aviatractor Postat Iulie 28, 2008 Partajează Postat Iulie 28, 2008 Servus, numele meu este Albert ,sunt din Galati masina mea Terrano I ,se numeste Baboo are motor 2,7 TD ,roti 35x12,5x15 Kuhmo, troliu T-Max 9500,body-lift 10cm ,decupari, ranforsari,suduri....cat cuprinde... offroad-ul a venit in completarea si sprijinul activitatilor out-door ce le intreprind in mod constant. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 1, 2008 Partajează Postat August 1, 2008 Re: Servus bine ai venit 35 pe teranoooo fantastic cum stai cu planetarele si grupurile??? motorul cum trage? sigur ceva se resimte... terano e o masina ma supla decat patrolul...care e "bivol" adevarat forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aviatractor Postat August 5, 2008 Autor Partajează Postat August 5, 2008 Re: Servus bine ai venit 35 pe teranoooo fantastic cum stai cu planetarele si grupurile??? motorul cum trage? sigur ceva se resimte... terano e o masina ma supla decat patrolul...care e "bivol" adevarat asa e e mai supla decat patrolu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aviatractor Postat August 5, 2008 Autor Partajează Postat August 5, 2008 Re: Servus spunea cineva pe un forum ca nu conteaza masina ci cine o conduce, eu zic ca si masina e f importanta dar daca nu stii sa scoti de la ea ce poate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate