lor sunt in regula d.p.d.v. mecanic si corespund unei utilizari dedicate in terenuri grele. Dar , daca ar fi cinstiti pana la capat , ar recunoaste ca , poate , au incredere in acareturile facute de ei , dar nu ar avea aceeasi incredere in acareturile facute de altii . Ceea ce este si corect. Sa punem problema de la coada la cap. Daca aveti o ruda apropiata , un prieten , un membru al familiei care este accidentat de o astfel de masina pentru ca un alt pasionat a marit rotile , dar a uitat sa adapteze franele ? Ar mai sustine ca orice modificare este buna ? Cred ca nu . 2 ) La noi in tara lucrurile nu se iau foarte in serios , dar corect si "safe " ar fi ca modificarile aduse unor masini sa fie supuse unor metode de omologare individuala , daca masinile acelea tot circula pe drumuri publice. 3 ) Este foarte la moda sa tai si sa sudezi , sa modifici sasiuri , sa modifici suspensii , si dupa aceea sa spui ca ai uitat actele acasa . Totusi , utilizarea acestor masini chiar si pe un km de drum public , reprezinta o infractiune si daca tot ne plangem zilnic ca suntem nedreptatiti , ar trebui sa ne asumam responsabilitatile ce decurg din posibilele efectele ale modificarilor aduse la masini . 4 ) Modificarile ar trebui sa fie facute in doar ateliere specializate , autorizate RAR , care sa isi asume integral raspunderea pentru orice problema apare in urma utilizarii unui autoturism modificat sub semnatura lor . Ma refer la acele modificari care pot afecta siguranta circulatiei pe un drum public. 5 ) daca un anume tip de suspensie nu este autorizat RAR si daca utilizarea acesteia se face fara o omologare individuala , ar trebui interzise comercializarii . Modelul balcanic de a rezolva problemele " noi suntem destepti , politaii sunt prosti si infometati , o dam noi cumva la pace sa fim toti multumiti " , este pagubos pe termen lung . :old vezi, de asta merg lucrurile asa cum merg in tara asta... vine unul ca tine, cu idei din astea si pac o mai punem de niste spagi... ateliere autorizate, suspensii ilegale... hai sa fim seriosi. ca sa dai o sudura pe ceva ce iese de pe proprietatea ta, trebuie sa ai patalamaua de sudor de la ISCIR. asa ca, cel mai simplu ar fi sa faci cascarabeta, te duci cu ea, ai niste norme pe care trebuie sa le respecti, se uita la ea, verifica normele, gata omologarea. asta inseamna poluare, inclusiv fonica, frine, directie, lumini, siguranta, protectia pietonului. dar si mai frumos ar fi existenta unui acord intre federatie/cluburi si autoritati, astfel incit noi sa ne facem masinile, ei le recunosc ca masini de concurs/interventie si toata lumea e fericita. noi pentru ca sintem in legalitate, ei pentru ca sint ajutati. si ca sa elimini clar frauda, ai legitimatie/permis special pe masina respectiva. ii dau astia de la rar o serie tubularei, o poansoneaza acolo si gata. simplu, elegant, eficient. btw, tu ai roti/suspensie omologate? tot ce ai pus pe masina e omologat? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Apropo de RAR, sa va zic si eu una buna, si fierbinte: imi povesteste un nene care are un business in domeniul auto (nu conteaza ce si cum) si care este reprezentantul multora de afara, etc, etc, ca vrea sa omologheze ceva la RAR in Romania. Face omul dosar cu tot ce trebuie si cu tot ce cere RAR-ul, depune la institutia in cauza, si cand vad aia, nepricepand nimic din documentatie, pentru ca era vorba despre ceva nemaivazut in Romania, resping proiectul. Dupa aia, vazand nenea asta ca nu merge cu tehnologii superioare pe la noi, vrea sa omologheze o tehnologie mai "uzuala" deja cunoscuta la noi. Depune iar tot ce prevede legea, plus ce au mai cerut in plus "inginerii de la RAR" si asteapta termenul sa se prezinte. Care nu mai vine. Dar vine o cerere noua de ceva documente in plus. Trimite omul si noile documente si asteapta, dar nimic. Cand intreaba ce si cum, i se mai cer inca niste documente. Le depune si pe astea, si asteapta. Iar nimic. Cand cere explicatii, i se mai cer inca niste documente in plus. Nu mai zic ca, strainul de la fabrica de afara, era cat pe ce sa vina el personal in Romania sa mearga la RAR sa faca scandal. In fine, depune ce mai cer aia, si intr-un final il cheama la teste. Cam asa functioneaza institutia asta, din pacate. Asa ca discutia cu care a inceput topicul asta este SF, o mare nebuloasa, care nu-si are rostul chiar deloc. De ce? Pentru ca RAR! :ha: Ma doare sufletul cand vad cati bani ies anual din tara si se duc la bulgari aiurea, dar chiar nu avem ce face, din pacate, pana nu le luam gatul la astia de pe la noi, nu se va schimba nimic... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. ce tari sunteti....va doare inima ca se duc banii la bulgari....:ha: asa si.....??? sunt mmmmmuuult mai corecti si mai promPti decat rigizii nostrii.....plus ca sunt mult mai realisti in privinta taxelor.....iar asta ma face sa ma bucur...nu sa ma doara inima Editat August 2, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
diverOne Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Ma doare sufletul cand vad cati bani ies anual din tara si se duc la bulgari aiurea, dar chiar nu avem ce face, din pacate, pana nu le luam gatul la astia de pe la noi, nu se va schimba nimic... Data viitoare votati SCHIMBAREA ! Viceam si eu asaaaaa........................ca oricum nu prea e paleta politica asa de divesificata sa ai de unde alege....:off Daca nu stiu ceva......nu stiu inca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Data viitoare... Data viitoare ies cu "sculele" din '89!!! Si ii "votez" de le sar fulgii!!! :hm Pana atunci, ma bulgarizez si io, asta este... :ang2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Esti un poet Ioane :ha: citesc cu placere postarile tale....:off Ca tot deschisesi topicul asta ce raspunsuri te-ai fi asteptat sa primesti? Dam cu parfum Hugo Boss in masina, avem huse Versace pe scaune si bord batut in cristala Swarovski? Nu avem nici o modificare si suntem suficient de "cinstiti" incat sa le facem burta mare la astia? Burta mare s-o face atunci cand or putrezi si s-or umfla viermii in ei ...arzaiar focul de tampiti ... Asta cu votatul nu e relevanta ...cand s-a votat schimbarea, intradevar lucrurile s-au schimbat in mai...rau! :wtf1: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. R.A.R.-ul nu e in stare sa inmatriculeze/omologheze masini obisnuite si voi aveti pretentii sa le inmatriculeze/omologheze pe cele modificate :ha::ha::ha: 1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. Ca tot deschisesi topicul asta ce raspunsuri te-ai fi asteptat sa primesti? Dam cu parfum Hugo Boss in masina, avem huse Versace pe scaune si bord batut in cristala Swarovski? Nu avem nici o modificare si suntem suficient de "cinstiti" incat sa le facem burta mare la astia? Burta mare s-o face atunci cand or putrezi si s-or umfla viermii in ei ...arzaiar focul de tampiti ... Asta cu votatul nu e relevanta ...cand s-a votat schimbarea, intradevar lucrurile s-au schimbat in mai...rau! :wtf1: hai ca niciodata nu s-a votat schimbarea. intotdeauna s-a votat impotriva lor! :grin::dr3:pr:pt:wtf1::jp1:fg1 The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. R.A.R.-ul nu e in stare sa inmatriculeze/omologheze masini obisnuite si voi aveti pretentii sa le inmatriculeze/omologheze pe cele modificate :ha::ha::ha: ....dar in schimb are timp si posibilitati sa faca actele si sa cloneze masini.....vezi cazul celor doua VOLVO..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Re: MASINI 4X4 modificate SI inmatriculate...? Hai sa nu o dam in politica IAR! LE ...Astrale alea nu se pun ...ca sunt legale ilegale ... :ha: Editat August 2, 2014 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Re: Offroaduri modificat inmatriculate.. dar si mai frumos ar fi existenta unui acord intre federatie/cluburi si autoritati, astfel incit noi sa ne facem masinile, ei le recunosc ca masini de concurs/interventie si toata lumea e fericita. noi pentru ca sintem in legalitate, ei pentru ca sint ajutati. si ca sa elimini clar frauda, ai legitimatie/permis special pe masina respectiva. ii dau astia de la rar o serie tubularei, o poansoneaza acolo si gata. simplu, elegant, eficient. Intr-o discutie avuta la inceputul lui 2014 cu S. Bulugioiu, presedintele CNOR imi spunea ca exista niste discutii in acest sens cu autoritatile iar din partea lor exista o deschidere f.mare. Acum nu mai stiu in ce etapa au ajuns dar poate avem o surpriza placuta! :) :banana Editat August 2, 2014 de Astral Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Re: MASINI 4X4 modificate SI inmatriculate...? Da, Ovidiu, "marea deschidere a autoritatilor" cred ca se refera la asta : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate