puiu.ionescu Postat August 12, 2014 Partajează Postat August 12, 2014 (editat) Am inceput restaurarea: 1. Ridicarea caroseriei si pregatirea sasiului pentru demontarea pieselor dupa el, 2. Vopsirea puntilor si a bratelor dupa sablare; [ATTACH=CONFIG]221793[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]221794[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]221795[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]221796[/ATTACH] 3. A venit sasiul: sablat, grunduit si vopsit electrostatic( sper sa va placa culoarea): 4. Suruburile; Degresate si zincate in baie de zinc: 5. Cam asa arata sasiul cu puntile montate: (din pacate suspensia nu am ajuns asa ca am pus arcurile vechi pentru a ma ajuta la montarea pieselor ramase) 6. Hopa sus! cu motorul: 7. Schimbarea curelei de distributie si a rolei Va urma.. Editat August 17, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 (editat) Re: Restaurare Toyota kzj73 8. A venit suspensia cea noua: Editat Septembrie 19, 2014 de puiu.ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Am inceput restaurarea: ........... 8. A venit suspensia cea noua: [ATTACH=CONFIG]224186[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]224187[/ATTACH] Asta DA suspensie ! :h5 Nu mi-as pune alta marca nici gratis de le-as primi..... Felicitari pentru lucrare ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Faina lucrare! Te ocupi singur sau iti face lucrarea o firma, etc? Cat costa operatiunea cu tot tacamul? Adica ma refer doar la reconditionarea sasiului si a puntilor. Multam. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Septembrie 22, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Am restarat-o eu cu un prieten. Momentan nu am facut calculul costurilor. Salut! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Septembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Re: Restaurare Toyota kzj73 9. A venit amortizorul de directie :X:X 10. Insonorizare si montare mochetei Editat Septembrie 25, 2014 de puiu.ionescu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Octombrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Gata! Prima iesire! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Octombrie 14, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Faina lucrare! Te ocupi singur sau iti face lucrarea o firma, etc? Cat costa operatiunea cu tot tacamul? Adica ma refer doar la reconditionarea sasiului si a puntilor. Multam. 1000euro! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
l_stoian79 Postat Octombrie 14, 2014 Partajează Postat Octombrie 14, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 frumoasa treaba ! sa te bucuri de ea! :h5 "Explore.Dream.Discover."-Mark Twain cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1 "my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Selejan Raul Postat Noiembrie 4, 2014 Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Faina lucrare, ca noua! Felicitari. Cum ai curatat suruburile de rugina, vopsea si cu ce le degresezi inainte de zincare? Trebuie sa duc suruburile la zincat dar treaba pana la degresat o fac eu. TODAY IS A GIFT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Noiembrie 4, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Faina lucrare, ca noua! Felicitari. Cum ai curatat suruburile de rugina, vopsea si cu ce le degresezi inainte de zincare? Trebuie sa duc suruburile la zincat dar treaba pana la degresat o fac eu. Multumesc! le am tinut in apa cu sare de lamaie 24ore pt a indeparta rugina, apoi le am pus in benzina, si apoi la spalatorie cu solutie pt curatat motorul si apoi jet. si apoi zincare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Felicitari ! Am si eu o intrebare: pe teava de esapament, dupa primul cot, sub zona de sub picioarele pasagerului e mai groasa teava si pare protejata cu o plasa tesuta metalic. Ce e, care e scopul, de unde se ia, cat costa ? Multumesc, Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flaviu Postat Noiembrie 6, 2014 Partajează Postat Noiembrie 6, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Felicitari ! Am si eu o intrebare: pe teava de esapament, dupa primul cot, sub zona de sub picioarele pasagerului e mai groasa teava si pare protejata cu o plasa tesuta metalic. Ce e, care e scopul, de unde se ia, cat costa ? Multumesc, Florin Este un racord flexibil, are rolul sa preia vibratiile motorului. Toyota RJ 70 1991 2.4 b http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipilikaY60 Postat Noiembrie 15, 2014 Partajează Postat Noiembrie 15, 2014 (editat) Re: Restaurare Toyota kzj73 9. A venit amortizorul de directie :X:X ........ 10. Insonorizare si montare mochetei [ATTACH=CONFIG]224973[/ATTACH],,,,,,,, Felicitari pentru proiect. Ai facut o treaba de milioane... spune-mi te rog unde gasesc si eu acel burete pentru antifonare podea..? Editat Noiembrie 16, 2014 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
puiu.ionescu Postat Noiembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Felicitari pentru proiect. Ai facut o treaba de milioane... spune-mi te rog unde gasesc si eu acel burete pentru antifonare podea..? salut! Mi la dat un prieten care il luase pt el, nu stiu de unde se poate cumpara! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 28, 2014 Partajează Postat Noiembrie 28, 2014 Re: Restaurare Toyota kzj73 Felicitari pentru proiect. Ai facut o treaba de milioane... spune-mi te rog unde gasesc si eu acel burete pentru antifonare podea..? Pentru antifonarea podelei s-au mai folosit diverse materiale : - Miron a folosit Dynaliner (il gasesti pe net, dar o sa te ia capul cand o sa vezi pretul..), material pe care il poti vedea intr-una din multele poze postate http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39093-Landcruising-With-an-Icon-TOYOTA-BJ-70-1986-3-4-l-diesel -Liviu a folosit folie bituminoasa STP + fonomin http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64953-Toyota-LJ73-a-lui-l_stoian79-Toyotu&p=781213&viewfull=1#post781213 -eu am folosit doar fonomin http://forum.club4x4.ro/showthread.php?57630-Toyota-LJ70-a-lui-Astral-Black-Swan&p=750135&viewfull=1#post750135 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate