Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

MASINI 4X4 modificate SI inmatriculate...?

diverOne

Postări Recomandate

Re: MASINI 4X4 modificate SI inmatriculate...?

Da, Ovidiu, "marea deschidere a autoritatilor" cred ca se refera la asta :

[ATTACH=CONFIG]221169[/ATTACH]

:ha: :ha: :grin:

Da...poate reusim sa aflam ceva in perioada urmatoare. :al

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vad deja 3 pagini de off-topic:op , care mai mult raspund sau fac comentarii pe marginea spuselor lui FordRanger, decit sa raspunda intrebarii initiatorului topicului.Asadar mai cunoasteti si alte motive pt. care posesorii de masini transformate mai pastreaza numerele de inmatriculare?:be

Editat de PYZ
Link spre comentariu

Se poate omologa orice in Romania difera doar costul

Am prinse la RAR si barele de metal si ovarfenderele de teava

20130306_205904.jpg.59c74aa0f463376ffb9b45da7e16d1d8.jpg

Editat de Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

@Sabau Gigel: in imagine se vad doar marimi de anvelope, ai ceva asemanator trecut undeva si pentru bari si overfendere?

A fost pozata masina la RAR si o au in evidenta asa dar fara rollcage exterior acesta l-am pus dupa

20130221_125731.jpg.ea70fd793335927c2b5e4d4da942538e.jpg

20130221_125747.jpg.c74bb3255d7891ef1bf1ce925fcb7b0f.jpg

20130221_125801.jpg.d8adcb9c7f99451fea5141773992b629.jpg

20130221_125818.jpg.6f8369fb7005255b8aef45de5521dd8b.jpg

20130221_125849.jpg.7838a8ac67ecfba085c04eaa22ac1eae.jpg

20130221_125917.jpg.1b0399bbd4672779c3220c3f6eaf39ad.jpg

Editat de Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:
Link spre comentariu

Chiar daca ai foto la ITP cu bara , praguri , protectii etc ... nu te va ajuta cu nimic la un control in trafic . Nu detaliez , spun doar ca am patit-o de cateva ori , din fericire m-a scapat faptul ca la statia RAR era aglomeratie si inginerul scarbit de viata lui importanta de zi cu zi a venit , s-a uitat la roti , la lumini etc ... si mi-a dat verde de fiecare data ( m-a recunoscut , ma stia ... m-a lasat in plata Domnului sa-mi vad de viata mea de vierme marunt care a incercat sa faca o gaura in cer crezand ca poate rezolva legal o obisnuita omologare de anvelope ECHIVALENTE folosind ca principal motiv echivalenta demonstrata prin tabelele fabricantilor si prin prezentarea anvelopelor cu echivalentele mentionate pe flancul ei si alte documente ... si care a incercat si o recatalizare ... si o omologare a unui troliu , minim vizibil in bara originala .. si altele ... ... N-am reusit nici una din cele de mai sus , atitudinea si comportamentul domnilor mai sus mentionati a fost , din pacate , cel putin neprofesionala , in repetate cazuri . Pe de alta parte , sunt de inteles , dar din pacate beneficiul acestei intelegeri a situatiei e doar pur informativa si inca nu se poate aplica logic . Lipseste cadrul legislativ corect si punerea lui in practica eficienta ... cel putin ) ...

...aaaa... sa mai zic si cum mi-a fost retinut talonul la un control si trimis la inspectie tehnica , dar cu inapoierea tuturor actelor inclusiv a talonului ... Dupa trecerea de inspectie m-am dus la politie cu buletinul tehnic de la RAR , le-am zis ca de fapt am talonul dar am facut si inspectia , n-am primit alta explicatie decat cateva expresii neaose - la fel de aberant neprofesinal - si mi-am consolidat parerea ca mai avem multa mamaliga cu dumada de procesat pana sa apara cel putin un semn de normalitate , umanitale , logica ... Sper sa ajung in timpul vietii mele macar sa intrezaresc ceva progres in aceasta privinta .

Pana atunci , expresa corecta pentru chestiile alea logice invocate mai sus in unele postari nu pot zice decat : 'vise, taica , speranta moare ultima - inainte ei moare prostul al' de-a sperat ... ' !

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Salut,

Domnilor, daca inteleg eu bine, se poate cumpara, trece prin ITP si inmatricula o masina 4x4 .

Apoi poti sa faci diverse modificari pe ea si o transformi in off road (roti mari, suspensii inaltare, etc. etc.) si circuli cu masina pe barba ta. Daca te intalnesti cu "agentul" pe drum si vorba unui colistean, daca nu te cunoaste, nu a baut si mancat la masa ta, risti sa te trimita la ITP . Aici poti sa dai peste un inginer cumsecade sau unul ofticat pe cei care folosesc masini clonate si urmeaza tambalaul in acest caz pt ca presupune fie sa readuci masina la forma initiala fie ...

Ei si acum urmeaza partea cea mai interesanta pentru mine respectiv cumpararea unei masini modificate.

marturisesc ca-mi plac masinile inaltate si modificate . Imi plac pentru ca numai eu stiu de care ori m-am chinuit cu masina prin padure pe drumuri cu sleauri facute de tractoare, carute etc. si de cate ori a trebuit sa caut un tractor sa ma scoata de pe campul de la Strachina cand mergeam la pescuit acolo si ma prindea prima zapada .

Deci cumpar o masina modificata si trebuie sa o inmatriculez . inainte de orice se cere sa treci pe la ITP si aici se intampla ce am povestit mai sus.

In cazul acesta ce varianta am ? :

1. sa incerc sa joc coarda cu Legea ?

2. sa folosesc o masina 4x4 nemodificata care risca sa dea cu fundul de pamant la prima groapa ?

3. Sa-mi cumpar tractor si sa-l inmatriculez ?

Va multumesc,

razvan

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare