tarkanyi Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 N-am gasit un topic despre acest subiect si am decis sa deschid eu unul. Zilele trecute, mergand pe macadam, am inceput sa aud bubuituri in spate la trecerea peste denivelari. N-am vazut urme de ulei pe telescoape, dar pot fi si cu gaz, care se duc fara sa lase urme. Oare ce fel de telescoape sa cumpar? Cat m-ar costa? Puteti sa ma ajutati? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Re: Amortizoare Freelander 1 N-am gasit un topic despre acest subiect si am decis sa deschid eu unul. Zilele trecute, mergand pe macadam, am inceput sa aud bubuituri in spate la trecerea peste denivelari. N-am vazut urme de ulei pe telescoape, dar pot fi si cu gaz, care se duc fara sa lase urme. Oare ce fel de telescoape sa cumpar? Cat m-ar costa? Puteti sa ma ajutati? Multumesc anticipat! Zgomotele care ti se par tie ca ar veni din spate,s-ar putea sa fie de la transmisie,nu neaparat de la amortizoare.Daca nu sunt curse,inseamna ca nu ele sunt de vina neaparat. Asa se aude si la mine,dar avand kit-ul de inaltare,se amplifica zgomotul,ca flansa nu mai este etansa pe caroserie.Am pus eu niste bureti in ele,dar afara de faptul ca protejaza sa nu mai intre praful,nu stiu ce efect au.Cel mai bine o pui pe stand si vezi care-i problema,inainte sa investesti in telescoape si sa nu obti rezultatul dorit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) Re: Amortizoare Freelander 1 Zilele trecute, mergand pe macadam, am inceput sa aud bubuituri in spate la trecerea peste denivelari. Inainte de telescoape/amortizoare verifica prinderile tobei finale si tampoanele de la diff-ul spate. Oare ce fel de telescoape sa cumpar? Cat m-ar costa? Puteti sa ma ajutati? Multumesc anticipat! Ca idee: http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID007321. Editat August 4, 2014 de DKW Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 Re: Amortizoare Freelander 1 Inainte de telescoape/amortizoare verifica prinderile tobei finale si tampoanele de la diff-ul spate. Ca idee: http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-GRID007321. Mersi, asa am sa fac. Tampoanele de la diff sunt aproape noi, le-am schimbat prin martie. O sa incerc sa misc cardanul si toba, poate se balangane... Interesant e ca pe asfalt nu se aude numai pe macadam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Re: Amortizoare Freelander 1 poate fi si ceva bucsa din multitudinea bucselor de pe spate, trei sferturi din astea sunt pe spate http://www.rimmerbros.co.uk/ImagePopUp.aspx?i=LF1022-BPPOLYBLK NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate