Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vopsea auto Drecker: 1k, 2k sau email ?

Cornel4x4

Postări Recomandate

In primul rand va salut ( c-asa-i frumos) pe toti cei care veti citi si poate ma veti si ajuta cu un sfat.

Am intrat recent in posesia unui card cadou la emag in valoare de 2000 de lei si cum nu duc lipsa de cam nimic am gasit la ei aceasta vopsea:

http://www.emag.ro/vopsea-auto---accesorii/vendor/bestautovest/c

Pt ca am in proiect sa-mi vopsesc nissan-ul pick-up in doua tonuri mate : jos negru si sus gri.

nu stiu ce sa aleg....1k sau 2k? sau ce inseamna 1k-2k? ce fel de diluant trebuie? sau intaritor? sau cum se combina una cu alta?....sau ce fel de lac si diluant de lac?...

in concluzie sunt total in ceata dupa ce am mai citit vreo N pagini de site-uri.......

Sper sa nu supar vreun moderator cu link-ul de mai sus.. nu vreau sa le fac reclama dar un link face cat 2000 de cuvinte.

Multumesc anticipat!

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Vopsea auto Drecker: 1k, 2k sau email??????

Vopseaua auto Brekner,afara de eticheta stralucitoare si denumirea care aduce a "nemtesc",este o porcarie chinezeasca.

Daca vrei sa-ti bati joc de masina,o vopsesti cu Brekner.

Acum sa-ti raspund si la intrebare:

Vopsea 1K=vopsea baza,fara intaritor,care necesita diluant si supralacuire(varianta recomandata)

Vopsea 2k=vopsea bicomponenta,necesita intaritor(catalizator) in proportie de 1:2 sau 1:3,depinde de tipul ei,si are lac incorporat(daca e de calitate indoielnica,se cam matuieste in timp si necesita polishare)

De obicei,vopselele 2k,sunt in nuante pastel,adica nemetalizate.Vopselele metalizate,sunt 1k si necesita musai supralacuire.:h5

• Like 1
Link spre comentariu

Re: Vopsea auto Drecker: 1k, 2k sau email??????

Multumesc frumos!

Insist totusi: E chiar asa de proasta incat nu merge nici macar pe masina de boscheti, paduri si noroi?

Insista si o sa te convingi....:ha: :h5

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare