alex22_xxx Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 aveti ideea sau a-ti auzit de firma asta? oare este bun de ceva acest troliu? Seilwinde - S&S - Power 9.5,12Volt , 4313kg , 5,5PS - 4Kw am gasit unul la 700 euro. merita banii? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: caut o parere avizata Nu e putin cam scump? Intreb doar. Vezi si la TMax oferta... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Iulie 29, 2008 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: caut o parere avizata Nu e putin cam scump? Intreb doar. Vezi si la TMax oferta... nu am idee! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: caut o parere avizata Un Tmax 1000lbs (adica putin mai mare decat cel de care spui tu) e 500 Euro cu motor de 6.6 PS. Avantajul este ca ai si piese pt Tmaxuri daca ai nevoie, multumita lui calinvas. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: caut o parere avizata @vstef_is 1.000 sau 10.000 lbs? ca daca e doar 1.000.... cazul asta este enorm de scump :grin: ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: caut o parere avizata scuze, 10.000 nu mai vad bine la ora asta. calinvas e cel mai in masura sa spuna ce si cum... (poate ma aude) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: caut o parere avizata Si eu votez impotriva troliului ala S&S, pina si telecomanda pare firava in poza. Daca vrei sa dai 700€ poti lua acest Tmax, cu sufa sintetica, super-usor pt un Samurai http://offroad-review.com/new/index.php?page=157 si este si aici aproape, si garantie si alte alea :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andrei popescu Postat Iulie 29, 2008 Partajează Postat Iulie 29, 2008 Re: caut o parere avizata Noi avem pe masina lu' tata (Patrol y61 lung) un troliu asemanator cu cel din poza, de 10.000, care a functionat foarte bine timp de 2 ani (in care a fost destul de putin folosit) si a tacut saptamana trecuta cand, s-a intamplat ceva la ambreiaj, in sensul ca motorul merge dar nu angreneaza. Nu am apucat sa-l desfac sa vad ce este acolo (e adevarat ca nu l-am intretinut deloc), dar banuiesc ca de bine nu e. In concluzie te sfatuiesc la un T-max (preferabil calinvas datorita pretului cat si pieselor),cfantana a avut un T-max de 8500 pe un Samurai cu care am facut niste trolieri grave de tot (in conditiile in care avea o baterie de 35 de Ah), sau daca buzunarul permite WARN (putin mai scump dar nu plangi dupa bani). 2 x Patrol Y61 LWB 2.8 si 3.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate