Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Accident cu linsaj cu urmari.....

lszabi

Postări Recomandate

Re: Accident cu linsaj cu urmari.....

Lasand la o parte labarismul din tot ceea ce s-a scris mai sus ... si motivele cu iz politic ce imi provoaca o stare de cacare cu stropi, UNDE PLM ERAU ROMANII cand jegurile alea de tigani dadeau cu cutitele, topoarele si cu restul in omul care agoniza? Ce, erau doar tigani in zona?

Nu aruncati motive de genul ...DACA ERAM ACOLO ...nu, nu erai acolo, erai in fotoliu si te scarpinai la coaie si dupa aia postai aici...din motive de patriotism.

Am trecut prin dastea ...si stiti ce-am facut? M-am intors sa ma iau in bete cu un intreg oras ...Si cei care au fost cu mine s-au intors si ei ...Indiferent ca unul era ungur, unul oltean sau de alta natie...Am facut front comun cu totii ... nu sa ne facem dreptate ci sa ne asiguram ca ne sunt respectate drepturile. Nu prin violenta ... (a se vedea povestea Apuseniadei din 2013).

Guvernul e de vina? Basescu? Putin? Obama? Nu ba, nu! Tu fraiere esti de vina ptr ca te duci si pui stampila si dupa aia te duci si iti dai cu tesla in oua ca ai fost prost, ca ai ales gresit!...Dai in plm cu stampila si cu votul lor. Anuleaza-ti votul si pune-l in urna...Fi barbat pana la capat ...ca tara asta e plina de curve proaste care se f*t pe bonuri de masa!

Da, NOI TOTI SUNTEM VINOVATI!

Ati vazut ce se intampla in Israel? Da palestinienii un molotov crapa doi jidani ...se duc astia cu tancurile peste ei in casa...si rad un intreg cartier ...Si aici nu e vorba aici de rasism... Se intampla asta in Romania? Nu ...

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Colegu' FordRanger, nu te-am catalogat nicicum. Prostii poate sa viseze si ala destept si special, nu trebuie musai sa fie prostanac ca sa viseze prostii. :wink:

Si e adevarat, problema tiganilor este una foarte complexa. Sunt si ei oameni si au dreptul la viata. Au fost adusi in Europa de niste smecheri, ca sclavi, si i-au lasat apoi pe capul nostru. Dupa care vesticii, au facut tot ce le-a stat in putinta sa-i inghesuie in Europa de Est. Un caz "fain" este cel al Norvegiei care dupa al doilea razboi mondial a imbarcat toti tiganii in trenuri si i-a trimis in Est. Acum norvegienii sunt foarte "democratici"... :ha: Ce-mi place acum ca merg tiganii peste ei, in vest, si ii fura, violeaza, omoara si pe ei... Sa vada si ei cum sta treaba. Au bagat o gramada de bani in proiecte menite sa-i tina pe tigani in est, dar din fericire banii au fost furati (sau spalati...) de bulibasi si ONG-uri tiganesti au netiganesti, si tiganii tot au plecat spre vest. Eu astept sa plece toti. :grin:

Referitor la "democratie", trebuie inteles ca ea vine la pachet cu tot felul de chestii. Democratia este o utopie, nu are cum "poporul" sa se conduca pe sine. In toate societatile avansate, in adevaratul sens al cuvantului, conducerea era asigurata de un for superior, format din cei mai intelepti si mai integri oameni, alesi pe baza unor merite evidente si nu "votati de popor", si care conduceau cu adevarat spre binele poporului si in interesul acestuia. Vrajeala asta cu "democratia" este praf in ochii pulimii, ca sa se simta bine si importanta, ca "ea isi decide soarta", si sa doarma linistiti in continuare. Dupa care, daca iese prost (si sigur iese prost intotdeauna pentru ca asa functioneaza sistemul), au pe cine sa dea vina: pe aia care au votat, pentru ca au votat prost/gresit. Nu vedeti ca peste tot in lume functioneaza aceeasi schema?

Referitor la neimplicarea politistilor in problema tiganilor, s-a ajuns aici tot din cauza intereselor obscure, care au facut ca cei care au luat atitudine si s-au implicat in combaterea faptelor penale tiganesti, au ajuns sa fie marginalizati de propriul sistem, ba mai mult s-au facut presiuni majore asupra lor din partea unor sefi, au fost lasati in curul gol in fata instantelor, au fost matrasiti de tigani fie prin violenta fizica fie prin terminarea lor in procesele intentate de tigani si sustinute de legislatia "democratica", unii au ajuns sa se sinucida (un caz celebru la Brasov, politist care dupa 2-3 ani de matraseala nu a mai suportat si s-a sinucis), samd. De aia, cand aud de tigani, politistii prefera sa nu se mai bage, ca pana la urma poate iesi foarte nasol pentru ei, daca lovesc sau impusca un tigan, chiar si in legitima aparare. Vorba aia, "au si politistii familie"...

Din pacate, s-au adunat in prezent atatea probleme, incat daca stai sa te gandesti, te apuca durerea de cap, la cate sunt de facut, ca sa fie rezolvate toate. Insa in sistemul actual este imposibil se pare, ca sa fie rezolvate toate aceste probleme.

Pana atunci, fiecare este nevoit sa-si pazeasca pielea cum poate, mai bine sa caste ochii ca sa nu intre in belele, decat sa caute apoi sa rezolve belelele cu ajutorul sistemului.

Parerea mea...

Link spre comentariu

Bre, Optimus !

Cat despre tigani , nu-mi plac in mod special dar cateodata ii intaleg. Este greu sa traiesti in prezent si daca ai pregatire si loc de munca. Gandeste-te la nefericitii aia care nu au scoala , au o gramada de copii , nu ii angajeaza nimeni , sunt marginalizati de societate , si totusi trebuie si ei sa traiasca

Cum poti sa intelegi o specie parazitara care e indestulata in privilegii de aceasta societate corupta?

Iata cateva dintre privilegiile pe care le consider o discriminare la adresa romanilor (o sa scriu necenzurat ca sa exprim lucrurile asa cum sunt):

-dreptul de a se fute intre ei ca animalele pentru a tine adultii cu pula in sus acasa sa traiasca din alocatii

-dreptul de a se fute intre ei pentru a face copii care apoi sunt trimisi la furat/cersit sau chiar sa doneze organe.

-dreptul de a beneficia de tratament medical gratuit in conditiile in care unii poate toata viata lor nu au adus 1 RON contributie.

-locuri gratuite in facultati in timp ce unii romani invata pe branci si sunt lasati la o parte.

-dreptul de a fi scutiti de taxe (nu le platesc) , dreptul de a fura curent, dreptul de a fi galagiosi, dreptul de a fi nespalati, dreptul de a face pe victimele, dreptul de a crede ca li se cuvine orice de la ajutoare sociale pana la o punga de faina pe care un pensionar crapa de rusine in loc sa o ceara, dreptul de a face mici gainarii sa primeasca puscarie pe perioada de iarna, DREPTUL DE A MA FACE PE MINE DE RAS IN EUROPA si sa fiu etichetat ca egalul acestor ciume etc...

MAI VREI?

Eu unul am ales sa imi fac singur dreptate in ceea ce ii priveste.

Printre multe altele incercati pentru inceput sa evitati sa cumparati orice de la ei fie ca e vorba de piata, talcioc sau banalul porumb fiert, marginalizatii si refuzati sa le dati importanta, DAR ceea ce este cel mai important FITI UNITI si bataie pe ei ca la hotii de cai cum spune o expresie !

• Like 2

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

TIGANII au ajuns sa fie venerati la noi, politicienii se folosesc de ei in campanii, europenii ii finanteaza, televiziunile fac showuri cu ei, le ascultam si dansam pe muzica lor,ne aplecam capetele cand ii vedem in masini scumpe, ne mai si babardesc femeile...si noi tot nu facem nimic,NE TIGANIM NOI!! DE CE?? pentru ca putini BARBATI sunt in tara asta si daca apare unul cei fara coaie rapid se organizeaza sa il rada...

Link spre comentariu

Pantzerrow , modul tau de a privi lucrurile are si parti bune dar nu numai. Nu se adreseaza timpurilor pe care le traim . Prin Evul Mediu ( si intunecat ) ar fi functionat . Azi, faci puscarie pentru ca ai avut niste actiuni cu un profit de 1 Ron si 27 de banuti si firma care ti-a virat dividentele la o banca ti-a deschis un cont nominal ( fara sa te intrebe ) in care ti-a virat banii si pentru care esti dator deja cu contravaloarea deschiderii de cont plus suma comisioanelor de gestionare lunara care se ridica , impreuna cu penalitatile de care nu stiai la valoarea casei tale si a salariului pe urmatorii 5 ani :grin: .

Nu mai functioneaza chestia cu dreptatea pe care ti-o faci singur. De ar fi asa, as fi tatic. Doar ma gandesc la asta si prin fata ochilor imi trec capete smulse, dinti rupti , paduri de spanzurati si altele :old. Da' nu mai merge ! Traim intr-o societate numita "dictatura minoritatilor" . Toti minoritarii cer si primesc, majoritarii fiind aia care platesc. Intr-o categorie poti fi majoritar ( crestin ortodox , de exemplu ) si in alta poti fi minoritar ( homosexual sau lesbiana, par'egzampla ) .

Problema de la care a plecat discutia se poate rezolva doar in timp si numai prin crestere anivelului de pregatire si posibilitatea tuturor ( chiar si a tiganilor ), de a duce un trai decent de pe urma unui servici cinstit pe care sa-l frecventeze.

• Like 1
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Pantzerrow , modul tau de a privi lucrurile are si parti bune dar nu numai. Nu se adreseaza timpurilor pe care le traim . Prin Evul Mediu ( si intunecat ) ar fi functionat . Azi, faci puscarie pentru ca ai avut niste actiuni cu un profit de 1 Ron si 27 de banuti si firma care ti-a virat dividentele la o banca ti-a deschis un cont nominal ( fara sa te intrebe ) in care ti-a virat banii si pentru care esti dator deja cu contravaloarea deschiderii de cont plus suma comisioanelor de gestionare lunara care se ridica , impreuna cu penalitatile de care nu stiai la valoarea casei tale si a salariului pe urmatorii 5 ani :grin: .

Iti respect parerea, NU sunt de acord cu ea !

Ce am citat este sa iti faci o idee despre cine traieste in evul mediu, acolo unde nu existau legi iar dreptatea si-o facea fiecare...cam ca la Romanica.

Bafta mai departe in demersurile tale ! Pe mine nu m-ai convins :grin:

PS:daca tu mai crezi in puscarie pentru 1 RON si 27 de banuti, trebuie sa recunosc faptul ca si eu l-am vazut pe Mos Craciun, am avut o noapte de senzatie cu Mica Sirena si fara falsa modestie, Superman si Chuck Norris imi sunt prieteni :wink:

Link spre comentariu

Printre multe altele incercati pentru inceput sa evitati sa cumparati orice de la ei fie ca e vorba de piata, talcioc sau banalul porumb fiert, marginalizatii si refuzati sa le dati importanta, DAR ceea ce este cel mai important FITI UNITI si bataie pe ei ca la hotii de cai cum spune o expresie !

Iarta-ma ca iti intrerup discursurile ...Tu din ce catagorie faci parte? Esti de partea tiganilor? Sau? Ca nu inteleg ... :old

Toata povestea asta imi aduce aminte de alt episod ... iesitul la universitate de acum cativa ani ...Hai sa iesim, mare miting, le rupem muia, sa facem, sa dregem ...si ... p**a n-a aparut nimeni ...

Ptr ca sunt satul de politica si de toate mizeriile care le vad in jurul meu legat de acest subiect va marturisesc pe fata ca o sa subminez din toate punctele de vedere acest tip de discutii cu caracter politic in aceasta comunitate...Asta ca sa fie cu cardanu pe masa, la vedere ...fara ocolisuri!

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

pantzerrow , o lume in care toti am fi de acord ar fi o lume banala si urata . Nu trebuie sa fim de acord in toate. Eu zic ca este important sa se gaseasca o solutie pentru ca astfel de lucruri sa nu se mai intample. Cred ca omoratul tiganilor sau exportatul lor in alte tari nu este o solutie realizabila. Nu sunt de partea pacifistilor si cu atat mai putin a tiganilor care au astfel de manifestari anti-sociale. Insa nu am vazut niciodata in 43 de ani de viata , ca o problema generata de violenta sa se rezolve tot prin violenta. Dimpotriva , raspunsul cu aceeasi moneda a dus la niste urmari neplacute pentru foarta multa lume nevinovata , care nu avea legatura cu cazurile ce au generat violenta.

Normal ar fi ca autoritatile sa isi faca datoria si cei vinovati sa plateasca penal pentru faptele lor. Dar si acest lucru trebuie sa fie insotit de niste masuri cu caracter social legat de comunitatea din care se vor alege puscariasii , pentru ca altfel , copii celor care vor intra in puscarie vor apuca , impinsi de nevoi , exact pe urmele parintilor. Familiile lor vor intretine ura fata de lege si fata de societate si povestile cu care vor creste copii din acele familii ,vor fi unele ce indeamna la razbunare si indemnuri de "a-si face singuri dreptate " , probabil tot cu cutitul in mana. Iar data viitoare , poate ca tu vei avea 60 de ani si vei trece prin satul de trista amintire si vei calca unica capra a unei familii de tigani si cand te vei da jos din masina sa evaluezi pagubele , vei primi un cutit in coaste exact de la copiii celor care au savarsit o fapta grava in urma cu cateva zeci de ani . :old

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Iarta-ma ca iti intrerup discursurile ...Tu din ce catagorie faci parte? Esti de partea tiganilor? Sau? Ca nu inteleg ... :old

Daca asta ai inteles din "discursurile" mele sau asta este sensul pe care vrei sa il dai sau sa il impui ..ma retrag subtil si politicos :ce

Link spre comentariu

Acum 2 zile aici se discuta de crima colectiva si de linsaj in sensul abuzarii legii de catre o gloata furioasa. Azi vad ca se discuta de etnii si de unguri. Deci iar sunt ungurii sunt de vina.

S-a amintit de santajul cu procente... stati linistiti, suntem in Romania unde cuvantul dat valoreaza cam cat caracterul celui care il da, asa ca fiecare partid care a avut nevoie de procente sa ajunga la ciolan a promis, apoi nu s-a tinut de promisiune. In ciuda propagandei, ude-mereul nu a obtinut absolut nimic in afara de cateva locuri calde pentru aparatnici. Si nici nu va obtine, pentru ca suntem prea balcanici ca sa conteze pe ce juram. "Sa moara mama!"

Avem boala de a crea vinovatii colective, si cum vina colectiva nu se pedepseste, toate faptele abominabile dispar dupa un scandal spumos. Ca "teroristii" de la lovilutie, "minerii" din iunie 90, "hotii" care au ras tot ce ear inainte de 90.

De fapt e mult mai simplu: nu "tiganii" l-au omorat pe motociclist, ci niste cetateni, destul de usor de depistat. "Tiganii" nu pot fi pedepsiti, dar acei cetateni ar trebui sa putrezeasca la bulau, cum zic legile alea de care ne tot prevalam. Dar poterasii nostri prefera sa zica "tiganii", ca asa toata lumea "intelege" ca nu se pot atinge de ei si pot sa zaca in continuare scarpinandu-se la coaie fara sa miste un pai. E mai usor sa stai ca paduchele in tufe si sa prinzi fraieri cu radarul decat sa previi accidentele rutiere. E mai usor sa duci la DNA babe din Radauti decat sa te legi de aia care fura cu acte si lasa tara rupta-n cur. Si da, e mai usor sa desfasori zeci de jandarmi impotriva protestului motociclistilor decat sa apei un motociclist de bataia pana la moarte pentru un puradel care se arunca in fata rotilor.

• Like 3
Samurai incepator
Link spre comentariu

Topicul acesta a capatat o tenta usor rasista si ma asteptam la asta,pentru ca pe multi dintre noi ne revolta asocierea minoritatii

tiganilor(nu accept titulatura de rom,pt. ca afara de buletine nu au nimic in comun cu istoria poporului roman).Este o trista realitate care suntem obligati si fortati sa o acceptam,pentru ca ne este impusa si de UE.In scurt timp,oricum vor ajunge sa fie o majoritate,datorita natalitatii crescute,sa nu mai vorbim de apucaturile si obiceiurile care multi romani le-au imprumutat iar mas-media contribuie din plin la acest demers. Iubesc tiganii,lafel cum iubesc vara tantarii si mustele(negre+verzi) si cred in educarea si integrarea lor,cum cred in intarirea leului in raport cu euro. Scuzati-mi pesimismul,dar in situatia in care s-a ajuns,nu cred ca mai exista cale de intoarcere.Ma ingrozeste faptul ca sunt nevoit sa-mi cresc copii in aceasta societate sufocata de manelisti si nu pot face nimic.

Poate unii m-ar sfatui sa plec in alta tara,dar culmea,pe unde am plecat tot am dat de ei.....:sl

Link spre comentariu

Stimate @KAROLOKW & company Intre a arbora un steag secuiesc si a fi butut,injunghiat si linsat de un grup de rrrromi pentru ca ai raspuns la datoria morala si prevazut de lege de a opri si a acorda prim ajutor in cazul unui accident este o diferenta foarte mare.

Am inceput aceasta discutie deoarece indiferent daca esti cu o masina de teren sau motocicleta sau bicicleta te poti confrunta cu aceasta problema, problema pe care autoritatile nu pot sau nici nu vor sa tina sub control.

O intamplare cu efect invers: Acum 3 sau 4 ani in localitatea Eremitu jud.Mures,comuna cu locuitori in majoritate maghiara(la 15 km de Sovata, aproape de ramificatia Campu Cetatii) intr-un restaurant are loc un eveniment festiv musafirii fiind maghiari si romani. La un moment dat nepotul proprietarului un baiat de 5-6 ani fuge pe drum si este lovit de un autoturisc care trecea in viteza condus de un tanar rrrom. Copilul moare pe loc,cu capul zdrobit de masina. Tanarul initial conduce mai departe, dar la un moment dat se intoarce. Desi sunt de fata toate rudele copilului,pparinti, bunici, , aprox 50-60 de persoane , coplesiti si traumatizati de durere , nimeni nu se gandeste sa ia cutitul sa sa sare sa taie gatul soferulul. Aceasta a asteptat in masina venirea politiei, dar fara trupe de jandarmi sau mascati.

Link spre comentariu

asta se intimpla pentru ca nu exista incredere in justitie. neincredere alimentata de ani de zile de toate TV-urile. astfel oamenii considera ca trebuie sa-si faca singuri dreptate. e primul pas spre anarhie. apoi vin unii care spun ca in tara e haos si incep sa dea diverse ordonante de urgenta. parlamentul ajunge de risul curcilor, o casa mare plina de imbecili inutili. cresti si mai mult haosul, incepi sa dai 2-3 exemple, lumea te considera salvatorul democratiei si asa se instaureaza un surogat de dictatura, mai periculoasa decit comunismul, capitalismul si fascismul la un loc. tine-i fara educatie si nu vor sti sa citeasca un PV sau o lege.

Solutia este ca vinovatii sa ajunga pe mina justitiei. viata nu este un film in care chuck norris vine si ii omoara pe toti si pleaca cu gagica la final.

ca si caz de studiu pentru dezinformare, 80% din cei cu care am discutat subiectul au retinut ca: un motociclist mergea cu viteza, a omorit un copil si motocicleta s-a oprit pe casa, apoi au venit 500 de motociclisti sa ii omoare pe aia care n-au chemat salvarea... unde dai si unde crapa - proverb valabil. stiti ce specializari exista la ANI (fost INI)? jurnalism si psihologie... inclusiv discutiile de genul asta produc mai multe pagube decit ceva constructiv.

• Like 1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

domnule @'Iszabi

din pacate topicul a plecat de la una si am ajuns cu totii inclusiv eu sa ne varsam frustrarile si nemultumirile pe topic

pentru deranjul produs dumneavoastra si altora imi cer scuze dar parerile si opiniile mi le mentin la nivel personal.

situatia descrisa de dumneavoastra e regretabila si nici nu vreau sa ma gandesc ca parinte, ce au simtit acei parinti legat de copilul lor. e sfasietor si dureros pana la nebunie asa ceva.

faptul ca acel grup de oameni nu a sarit sa il linseze pe respectivul este datorat educatiei si modului de gandire a celor de acolo care analizau subconstient urmarile eventualelor actiuni ale lor.

in rest repet poate nu am fost suficient de explicit:

-implicarea autoritatilor si raspunsul lor prompt si imediat cand se semnaleaza astfel de incidente,nu raspunsuri de genul prezentate mai sus.

-pedepsirea acele gloate fie individual fie colectiv,ca daca ii strangi de icre sigur se toarna intre ei care cum si ce a facut fiecare si pedepsiti ca atare

-desfasurarea de informari si campanii de prevenire a accidentelor si a comportamentului rutier la nivel local si national pe intelesul tuturor

-patrularea politiei locale,rurale ,rutierei sau cum se numeste prin acele zone

-montarea de camere de supraveghere,pe stalpi,institutii...etc si on bord pe vehicul (daca macar nu poti opri atacul macar sa poti sa ii identifici pe faptasi)

iar eu personal nu am nimic cu nici o minoritate atata timp cat respecta regulile in aceeasi masura cu mine

-atata timp cat tiganul isi plateste taxele si impozitele aferente si nu traieste din ajutoarele sociale el si toata satra,dar se plimba cu lamborghini si ferarii si are la mana ceas de 20 de mii de euro si vine la primarie sa ridice ajutoarele sociale si produsele pe care le cara in mercedesul clasa S parcat in fata

-cand tiganul da examen la facultate lafel ca si romanul nu intra pe locuri rezervate special

-cand magniarul mi se adreseaza sau imi raspunde in romana in institutiile statului unde ai treaba si unde pe cladirile publice nu arboreaza cine stie ce insemne din nu stiu ce perioada a istoriei(poate sa isi arboreze pe catarg in curte ce vrea el, poate sa vorbeasca in baruri si in casa pe strada ce limba vrea el iar daca vrea sau nu sa imi raspunda sau sa mi se adreseze in roman bine daca nu,nu, dar in institutii publice imi vorbeste in ROMANA)

-cand minoritatile sexuale nu se afiseaza in public si nu apare pe la televizor promovand astfel de comportament,

am mentionat aceste lucruri pentru a se intelege ce nau am nimic cu nici o minoritate atata timp cat respecta acelasi set de reguli si legi ca si mine,daca nu le respecta merita sa fiesanctionat si supusa oprobiului public.

ne place mereu sa spunem si sa ne ascundem dupa faze de genul: "asa suntem noi,asa e la romani,suntem balcanici" un cacat!

dau exemplu de tari vestice (elvetia,austria,germania,franta) unde si ei au astfel de minoritati proprii unde nu e atata scandal unde daca ai mai multe limbi oficiale ti se vorbeste in una din ele cel putin,si aceste tari au problemele lor e clar dar autoritatile intervin si se implica si nu minimizeaza rolul majoritatii

germania are probleme cu turcii de 30 de ani Franta are probleme cu magrebul lor dar intervin peste ei in forta cand e necesar si nu se mai face atata scandal,Austria,Elvetia ai ele au probleme dar nu am auzit secesiuni teritoriale,scandaluri rasiale si alte cele.

inca odata scuzele de rigoare si nu ma voi mai implica in discutie

Link spre comentariu

Eu nu stiu de ce va mai bateti capul? Romanul, este tare in gura si ATAT!!! Nu stim decat sa ne plangem!

Atat va zic: Los Angeles 1992 si Ferguson 2015. Pana nu o sa avem sange'n c...e sa facem asta, ne plangem ca in cativa ani o sa ne conduca tiganii :dr

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

Multa furie retinuta si ulterior exprimata pe forumul acesta :ang3. De ce degenereaza toate topicurile in polemica ? Pot exista opinii diferite fara sa se ajunga astfel de discutii.

Link spre comentariu

Un comentariu interesant,indiferent ca-i original sau artificial redactat pe sit-ul Stirilor ProTV:

"COSTORARU (18.08.2014, 21:01)

Sursa: http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/la-trei-zile-dupa-ce-un-culturist-a-fost-injunghiat-pe-faleza-la-costinesti-toata-lumea-se-face-ca-ploua-n-am-vazut-nimic.html

Imi este indiferent daca un moderator inchide sau sterge discutia, daca autoritatile si-ar face treaba, nici nu ar fi trebuit sa pornesc.

In momentul de fata, in cazul accidentului de motocicleta, organele abilitate discuta, despre posibilitatea, daca fetita care a traversat neregulamentar alaturi de parinti, pot fi trasi la raspundere pentru ucidere din culpa?

Editat de lszabi
Link spre comentariu

Multa furie retinuta si ulterior exprimata pe forumul acesta :ang3. De ce degenereaza toate topicurile in polemica ? Pot exista opinii diferite fara sa se ajunga astfel de discutii.

O explicatie interesanta pentru cuvantul polemica :

polemica: cearta cu condeiul

Uite de aia imi place sa intru pe forum, ca e liber in sensul bun al cuvantului si in regula relativ la o morala majoritar acceptata.

Si pe deasupra mai cunosti si opinii dar si oamenii de opinie :)

Am fost indobitociti 50 de ani oficial ( +20 neoficial ) si credeti ca ne curatim relativ repede ?

Numai bine.

Editat de danciucu
completare idei
  • Like 2
XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

http://observator.tv/social/motociclistului-ucis-pe-o-sosea-din-covasna-a-murit-linat-de-igani-133647.html

Se pare ca ceea ce am afirmat initial incet-incet se confirma. Grav este , ca nici in momentul de fata cazul nu este tratat ca o posibila omucidere! O singura persoana cu "probleme psihice" este retinut in urma plangerii depuse de motociclistul supravietuitor. Cred ca nu degeaba !:pr si vin alegerile. Votul lor este cea ce conteaza!

Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare